MLAD MESEC U DEVICI 20. SEPTEMBRA: Na ovoj karmičkoj prekretnici, ljubav je na vrhuncu isceliteljske moći, a mi smo pred životnim izborom

Mlad Mesec u Devici 20. septembra 2017. godine pravo je vreme za duhovno isceljenje. Devica predstavlja arhetip iscelitelja, onog ko je posvećen dobrobiti ljudi.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ali čak i onome ko pomaže drugima, potrebno je vreme koje će posvetiti sebi i sopstvenom isceljenju. Pod energijom device stvari će same slegnuti gde im je mesto, nakon čega dolazi odvajanje onoga što je za nas dobro i pri čemu treba istrajati, od onog što predstavlja loš uticaj.

Devica je zemljani znak, izuzetno fleksibilan i praktičan. Međutim, Merkur je još uvek u konjunkciji sa Marsom, što otežava donošenje odluka. Biće vam teško da verujete informacijama koje do vas dolaze, pa će samim tim biti teže i da odlučite šta treba preduzeti.
Vaša imaginacija, idealizacija, želje su spremni za konačni test u stvarnosti, ali Mars u opoziciji prema Neptunu mrsi konce. Može vam oduzeti energiju i volju neophodnu za ostvarenje ciljeva. Zbog toga današnji dan mnogima može proteći naizgled haotično. Ljudi će zbog toga biti nervozniji i anksiozniji nego inače. Nemojte se čuditi ako danas sretnete mnoge poznanike gotovo na ivici nerava. Može vam se učiniti kao da je čitav svet naprasno i nakratko poludeo.
Ovaj element nestabilnosti, nervoze, neodlučnosti i osećaja bespomoćnosti dodatno komplikuje položaj planete Uran. Želimo promenu, želimo nešto drugačije u svom životu, ali se osećao bespomoćno da nešto zaista i promenimo. Kao da gubimo kontakt sa samim sobom u momentu kada bi trebalo da možemo dublje da uronimo u sebe i prisnije sagledamo realnost.
Ono što će svima nama danas najviše nedostajati je šira slika. Gubićemo se u sitnim detaljima, bez mogućnosti da informacije povežemo u celinu, u širi plan i to će nas dodatno zbunjivati i izluđivati. U takvim situacijama treba znati da je sasvim uredu da ponekad ne znamo šta treba da radimo i da zbog toga ne treba da paničimo.
Kao što rekosmo na početku, stvari će same slegnuti na svoje mesto, međutim, strpljenje je ono što danas definitivno nemamo. Zbog toga će nam sve izgledati crnje nego što zaista jeste.

Danas je dan kada je naglašena isceliteljska moć ljubavi i ljudskog dodira. Bez obzira da li vi ili neko blizak vama pati od neke bolesti, ili prolazi kroz težak period, topla reč, pažnja i ljubav mogu danas učiniti mnogo za one koji boluju.

Osim toga što danas možete biti velika uteha i pomoć svojim najbližima, vreme je da isto to učinite i za same sebe. Posvetite se više radu na duhovnom planu, svom psihičkom i mentalnom isceljenju, s obzirom da na fizičkom planu vlada konfuzija koja vas izvodi iz takta. Rad na unutrašnjem planu biće najefikasniji put da preuzmete kontrolu i na fizičkom planu.
Danas vrlo lako možete doživeti momenat prosvetljenja od kojeg će zavisiti vaša budućnost. Ukoliko se čitavog života vrtite u istom karmičkom šablonu, ponavljate iste greške i dešava vam se sličan scenario, uz pomoć mladog Meseca u Devici konačno vam može postati sasvim jasno gde se krije greška, što vas postavlja u priliku da je i ispravite u skorijoj budućnosti.
Ako se osećate nevoljeno, odbačeno, usamljeno, neprihvaćeno, neshvaćeno, današnji dan vam može doneti dublji uvid zašto je to tako. Devica pomaže da sagledamo celinu sopstvene ličnosti i obezbeđuje nam mehanizme uz pomoć kojih ipak nalazimo istinu i jedinstvo uprkos uticajima koji rasparčavaju realnost u našim očima.

Sve u svemu, uprkos pritisku koji će na nas danas vršiti dešavanja i haotičnost događaja, ovo je period visoke energije. U vašim rukama biće velika moć, mada mnogi neće biti svesni toga, jer će sve okolnosti pokušavati da vas ubede u suprotno.
U proteklih par nedelja mnogo toga se radikalno promenilo, a zahvaljujući današnjem danu, uskoro ćemo konačno moći da složimo utiske, sklopimo kockice i nastavimo dalje bez oklevanja, možda nekim sasvim drugim, novim putem.
Izvor: astrosudbina

Zithromax for sale