Moć kristala

Hematit

Boja ovog prelepog kristala može biti različita-od metalik sive do staklo sivozelene.Veoma je moćan i savršeno štiti od loših čini ,pa je dobro da ga postavite na ulazna vrata stana ili na kapiju dvorišta kako bi sačuvalo imovinu.Takođe, dobar je za zdravstvene probleme,naročito srcu, a reguliše i krvni pritisak. Mali savet: Ukoliko ovaj kristal držite pored kreveta, ublažiće predmenstrualne tegobe ili bolove u stomaku.

yn

Mlečni kvarc

Ovaj kamen se najčešće koristi za čišćenje doma.Stavite mlečni kamen u činiju ,sipajte izvorsku vodu, apotom poprišćite sve prostorije. اللعبة الدوارة Pored toga, mlečni kvarc proširuje dobru komunikaciju ,pa ga nosite sa sobom u koliko Vas očekuje važan dogovor. Još jedna dobra njegova osobina je što miri zavađene. تصفيات كوبا أمريكا 2024 Mali savet: Postavite ovaj kamen u svoju sobu svog buntovnog tinejdžera,kako bi lakše izražavao emocije.

Akvamarin Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. www.beoutq Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

mlicni-kristal2

Akvamarin

Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

hgn

Pripremio:Aleksandar Tomic

Please follow and like us:
Zithromax for sale