Moć i čišćenje kristala drugi deo

Moć i čišćenje kristala drugi deo

Kristali nas okružuju i čine naš život punijim. Koji kristal Vam najviše odgovara i koji da odaberete, predlaže naš astrolog Aleksandar Tomić

 

 

Epidot

epidot-unakit-kristal-plocica_slika_o_39392337

To je prelepi tamnozeleni kristal koji donosi prosperitet i bogastvo, preporučuje se da se uvek nosi u torbi.On takođe može da Vam pomogne oko finansija, pa ga držite u blizini kreditne kartice. Mali savet: Držite ovaj mali kamenčiću malom ukrasnom kovčežiću i stavite u njega nekoliko dinara kako bi vam privuklo bogastvo.

 

 

 

Crveni jaspis

privezak-crveni-jaspis_slika_o_10222245Zovu ga i kamen hrabrosti.Poseduje snažnu moć, osobikoja ga nosi daje energiju i odlučnost da se uhvati u koštac sa problemima.Ima i isceliteljsko dejstvo, pa je dobro da ga nosi bolesnik, a preporučuje se i osobama koje imaju problem sa probavom. Mali savet: Nosite ga kada treba da dionesete važne životne odluke.

 

 

 

Gorski kristal

62191323168664Ovaj prozorni, čisti kristal pomaže vam da razmišljate pozitivno,pročišćava misli i izroštava koncetraciju.Dobar je za pacijente koji pate od psihičkih tegoba, apomaže i depresivima.Pospešuje energiju,pa ga treba koristiti u kombinaciji sa drugim kristalima kako bi se moć udvostručila. Mali savet: Ukoliko držite gorski kristal pored jastuka,oteraće nesanicu i loše snove.

 

Žuti jaspis

zuti-jaspis_slika_o_31711713

Ovaj prtelepi kamen toplih boja snaži osobu koja ga poseduje.Daje osećaj zadovoljstva i ispunjenosti.Kada se sam koristi,ponoljšava osećaj zadovoljstva i ispunjenosti.Ako ga kombinujete sa gorskim kristalom,dobićete moćnu zaštitu koja će vam pomoći da lakše prebrodite težak period,a isti učinak imaće i na vaševoljene koji skupa sa vama traže izlaz. Mali savet:Stavite ovaj kamen u izvorsku vodu nekoliko minuta,izvadi te ga potom vodu popite.To će vas ojačati.

Ametist

ametist_poludragi-kamen

Ametist takođe ima sposobnost iscenja i dobar je skoro za sve.Može da bude raznobojan, od svetlo do tamnoljubičaste.Poznat je kao kamen mudrosti.Može da pomogne u proricanju.Ako ga stavite pored jastuka,sanjaćete proročke snove,a može da ga držite i pored sebe kada gledate budućnost u kartama. Mali savet:Ametist vam može pomoći da izoštrite proročke sposobnosti i intuiciju onda kada vam je to najpotrebnije.

Rozenkvarc

Zovu ga i kamenom ljubavi pa se preporučuje da ga svi nose. Slobodnima će pomoći da nađu srodnu dušu ,a onima koji su u braku ili u vezi, osnažiće emocije.Preporučuje da se drži pored neke biljke koja cveta jer na taj način predstavlja-cvetne ljubavi. Mali savet:Devojakama se preporučuje da za vreme mladog meseca stave ovaj kamen pod jastuk, da bi im suđen došao u san.

Čišćenje kristala  Budući da kristali skupljaju negativnu energiju i pretvaraju je u pozitivnu, treba ih s vremena na vreme očistiti.To ćete učiniti tako što ćete ih držati nekoliko sekundi ispod mlaza hladne vode.Uradite ovo jednom mesečno,za vreme punog Meseca,a potom i ostavite da se osuše pored prozora kako bi upili sunčevu energiju i pojačali moć.
Zithromax for sale