MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017. GODINE Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza..
Pripremio: Aleksandar Tomić
Lav emotivno posustaje, Vaga racionalna, Škorpija raspoložena, Strelac juri romansu, Jarčevi da se okrenu porodici, Vodolije i Ribe pred velikim ljubavnim izazovima.

OVAN

Kada je ljubav u pitanju mesec oktobar je i više nego povoljan, kako za zauzete, tako i za one koji su sami. Ako ste u vezi oktobar mesec je odličan period da razgovarate sa partnerom i svemu što vas muči.

Poboljšanje u komunikaciji će biti vidno, pa iskoristite priliku da otvoreno pričate o svemu. U oktobru ćete moći realno da sagledate sve aspekte trenutnih problema i nedoumica i rešite ih na najbolji mogući način.

Moguće je da ćete poželeti određene promene u odnosu sa partnerom – početak zajedničkog života, zajedničko putovanje ili tome slično.

Oktobar mesec će biti povoljan i za slobodne Ovnove jer će se konačno stvoriti prilika da upoznate zanimljivu osobu. Ali budite obazrivi i ne dozvolite da vas osećanja ponesu – ostanite realni.

Što se tiče sfere posla oktobar mesec donosi poboljšanje u finansijskom smislu pa možete već početi da razmišljate u šta ćete taj novac uložiti.

Zvezde svakako preporučuju da novac investirate u dalji razvoj posla. Takođe, u oktobru vas čeka puno pozitivnih poslovnih razgovora – što u svrhe razvoja postojećih što u svrhe pronalaska novoih poslovnih prilika.

Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kada je posao u pitanju.

Oktobar mesec će za Ovnove biti prosperitetan na svim poljima, pa tako i na polju zdravlja.

Osećaćete se odlično, imaćete puno energije i želećete da je usmerite na porodicu i prijatelje.

BIK

Kada je ljubavni život u pitanju mesec oktobar će za vas doneti dosta izazova. Bićete preterano osetljivi i gotovo sve što vam partner kaže shvataćete lično.

Pokušajte da se izdignete iznad toga i sa partnerom uspostavite normalnu komunikaciju. Trudite se da pravite kompromise i ne insistirajte da sve bude po vašem.

Neophodno je da promenite rutinu – kako na poslovnom tako i na privatnom planu i napravite funkcionalan sistem.
Za slobodne Bikove oktobar će biti mesec ispunjen druženjima i nekim novim ljudima. Postoje velike šanse da upoznate nekog zanimljivog, ali kao što ste uvek obazrivi u ljubavi, ne mora da znači da se će se iz tog poznanstva izroditi i ljubav.

Iako ćete na ljubavnom planu nailaziti na određene teškoće, na poslovnom planu će vam bukvalno cvetati ruže. Izgladićete odnose sa kolegama i promeniti pristup poslu.

Nailazićete na brojne pozitivne komentare i kritike i osećaćete novi naboj energije i dobrog raspoloženja za posao. Zato iskoristite oktobar da unapredite svoj posao na svim planovima.

Slušajte svoje telo i pružite mu ono što traži – da li je to kvalitetnija hrana, fizička aktivnost ili više sna!

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju stvari odlično funkcionišu, sem što ćete u oktobru osetiti nešto veću potrebu za poštovanjem vaših želja i težnji. Iako dobro funkcionišete sa partnerom, imaćete osećaj da vas pomalo guši svojim očekivanjima i planovima da sve radite zajedno.

Potreban vam je prostor rezervisan samo za vas i vaše želje, na čemu svakako treba da insistirate. Seksualna energija će pak biti u porastu, pa vas čeka jako zanimljiv mesec po tom pitanju.
Slobodni Blizanci će upoznati zanimljivu osobu, a velike su šanse da se iz tog prijateljstva izrodi i nešto više.

Kada je posao u pitanju oktobar će biti jako plodan mesec za sve vas koji se bavite odnosima sa javnošću ili prodajom. Čekaju vas pozitivni pregovori, putovanja čak i u strane zemlje i generalno dosta novih mogućnosti za razovj karijere.

Za nezaposlene Blizance ovo će biti jako povoljan period, a ono što zvezde poručuju jeste da prihvatate sve ponude tokom oktobra, pa makar se radilo i o sezonskim poslovima, jer su kontakti i nova iskustva itekako korisni za dalji razvoj karijere.

Blizanci će u oktobru biti pod veliim emocionalnim teretom i zato je jako bitno da slušaju potrebe svog tela i posebnu pažnju posvete zdravlju.

Reagujte na svaki signal koji vam šalje organizam, kako ne bi došlo do nepotrebnih komplikacija i nepredviđenih stanja.

RAK

Rakovi će u oktobru biti puni pozitivne energije, kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu. Na zauzete će to uticati tako što će doći do poboljšanja u odnosu sa partnerom, dok će slobodni Rakovi želeti samo dobru zabavu i ne previše duboke odnose.

Ukoliko ste u slobodnoj vezi ili imate prijatelja ,,sa povlasticama” velike su šanse da će on poželeti nešto više od toga, ali vama u oktobru do toga neće biti.
Kada je posao u pitanju oktobar će biti mesec velikih izazova. Očekujte zaista teške i naporne periode kada nećete znati šta ćete od obaveza.

Takođe, moguće je i da ćete morati da donesete neke velike odluke kada je posao u pitanju. Dobro promislite o svim mogućim aspektima i nemojte donositi ishitrene odluke.

Naporan period na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje, ali i raspoloženje. Velike su šanse za povećanje stresa i zato isplanirajte kraći odmor i vreme provedite sa porodicom kako biste napunili baterije.

LAV

Lavu će u oktobru mesecu faliti empatije prema partneru, pa su mogući problemi u komunikaciji i zahlađenje odnosa.

Oktobar je mesec kada ne bi, kao što inače radite, trebalo da slušate isključivo svoju intuiciju.

Zastanite na tren i probajte da hodate u cipelama svog partnera, pokušajte da ga razumete i uživite se u njegov problem, kako ne bi dolazilo do bespotrebnih problema u komunikaciji.
Slobodne Lavove čekaju zanimljiva poznanstva, a ako povuku prave poteze moguća i romantična veza.

Mnogo obaveza na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje u vidu stresa i psihosomatskih oboljenja, zato obratite pažnju na stanje svog organizma i poklonite mu potrebnu pažnju.

DEVICA

Kompromisi su ono o čemu najviše treba da razmišljate kada je ljubav u pitanju, jer jednostran stav nikome nije doneo dobro.

Nervozu zbog poslovnih obaveza pokušajte da istresete na treningu ili na neki drugi način, ali je nikako ne nosite kući i ne prenosite na partnera jer vas u suprotnom čeka izrazito zahlađenje u odnosima.

Neraspoloženje će uticati i na ljubavni život slobodnih Devica – negativna energija koju nosite će odbijati sve, pa tako ni ne očekujte neka zanimljiva poznanstva, sem ako ne promenite stav.
Težak i naporan period kada je posao u pitanju, ali ne i neuspešan. Čak suprotno – desiće se jako zanimljive prilike na poslovnom planu zbog kojih će vas i nadređeni primetiti.

Neophodno je da odigrate pametno i napravite balans između štedljivosti i ulaganja, jer ako povučete prave poteze sigurno će doći i do finansijskog benefita.

Napetost na poslu će se odraziti na vaše raspoloženje. Pokušajte da se opustite i nađete aktivnost koja će vas osloboditi nervoze i vratiti ravnodežu vašem duhu.

VAGA

Kada je ljubav u pitanju za Vage je ovo mesec u znaku ,,Sad ili nikad!” Ukoliko imate bilo kakve nesuglasice ili probleme sa partnerom oktobar mesec je period kada o njima treba razgovarate jer ćete imati snage, volje i umeća da razgovor vodite racionalno sagledavajću sve aspekte i izvlačeći najbolje zaključke.

Ovakav pristup vezi će značajno uticati na poboljšanje odnosa – kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu. Suština ovog perioda je dobra komunikacija – kako za zauzete tako i za slobodne Vage.

Slobodne vage će upoznati dosta novih lica ali to ne znači da će sa nekom ostvariti romansu. Jednostavno oktobar mesec je period kada ste racionalni i kada ne želite da gubite vreme na priče za koje u startu vidite da neće uspeti.
I kada je posao u pitanju oktobar će biti jako povoljan mesec za vas i to najviše sa aspekta komunikacija.

Uspećete da ubedite nadređene u svoju ideju ili da izdejstvujete povišicu. Ako ste nezaposleni, odličan je period da uđete u pregovore za novi posao.

Ovo je jako povoljan period za razvijanje znanja i veština, zato – iskoristite ga za samounapređivanje!

S obzirom na to da ste puni pozitivne energije, potrudite se da se okružite ljudima koji će tu energiju umnožiti. Zdravlje će biti odlično, bićete puni energije i osećaćete se sjajno. Oktobar je definitivno vaš mesec!

ŠKORPIJA

Škorpije će na ljubavnom planu u oktobru biti jako dobre volje – raspoložene, energične, maštovite i inovativne. Ukoliko ste u vezi čeka vas zanimljivo putovanje na kom ćete se zbližiti sa partnerom i probuditi novu vatru u vašem odnosu.

Opustite se i uživajte u energiji koju imate, pustite da vas nosi i unapredi odnos sa partnerom. Neka oktobar bude mesec ljubav!

Slobodne Škorpije će zbog ove fantastične energije privlačiti brojna nova lica. Vreme je da zaboravite na perfekcionizam i pružite šansu nekom ko ne zadovolja baš sve vaše kriterijume.

Vrlo povoljan period kada je posao u pitanju za sve rođene u znaku Škorpije. Bićete puni energije i na poslovnom planu i ideje će prosto vrcati iz vas.
Oslobodite svoj duh i pustite svojoj kreativnosti na volju. Oktobar je mesec za inovacije svake vrste!

Enegrija koju imate i koju ćete tako zdušno trošiti što na ljubavnom što na poslovnom planu će negde krajem mesec pregoreti pa ćete se osećaćati pomalo iscrpeljno kada je fizičko stanje u pitanju. Usporite i odvojite vreme i za odmor.

STRELAC

Strelčevi će u oktobru biti izrazito raspoloženi za ljubav i to pre svega – njen fizički aspekt. Libido će vam biti na zavidnom nivou, bićete maštoviti, željni akcije i zračićete nekom posebnom senzualnom energijom što će vaš partner sigurno primetiti i što će uticati na poboljšanje vaših odnosa.

Ukoliko planirate decu ovo je povoljan period za to, a ako ih već imate, želećete da im se posvetite više što svakako i treba da uradite.
Slobodni Strelčevi će imati isti senzualni naboj pa će privlačiti druge kao magnet. Moguće je i da ćete upoznati nekoga preko društvenih mreža – dajte im šansu.

Nikada ne znate gde možete naići na zanimljivu osobu. Vaš status veze se vrlo lako može promeniti u oktobru iz ,,single” u ,,zauzet”.

Na poslovnom planu ćete biti puni energije i sve će vam ići od ruke. Bićete precizni, efikasni i uspešni u svemu čega se dohvatite.

Iskoristite period za razvoj poslovnih odnosa i generalno karijere jer su vam zvezde naklonjene u oktobru.

Izgledaćete i osećaćete se odlično! Bićete puni pozitivne energije, što će se manifestovati i kroz vaše zdravstveno stanje. Odličan period da počnete da vežbate ako do sad niste.

JARAC

Tokom oktobra meseca osobe rođene u znaku Jarca će imati pojačanu potrebu da vreme provode sa porodicom, pogotovo ako i sami imate decu. Bićete dobro raspoloženi, pa čak i pomalo detinjasti što će dodatno pospešiti odnose sa ukućanima.

Dani će biti ispunjeni smehom i dobrom energijom i zato iskoristite oktobar i zajedno otputujte pa makar i na produženi vikend.

Imaćete potrebu za osećanjem ispunjenosti u vezi, pa ako osećate da ,,tapkate” u mestu sa partnerom pokrenite razgovor o budućnosti – velike su šanse da će to promeniti vaš odnos na bolje.
Slobodni Jarčevi će u oktobru upoznati zanimljivu osobu sa kojom će se upustiti u flert, a moguće i nešto više.

Pozitivan period kada su finansije i posao u pitanju, ali generalno miran period bez puno trzavica i razvoja u pozitivnom smislu. Status quo koji će vam verovatno itekako odgovarati. Potrudite se da maksimalno iskoristite savremene tehnologije u svrhe svog poslovanja – isplatiće vam se.

Bićete dobro raspoloženi i usmereni na sebe i svoje zdravlje, što je dobro. Iskoristite period da unapredite sveopšte stanje vašeg organizma.

VODOLIJA

Kada je ljubav u pitanju Vodolije će biti u potpunosti usmerene na partnera i njegove potrebe, čak do mere da će u svakoj raspravi popuštati u korist partnera.

Iako vam to deluje kao da nije u vašem stilu, u oktobru će vam ovakav odnos povlađivanja partneru jako prijati, što će generalno unaprediti vaš emotivni, ali i seksualni odnos.

Slobodne Vodolije će imati jaku seksualnu energiju, pa nije nemoguće da će se upustiti i u neki odnos bez obaveza. Ukoliko budete opušteni i ne previše egoistični iz ovakvih odnosa čak može da se rodi i nešto više.
Na poslovnom planu ćete se susresti sa određenim izazovima i generalno to će biti jedan jako stresan period u kom treba da naučite jedno – da ne shvatate sve lično i da napravite određenu distancu prema poslu kada su vaše emocije u pitanju.

Osećaćete se dobro, ali dešavanja na poslu će možda poremetiti vaše raspoloženje. Potrudite se da ne dozvolite da vas stres savlada.

RIBE

Za Ribe mesec oktobar će biti zaista izazovan kada je ljubav u pitanju. Pogotovo ako imate porodicu i decu. Svakodnevne obaveze mogu da naruše odnos sa partnerom. Potrudite se da do toga ne dođe, razgovarajte i pokušajte da budete racionalni i puni razumevaja.

I kada je seks u pitanju na tome takođe treba da radite. U dugim vezama stvari mogu da upadnu u rutinu i da odnos sa partnerom postane monoton. Seks nije samo nagon, na njemu takođe treba da se radi.
Slobodne Ribe će konačno upoznati nekoga sa kim bi mogle da izgrade vezu.

Na poslovnom planu neće bit puno turbulencija. S obzirom na to da je u poslu komunikacija ključna, a to vama ide od ruke, bićete primećeni kao koristan i vredan član tima.
Oktobar će biti mesec emotivnih oscilacija koje će vas čak i fizički iscrpeti. Potrudite se da nađete svoju tačku oslonca u osobi ili aktivnost koja vas oslobađa suvišnog stresa.
Izvor: mogujatosama

Zithromax for sale