Mesečni horoskop za januar 2017

Mesečni horoskop za januar 2017

 

Nova godina donosi nove ljubavi, nove poslovne ponude i nova prijateljstva. Ko će već u januaru zaraditi veću svotu novca, a ko će sve pare potrošiti na provod?

 

 

ovan

Posao

Izuzetan poslovni uspeh obeležiće januar i početak nove 2017. godine, za Ovnove, koji su u privatnom biznisu. Povoljan planetarni raspored podržavaće vaš poslovni uspon i doprineti prosperitetu vašeg biznisa. Ovu povoljnu poslovnu situaciju stimulisaće Sunce, koje boravi u polju vaše karijere sve do 20. januara i planeta Uran, koja je već dugo u vašem znaku i koja je nakon dugog retrogradnog hoda, krenula od 28. decembra, direktnim hodom. Planeta Uran će osloboditi vašu inventivnost i kreativnost i pokrenuti vas da razradite planove i upustite se u nove, savremene i orginalne projekte, koji će se pokazati, kao vrlo značajni za vaš budući rad. Ovaj mesec je takođe povoljan za započinjanje novih projekata, plasman novih proizvoda i otvaranje firmi, posebno na datume 10., 11., i 12. januara. Tokom meseca, novac će stizati sa više izvora, a stari dugovi prema vama, biće izmireni, što će se pozitivno odraziti na ukupne mesečne finansijke rezultate.

Od 8. janura, kada vaša planeta poslova i poslovnih odnosa Merkur, krene direktno, a Sunce bude u usponu i polju vaše karijere za većinu zaposlenih Ovnova stvoriće se povoljna poslovna prilika za napredak u ličnoj karijeri. Dobićete novu šansu da se dokažete, jer će se u firmi neočekivano uprazniti radno mesto, na koje vi već duže vreme pretendujete. Događaji će se razvijati ubrzano, tako da ćete do 20. januara, saznati konačan rezultat i rasplet situacije. Velike su šanse da prigrabite bolju poziciju u firmi i da već u sledećem mesecu, kada vaša lična planeta Mars, uđe u vaš znak, počnete da radite odgovorniji posao, za veću mesečnu naknadu.

U toku januara mnogi nezaposleni Ovovi će dobiti svoju šansu da se zaposle.

 

Ljubav

Početak meseca biće pun prijatnih uzbuđenja i iznenađenja za Ovnove, koji su u braku i stabilnoj vezi. Manje nesuglasice oko 5. januara amortizovaće  ljubazno i velikodušno ponašanje vašeg partnera, kao i skupoceni pokloni namenjenih vama i članovima porodice. U periodu od 10. do 16. januara moguće je da sa partnerom odete na kraće putovanje, što će vam omogućiti da se približite jedno drugom i stabilizujete vaše odnose. Po povratku, u drugoj polovini meseca, povući ćete se u vaš mali intimni svet i kuću. U svom domu ćete se osupuštati i provoditi prijatne i idilične trenutke, sa svojim partnerom i ukućanima.

Ovnovi, koji su sami, sve do 4. januara, dok je planeta Venera u znaku Vodolije, mogu da očekuju uzbudljive i nepredvidive ljubavne događaje. U ovom kratkom periodu biće puno dinamike, strasti, raskida i naglog zaljubljivanja. Situacija će se stišati ulaskom tranzitne planete Venere u znak Riba i vaše dvanaesto polje, kada će se mnogi Ovnovi povući zajedno sa novim partnerom, negde daleko od sveta, u toplo ljubavno gnezdo. Bićete dovoljno društvo jedno drugom, jer ćete do ušiju biti zaljubljeni u jednu zanimljivu Vodoliju, tajanstvenu i moćnu Škorpiju, kočopernog Lava ili nežnu i romantičnu Ribu. Oni, koji nisu uspeli da ostvare čvrstu vezu ili će se povući u kuću i svoj svet u kome će se posvetiti sebi, ulepšavanju i zdravlju, ili će zagaziti u  svet tajni, gde će se povremeno viđeti sa nekim, koga ne mogu da predstave javnosti.

 

Zdravlje

U prvih desetak dana januara, sve dok je planeta vašeg zdravlja Merkur u retrogradnom hodu, potrebno je da se sa većom pažnjom odnosite prema svom zdravlju. Intenzivan rad i bogat društveni život, čak i vas neumorne Ovnove, može da u ovom periodu iscrpi i da tako postanete nervozni i prijemčiviji na prolazne infekcije stomaka i mokraćne bešike. Kraće povlačenje sredinom meseca i rad na sebi, brzo će stabilizvati vašu zdravstvenu situaciju. Već u poslednjoj dekadi januara, ulaskom Sunca u kompatibilni znak Vodolije, vratiće vam se energija i stara kondicija.

Savet za ovaj mesec je da se umerite i u radu i u društvenim aktivnostima i posvetite se sebi i užitku obnovljene ili nove ljubavi!
[divider style=”dashed”]

bik

Posao

U januaru će raspored energija planeta podržavati vašu gornju polovinu horoskopa, što će poslovne Bikove podstaći da se maksimalno angažuju oko unapređenja svog biznisa. U prvih desetak dana, nosićete se sa finansijskim poteškoćama u vezi kašnjenja naplate i suvišnih troškova, koje su usledile kao posledice retrogradnog kretanja vaše planete materijalnih dobara, Merkur. Uz pomoć poslovnih saradnika i vašom upornošću, uspećete da postepeno stabilizujete situaciju, posle 8. januara, kada planeta Merkur, ponovo krene direktno. Druga dekada januara je pogodna za širenje mreže saradnika, marketing i propagandu, posebno ako imate novi projekat ili proizvod. Kroz promene, koje ćete sprovesti u preduzeću i stavu prema spoljnim okolnostima, dostićićete željene ciljeve i unaprediti biznis. Najbolji period za lansiranje noviteta na tržište je u poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce uđe u polje uspona vaše karijere i znak Vodolije. Posebno će prosperirati poslovi vezani za visoku tehnologiju, internet, prava i trgovinu.

U prvoj dekadi januara, za zaposlene Bikove nagoveštene promene u okviru firme u kojoj rade, mnogu biti vrlo stresne. Poljuljuljani osećaj materijalne sigurnosti može vas uspaničiti. Ipak, ne treba preterano da brinete, jer se ništa, za ovih mesc dana kapitalno neće promeniti u samoj firmi u kojoj radite, a Jupiter, planeta dobre sreće u vašem polju posla, štiti vas tokom narednih skoro deset meseci od eventualnih padova i besposlice. Situacija će se promeniti u vašu korist u periodu od 20. januara, kada Sunce uđe u znak Vodolije i vaše polje karijere. U tom periodu možete dobiti šansu za promenu posla preko uticaja porodičnih prijatelja ili će vam se desiti iznenadni napredak u okviru firme u kojoj ste zaposleni.

Nezaposleni Bikovi će imati dobru priliku da dobiju posao, u poslednjoj dekadi januara.

 

Ljubav

Većina Bikova će u prvoj dekadi januara biti zaokupljena brigama oko situacije na poslu, što će negativno uticati na opšte raspoloženje u vašem domu. Na izvestan način zanemarićete vašeg stalnog partnera i ukućane. S druge strane, povoljan raspored vladara vašeg polja braka planete Mars, koja je u znaku Riba i suvladara planete Pluton, koja je u znaku Jarca, uticaće na to da se vaš parner potrudi da vas oraspoloži i razume. Podrška će stići sa svih strana i oko vaše situacije će se agažovati i prijatelji i uža porodica. Sredinom meseca popustiće vas mrzovolja, jer će se nazirati rešenje poslovne situacije i materijalnih problema. Ostatak mesca će biti za vas lakši i vratićete se mentalno i emotivno svom partneru, porodici i prijateljima.

Pod pozitivnom dejstvu Sunca iz kompatibilnog znaka Jarca, Bikovi, koji su sami i traže partnera izgledaće vrlo privlačno u ovom periodu. Mnogi mladi Bikovi će preko prijatelja upoznati osobu, koja će im se svideti, a oni koji su zaposleni su već u prošlom mesecu bacili oko na jednu uticajnu osobu, koju su upoznali preko posla. Nakon Nove godine je moguć iznenadni susret, u kome ćete produbiti vaše poznanstvo i gde ćete razmeniti brojeve telefona. Nakon perioda udvaranja, slanja sms porukica i par susreta, u poslednjoj dekadi meseca naćićete se u vezi sa jednom privlačnom Škorpijom, romantičnom Ribom, uzbudljivom Vodolijom ili sa koketnom Vagom.

 

Zdravlje

Početkom meseca Bikove može uznemiravati nesanica i nervoza, koja će proći zajedno sa brigama oko posla i novca, u drugoj dekadi januara. Sunce iz vama kompatibilnog zemljanog znaka Jarca držaće vam energiju i opšti imunitet na zavidnom nivou sve do 20. januara. U poslednjoj dekadi januara većina Bikova će biti dobrog zdravlja. Ovaj period je odličan da se oslobodite starih loših navika i očistite organizam od toksina i ozbiljno se posvetite jednom rekreativnom sportu, koji iziskuje jači telesni napor, kao što je planinarenje, skijanje i trčanje na duge staze.

Savet za ovaj mesec je da ublažite zabrinutost, kroz druženje i zabavu sa prijateljima i porodicom!

[divider style=”dashed”]

blizanci

Posao

Dobra pozicija planete Mars, vladara vašeg poslovanja, koji je zajedno sa planetom Venerom u polju vaše karijere, nagoveštva poslovnim Blizancima dinamičan mesec, gde će uz dosta borbe dostići planove i učiniti napredak u razvoju svog biznisa. Na početku meseca sve do 8. januara, dok se vaša lična planeta Merkur kreće retrogradno izbegnite krupno investiranje, sklapanje novih ugovora ili kupovinu radne opreme i više se orjentišite na završavanju zaostalih poslova i na razvoj kreativnih ideja i planova u vezi vašeg biznisa. Ostatak meseca iskoristite za širenje mreže saradnika, promocije, marketing i rekonstrukciju sajta na internetu. Period je takođe povoljan za prezentaciju novih produkata ili idejnih projekata. Finansijski rezultati će biti izuzetno dobri, pogotovo, ako ste se odlučili na kooperativnu saradnju sa moćnim poslovnim partnerima.

Zaposleni Blizanci početkom meseca treba da sa više opreza komuniciraju i često proveravaju, brojke i dokumentaciju, kako vam se usled retrogradnog kretanja vaše lične planete Merkur, ne bi potkrale greške i desili nesporazumi. Period nesigurnosti i konfuzije će proći sa 8. januarom. Tokom čitavog meseca vaše polje karijere je moćno usled prisustva tri planete Neptuna, Marsa i Venere, tako da ćete u ovom periodu pokazati svoju kreativnost i inventivnost, koja će vam pomoći da dalje napredujete i razvijate vašu karijeru. Moguće su ponude za bolju poziciju ili novo radno mesto.

Nezaposleni Blizanci u druge dve dekade januara, imaju velike šanse da dobiju željeni posao.

 

Ljubav

Početkom meseca Blizanci, koji su u dugoj vezi ili braku, biće promenjivog raspoloženja, što može kvariti praznične dane ukućanima i vašem partneru. U ovom mesecu bićete preokupirani sa poslovnom situacijom, a posebno u periodu do 8. januara i momenta, dok vaša lična planeta Merkur ne krene direktno. Nakon ovog perioda vaše raspoloženje će se postepeno popravljatii, a time i vaš odnos sa partnerom. Tek kada Sunce uđe u znak Vodolije, 20. januara i pod njegovim pozitivnim dejstvom na vaš znak, osetićete se osveženo i zadovoljno, a odnos sa stalnim partnerom će se u potpunosti stabiliovati. Inteziviraćete društveni i zabavni život, u čemu ćete oboje naći užitak.

U prvoj sedmici januara, sasvim mlađi Blizanci, zbog jednog nesporazuma mogu prekinuti nedavno započetu vezu, a one nešto starije može pritiskati emotivna usamljenost. U ovom mesecu u znaku Riba su i planeta Mars i planeta ljubavi Venera, tako da ćete imati pojačana potreba za romantikom i nežnošću. Ljubav možete naći preko posla i prijatelja, a privućiće vas jedna tajanstvena osoba ili neko ko je stigao iz daleka iz znaka je Škorpije, Riba, Strelca ili Vodolije. Zaljubićete se i prepustićete se zanosu romantične ljubavi.

 

Zdravlje

Vaše zdravlje i oslabljen imunitet, posebno u prvoj dekadi meseca zahteva veću pažnju. Moguće su prolazne sezonske infekcije, ali najvažnije je da ublažite stres i nervnu iscrpljenost, putem fizičkih vežbi, rekreacijom, meditacijom i pojačanim dozama vitamina C.

U poslednjoj dekadi januara, kada Sunce uđe u kompatibilni znak Vodolije, vratiće vam se snaga i energija.

Savet za ovaj mesec je da nađete vreme za romantične trenutke sa partnerom i da povedete računa o svom zdravlju!
[divider style=”dashed”]

rak

Posao

U prve dve dekade januara poslovni Rakovi će bazirati svoje poslovanje na promociji svog biznisa, kroz povezivanju sa poslovnim partnerima iz branše ili proizvodnog lanca i na ličnom usavršavanju iz oblasti upravljanja preduzećem. Sunce u znaku Jarca i u vašem polju legalnih poslovnih odnosa, podržaće proces sklapanje ugovora sa afirmisanim kompanijama, a planeta Venera i Mars u vašem devetom polju, odvešće vas na put i kraće obrazovanje u inostranstvu. Finansije neće uporedo pratiti vaše angažovanje, a mogući su i veći troškovi zbog učinjenih promena u poslovanju i oko vaših novih aktivnosti i poduhvata. Kako je vaše drugo polje materijalnih dobara u znaku Lava, finansijska situacija će se u poboljšati, ulaskom Sunca u vazdušni znak Vodolije, a vaš biznis će tada dobiti nove smernice i krenuti putem uspeha.

Većim delom januara Sunce je u vašem opozitnom znaku Jarca, a zatim prelazi u znak Vodolije, a kako su i druge planetarne energije pretežno na vašoj zapadnoj strani horoskopa, povućićete se sa glavne scene i prepustite drugima voćstvo i upravljanje. U ovom periodu, zaposleni Rakovi će delovati iza scene i pomagati autoritetima da se poslovi odvijaju po planu. Moguća su učestala putovanja u inostranstvo, u svojstvu pratnje. Vaše zalaganje biće evidentirano od  strane autoriteta, što će pozitivno uticai na budući razvojni put vaše karijere. Takođe, ovo je pravi momenat da nastavite studije, ukoliko ste ih prekinuli ili da se priključite dodatnom obrazuju na jednom od ponuđenih kurseva u firmi.

Nezaposleni Rakovi preko uticajnih poznanstava u ovom periodu mogu da dođu do željenog posla.

 

Ljubav

Ispred Rakova, koji su u braku ili ozbiljnoj vezi, je harmoničan period sa partnerom i porodicom. Sunce, koje tranzitira vašim poljem braka, uneće novu energiju u vaše ljubavne odnose. Parner će dominirati, a vi ćete uživati u ulozi servanta i trudićete se da mu ugađate. U prvih dvadesetak dana moguć je zajednički odlazak na dalji put, gde ćete posetiti dragog rođaka iz inostranstva. Budite obazrivi i ne mešajte se mnogo u razgovore oko familijarnih pitanja. U svakom slučju, vratićete se kući osveženi i zadovoljni. Emotivno skladni odnosi sa vašim stalnim partnerom, razbuktaće stare strasti u poslednjoj dekadi januara, kada Sunce promeni znak i uđe u vaše polje seksa i transformacije.

Planete su vrlo naklonjene, Rakovima, koji su sami i žele da pronađu partnera, jer vladari vašeg polja ljubavi,  planete Mars i Pluton, su u vama prijateljskim znacima, Riba i Jarca. U ovom periodu lako ćete se zaljubiti i pronaći srodnu dušu. Sasvim mladi Rakovi će svoju ljubav i prva seksualna iskustva naći u školi ili fakultetu, a oni stariji, upoznaće svog budućeg parnera, preko poslovnih prijatelja ili na jednom putovanju. Očekuje vas puno uzbuđenja i romantike sa jednim predstavnikom znaka Riba, Jarčeva, Ovnova ili Strelčeva. Veza, koju ostvarite u ovom periodu biće sudbinska i značajna za vaš budući život.

 

Zdravlje

U hladnim januarskim danima Rakovi će biti osetljivijeg zdravlja, jer je većina planeta nosioca pozitivnih energija na velikoj udaljenosti od vašeg znaka. Smanjene energije i imuniteta, lako možete postati meta prolaznih infekcija stomaka, mokraćnih i respiratornih puteva. Stariji predstavnici znaka  mogu imati tegobe sa zubima i koštanim sistemom. Gledajte da se više odmarate i pojačate unos vitamina, posebno C, A i D i posetite svog lekara i stomatologa, ako to bude potrebno.

Savet za ovaj mesec je da se posvetite sebi i svom zdravlju i prepustite ljubavi i svom partneru!

[divider style=”dashed”]

lav

Posao

Poslovne Lavove u januaru očekuje puno rada oko revitalizacije i afirmacije firme. Vladar vašeg znaka Sunce, koje je sve do 20. januara u vašoj šestom polju poslova i poslovnih odnosa, ukazuje da ćete u ovom segmentu najviše uložiti svoju energiju i kreativnu snagu. Biće potrebno da se pozabavite sa kadrovskim pitanjima i da nađete praktična rešenja za poboljšanje rada vaše firme. Početkom meseca moguće je neravmoteža u finansijskom sektoru i troškovi će vam biti veći u odnosu na priliv novca, jer vladar vašeg polja materijalnih dobara planeta Merkur se kreće retrogradno sve do 8. januara. Promene, koje ste učinili biće delotvorne, tako da će se finansijska situacija vaše firme popravljati, kako dublje zalazite u mesec. U poslednjoj dekadi januara, kada Sunce uđe u znak Vodolije, imaćete čistu situaciju i moćićete da se upustite u finansijske transakcije, krupnije investicije i nove poslovne ugovore.

Takođe, i zaposleni Lavovi će dobar deo januara biti preokupirani sa poslom i poslovnom situacijom u firmi u kojoj rade. Moguće je kašnjenje plate, koje će izazvati neprijatnu tenziju i nezadovoljstvo u kolektivu. Međutim, vi ćete u ovom periodu direktno sarađivati sa šefovima i autoritetima u firmi, tako da ćete imati veliku odgovornost i posla preko glave i nećete imati vremena da se baviti kuloarskim trčevima. Marljiv rad i vaše kreativne i organizacione sposobnosti, vam mogu krajem meseca otvoriti put za novi bolji posao ili dobro plaćen honorarni rad.

Lavovi, koji traže posao će imati veće šanse da ga dobiju u poslednjoj dekadi januara.

 

Ljubav

Suvladar vaših bračnih i parnerskih odnosa, planeta Uran, je najzad krenula direktnim hodom i popunila sve one praznine, koje su za dugo zjapile u vašoj vezi. Vrelina Urana iz vatrenog i kompatibilnog znaka Ovna i vašeg devetog polja, uticaće da promenite vaš stav i životnu filozofiju, o tome kako partnerski odnosi treba da izgledaju. Iznenada, obojićete vaš odnos sa više emocija, uzbuđenja i strasti, što će pokrenuti i všeg partnera, da vam uzvrati istom merom. Malo je reći da će sva pređašnja zahlađenja otići u zaborav, a vi ćete početi da uživate i opuštate se u sigurnim rukama vašeg parnera.

Jupiter, planeta vaših ljubavnih odnosa je u znaku Vage i vašem trećem polju, komunikacije i kraćih putovanja, što će vas slobodne Lavove pokrenuti i aktivirati u društvenom smislu. Jedan slučajan susret ili kontakt preko fejs buka, može vam postati vrlo značajan. Osvojiće vas zanimljiva komunikacija i nesvakidašnji izgled osobe.  U pitanju je jedna Vaga, Strelac, Vodolija ili Riba. Ovaj, na početku površan odnos će prerasti u ozbiljnu ljubavnu vezu, punu romantike i strasti.

 

Zdravlje

Slabo januarsko i zimsko Sunce, koje tranzitira vašim poljem zdravlja, daće vam dovoljno energije i vitalnosti i zaštiti vas dobrim delom meseca od većih zdravstvenih problema. Kako je ovaj period u kome su uglavnom umanjene fizičke aktivnosti, za preporuku je da se priključite nekom rekreativnom programu, koji će oržavati vašu fizičku kondiciju. Odlazak na skijanje ili u banju je takođe jedno od korisnih rešenja. U poslednjoj dekadi u mesecu, mogući su problemi sa zglobovima ili kičmom.

Savet za ovaj mesec je da umerenije koristite svoju energiju na poslu, kako bi je sačuvali za ljubav, koja vam se smeši ovog meseca!
[divider style=”dashed”]

devica

Posao

Poslovne Device od početka januara, pa sve do  8. januara, mogu da očekuju manje poteškoće oko organizacije i upravljačkih poduhvata u preduzeću, koje će biti posledica retrogradnog kretanje lične planete Merkur. Kako je vaša planeta poslova i poslovnih odnosa, Uran krenula direktno, moćićete da se oslonite na podrška vašeg odlično uhodanog radnog tima, koja će se u ovom periodu pokazati kao vrlo dragocena. Orginalnim i kreativnim idejama, relativno brzo ćete normalizovati poslovnu situaciju. Ostatak meseca će biti vrlo uspešan, posebno u poslednjoj dekadi januara, kada ćete ulaskom Sunca u vaše polje poslovanja, unaprediti proizvodnju i proširiti tržište. Pokazaćete veliku inventivnost i osavremenićete procese u radu, što će uticati na to, da konačni mesečni finansijski rezultati budu fantastični. Posebno će prosperirati poslovi vezani za visoke tehnologije, internet i trgovinu.

Situacija za zaposlene Device u privatnim ili državnim firmama će biti manje stresna i komplikovana. Ipak, u prvoj dekadi januara budite oprezni sa dokumentima i u komunikaciji, kako bi izbegli eventualne greške i nesporazume. U drugoj dekadi meseca u timskom radu, pokazaćete ponovo vašu preciznost i inventivnost, tako da će radni zadatci na vreme i biti završeni. Za vas će uslediti vrlo povoljan period u trećoj dekadi januara, kada Sunce uđe u vaše polje rada i znak Vodolije i kada vam se otvore mogućnosti da napredujete ili prekovremeno zaradite novac.

Nezaposlene Device u poslednjoj dekadi januara imaju najviše šanse da dobiju posao.

 

Ljubav

Vaš bračni i partnerski život ušao je u fazu renesanse i potpune harmonizacije odnosa. Zaista imate puno razloga da budete zadovoljni i srećni, jer u okrilju svoga doma imate stabilnost, a sa partnerom obnovljene nežne i romantične trenutke. U vašem polju bračnih i partnerskih odnosa su moćne energije triju planeta, odnosno stelijum, sastavljen od Marsa, Venere i Neptuna. Mars će vam popraviti seksualne odnose, Venera će vam doneti ljubav, a Neptun ponovno zaljubljivanje u partnera. Mnogi parovi, koji su u dužoj stabilnoj vezi će se u ovom periodu odlučiti na venčanje.

Za mnoge slobodne Device januar će biti romantičan mesec, koji će u vaš život doneti ljubav i osećaj ushićenja i zaljubljenosti. Očaraće vas jedna umetnička dušica, neobična po svom ponašanju i shvatanju iz znaka Riba, Vagi i Vodolija ili erotska pivlačnost jednog Ovna i klasična lepota jednog Jarca. Toliko ćete se zaljubiti, da ćete ubrzano početi da radite na sebi, doterujete se i menjate imidž. Ljubav je zaista čudo i neverovatna energija, koja pozitivno transformiše čoveka, izbacivajući ono najpozitivnije u njemu. Bićete u tom stanju ceo mesec.

 

Zdravlje

U prvoj dekadi januara biće potrebno a saćuvate nerve i izbegnete stresne situacije, kako to ne bi imalo posledice i odrazilo se na vaše zdravlje. Za preporuku je da otklonite stres redovnim fizičkim vežbama, partijom kuglanja ili bilijara sa prijateljima. Delotvorno je i da opustite nerve uz relaks masažu ili odlazak u spa centar. Nakon 8. januara, kada vaša lična planeta Merkur, krene direktno, vratiće vam se energija, a mnoge Device će se strasno zaljubiti i time otkloniti svaku pomisao na bolesti.

Savet za ovaj mesec je da prepustite da poslovi teku svojim ustaljenim tokom i da se koncentrišete na ljubav, partnera i porodicu!

[divider style=”dashed”]

vaga

Posao

Tokom januaru, Vage, koje su u privatnim vodama, nastavljaju da idu putem uspeha i prosperiteta. Vaša lična planeta Venera će od 3. januara ući u vaše polje poslova i sa planetama Mars i Neptun, koje već tamo borave izgradiće moćan stelium i takav spoj energija će vam pomoći da poslovi i planirani razvoj vašeg biznisa bude lakše i brže postignut. Period od prvih dvadesetak dana je povoljan za proširenje poslova i tržišta i sklapanje ugovora sa novim poslovnim partnerima. U poslednjoj dekadi meseca, imaćete i podršku Sunca iz kompatibilnog vazdušnog znaka Vodolije i petog polja kreativnosti, tako da će to biti najbolje vreme za plasiranje novih projekata i proizvoda ili otvaranje firmi. Vaš vladar drugog polja materijalnih dobara se nalazi u vašem polju poslova, tako da će stanje vašeg poslovnog bankovnog računa, direktno zavisiti od vašeg rada i organizacionih i upravljačkih sposobnosti. Možete da očekujete odlične finansijske rezultate.

Vrlo dinamičan period očekuje i Vage, koje su zaposlene u državnim i privatnim firmama. Bićete vrlo kreativni u rešavanju radnih zadataka i trudićete se da se istaknete i dokažete. Vaša odlična pozicija može isprovocirati otvorena neprijateljstva određenih članova kolektiva, sa kojima vam se intresi sukobe. U ovoj situaciji biće potrebno da ućutkate tračeve i to ćete uspeti da uradite, na vaš vrlo suptilan način. U poslednjoj dekadi januara biće vam odrešene ruke i moćićete da nesmetano pokažete vaše talente i sposobnosti.

Planetarne pozicije u januaru pogoduju da nezaposlene Vage lakše pronađu i dobiju odgovarajući posao.

 

Ljubav

Vage, koje su u braku ili stabilnoj vezi u ovom periodu će biti vrlo posvećene svom partneru i članovima porodice.  Bavićete se rešavanjem svakodnevnih porodičnih pitanja, oko kojih ćete lako naći zajednički jezik. Oboje ćete biti romantično raspoloženi i priredićete jedno drugom nezaboravne trenutke. Vaš parner će imati konstruktivne planove za budućnost i razgovaraćete o kupovini nekretnine, potomstvu ili venčanju. Mnoge mlade Vage će se u ovom periodu odlučiti na brak i počeće da planiraju porodicu.

U zimskom hladnom januaru mnoge slobodne Vage će poželeti na nađu pravog parnera, ozbiljno se vežu i ostvare stabilnu vezu. Vage, koje su zaposlene imaće priliku da nađu ljubav i zaljube se u kolegu ili koleginicu sa posla, a one druge, upoznaće zanimljivu osobu u svakodnevnom životu. Ućićete u romantičnu vezu u drugoj polovini janara sa jednim šarmantnim Ovnom, nežnom Ribom, veselim Strelcem ili uspešnim Jarcem. Osećaćete se vrlo srećno, jer veza će biti snažna i nećete se razdvajati jedno od drugog.

 

Zdravlje

Pod uticajem stelijuma tri moćne planete u vašem polju zdravlja i znaku Riba, bićete dobrog zdravlja čitavog meseca. Posvetićete pažnju sebi i reovno ćete se baviti rekreacijom, odlazićete na masažu ili kod kozmetičrke. Mnoge Vage će redovno meditirati i opuštati se uz muziku. Sve ovo daće fantastične rezultate, jer doteraćete liniju i izgledati fizički produhovljeno i vrlo privlačno. Ipak, budite obazrivi da ne preterate sa vežbama ili na drugi način ne povredite stopala i ligamente.

Savet za ovaj mesec je da se posvetite sebi, partneru i rešavanju vrlo važnih porodičnih pitanja, koja vam mogu odrediti budući život!

[divider style=”dashed”]

skorpija

Posao

U prve dve dekade januara poslovne Škorpije će se uglavnom baviti uobičajenim poslovima i održavati biznis u stabilnom stanju i na solidnom nivou. Kako je vaše planeta poslova Mars u petom polju kreativnosti, fokusiraćete vašu energiju na razradu novih proizvoda ili projekata, na marketing i novi propagandni materijal za vašu firmu. Povoljan je momenat i da napravite poslovnu strategiju i planove za razvoj vašeg biznisa u ovoj godini. Period do 8. januara, nije pogodan za pozajmice, finansijske transakcije, niti za krupnije investicije. Gledajte da izmirite sve dugove prema državi, banci i poslovnim partnerima do tog perioda. Sunce u polju vaše komunikacije i kraćih putovanja, će vas podržati da ostvarite značajne kontakte i proširite mrežu saradnika. Što se finansija tiče, ovaj mesec će ostati u vašem proseku zarade i priliva novca.

Za zaposlene Škorpije januar će proteći relativno mirno i bez trzavica i stresa na poslu. Vladar vašeg polja posla i poslovnih odnosa planeta Mars je sve do 28. januara u znaku Riba i vašoj petoj kući kreativnosti, tako da ćete u ovom periodu više nego obično biti inventivni, spremni na sardnju i timski rad i volećete ono što radite. Vaše inspirativne ideje stimultivno će delovati na kolege, tako da će se svi oko vas potruditi da daju najbolje što mogu od sebe pri obavljanju radnih zadataka. U ovom periodu, moguća je ponuda za jedan honorarni posao, koji će vam dopuniti kućni budžet.

Nezaposlene Škorpije, preko uticajnih prijatelja mogu da očekuju da će krajem meseca dobiti posao.

 

Ljubav

U ovom mesecu Škorpije mogu da očekuju vrlo bogat i raznovrstan ljubavni život sa svojim stalnim partnerom. Od vas će krenuti inicijativa da se usklade i poboljšaju odnosi, ali nećete ni slutiti, koju će to pozitivnu buru emocija da izazove kod vašeg partnera. Pred vama oboma je period sreće i zadovoljstva, romantike, ljubavi, nežnosti i strasti.  Mnogi mladi parovi će početi da planiraju venčanje u ovom periodu, a oni sa dužim stažem, doživeće renesansu harmonije u bračnom i ljubavnom odnosu. Škorpije, koji imaju decu, usled pozitivnog naboja steliuma planta u vašem petom polju dece, doživeće radosne trenutke sa decom i proslaviće njihov uspeh i talenat.

Za Škorpije, koje su same i slobodne, januar i pozitivan raspored planeta će doneti mnoge ljubavne prilike u kojima ćete dobiti šansu da ostvarite novu ljubavnu vezu. Planeta Neptun, vladar vašeg polja ljubavnih odnosa je u vašem petom polju, zajedno sa planetom Venerom i vašom ličnom planetom Mars. Ova moćna kombinacija doneće vam  mogućnost da se strasno zaljubite i duboko vežete za osobu, koju ćete upoznati preko posla ili na jednoj zabavi sa prijateljima. Očaraće vas jedan predstavnik znaka Riba, Ovna, Strelca ili Bika.

 

Zdravlje

Škorpije će u januaru biti vrlo dobrog zdravlja i bez ozbiljnijih zdravstvenih teškoća. Emotivna stabilnost uravnotežiće vaše opšte zdravstveno stanje, a Sunce iz prijateljskog zemljanog znaka Jarca i planeta Mars, koja je vladar vašeg polja zdravlja u kompatibilnom znaku Riba, podržaće ovu pozitivnu situaciju.

Od 20. januara, moguće je pojava lakših glavobolja i prolazne infekcije disajnih puteva. Predupredite ovo konzumiranjem dovoljne količine tečnosti i vitaminima iz grupe A,B, C i D.

Savet za ovaj mesec je da održavate emotivnu stabilnost i prepustite kreativnom izazovu posla, koji trenutno obavljate!
[divider style=”dashed”]

strelac

Posao

Poslovna godina će za Strelčeve, koji imaju svoju firmu krenuti mirnije, jer mnogo toga važnog ste obavili u završnom mesecu prošle godine. Vaš vladar poslova planeta Venera je od 3. januara u znaku Riba i vašem četvrtom polju doma, tako da ćete mnoge poslove moći da obavite od kuće. Do 8. januara, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu, izbegnite potpisivanje važnih ugovora i pridruživanje novim poslovnim partnerima, kako bi predupredili greške u komunikaciji i sa dokumentima. Ovaj period će za vas biti vrlo kreativan, jer će vam pozitivna planetarna situacija dozvoliti da se nesmetano bavite planiranjem, poslovnom strategijom, marketingom i promocijama vaše firme. Pozabavićete se i reorganizacija vašeg finansijskog sektora i smanjićete troškove, tako da možete da računate na vidno poboljšanje vaše finansijske situacije.

Vrlo radan i kreativano izazovan period je i pred Strelčevima, koji su zaposleni u državnim i privatnim firmama. Radićete u zdravoj radnoj atmoferi i bez obzira na pojačan obim posla, obavljaćete svoje radne obaveze bez pritiska, stresa i nervoze, pa čak ukoliko bude potrebno, neće vam pasti teško da neobavljene poslove ponosete kući i tamo ih završavate. Kako su u ovom mesecu vaše usluge tražene, mnogi Strelćevi će prihvatiti dopunski posao, koji će im itekako poboljšati materijalnu situaciju.

Tokom januara, nezaposleni Strelčevi preko porodičnih veza mogu da dobiju posao.

 

Ljubav

Odmah posle Nove godine u prvoj sedmici januara, Strelčevi koji su u braku ili stabilnoj vezi, biće manje tolerantni i mogući su manji nesporazumi sa vašim stalnim partnerom. Buite oprezni pri izjavama i pri dogovorima, jer retrogradno kretanje vaše planete bračnih i partnerskih odnosa Merkur, može zakomplikovati vašu emotivnu i porodičnu situaciju. Period krize neće dugo trajati i već od 8. januara, naćićete zajednički jezik i postepeno ćete uspostavljati harmoniju u odnosu sa vašim partnerom. Sasvim je moguće, da će na red doći pitanje preuređenja vašeg doma ili sređivanja stambenog pitanja. Oboje ćete se angažovati oko toga i pronaći najbolja rešenja za vašu porodicu.

U ovom zimskom mesecu, Strelčevi koji su sami i slobodni, zavući će se u kuću i tražiti zabavu, ljubav i zadovoljstvo, preko društvenih mreža i interneta ili će radi lične udobnosti započeti flert sa jednim kolegom ili koleginicom na poslu. Pod uticajem planete Venere, koja je u znaku Riba i vaše planete ljubavnih odnosa Marsa, koji je takođe pod uticajem planete Neptun, najverovatnije je da ćete se nenadano zaljubiti. Osvojiće vas jedan veseo Ovan, romantična Riba, šarmantna Vaga ili inteligentni Blizanac. U drugoj polovini meseca ućićete u romantičnu vezu i zajedno sa vašim novim partnerom, uvućićete se u intimu i topao dom.

 

Zdravlje

U prvih dvadeset dana januara Strelčevi će imati promenjivu zdravstvenu situaciju. Posebno će biti delikatna prva sedmica januara, kada lako možete zaraditi infekciju grla i disajnih puteva. Pad energije i imuniteta će trajati sve do 20. januara. Takođe, tokom ovog meseca, dok je vaš vladar zdravlja, planeta Venera pod uticajem planete Neptun, budite oprezni i proverite lekarsku dijagnozu i vrstu lekova, koju pijete. Poboljšajte vaše opšte zdravstveno stanje sa česćim dnevnim odmaranjem, odlaskom na vreme na spavanje i sa redovniom upotrebom veće količine vitamina C, A i D.

Savet za ovaj mesec je da povedete računa o svom zdravlju i da zajedno sa vašim partnerom napravite konstruktivne planove za rešavanje vašeg stambenog pitanja!
[divider style=”dashed”]

jarac

Posao

Srećan rođendan dragi Jarčevi!

Planetarne energije će biti u januaru naklonjene poslovnim Jarčevima, jer će nesmetano omogućiti dalje unapređenje vašeg biznisa. Sunce, koje je u vašem znaku, daće vam posebvnu snagu da istrajete i izgradite zasluženi autoritet u delatnosti sa kojom se bavite. Ipak, budite oprezniji u prvoj sedmici januara sa dokumentima, u komunikaciji i trgovini. Poslovi će se zahuktati u drugoj dekadi januara, kada ćete i početi da zarađujete ozbiljnije količine novca i kada ćete najzad započeti da vraćate uloženo. Planeta vaših finansija Uran je pred kraj prošle godine krenula direktno i u ovom sektoru vašeg biznisa za duži period, neće više biti zastoja, niti iznenadnih komplikacija. Posebno uspešan period, što se finansija tiče, će uslediti od 20. januara, kada Sunce uđe u polje vaših materijalnih dobara i znak Vodolije i kada ćete dostići maksimalne poslovne rezultate za ovu godinu.

U januaru će  zaposleni Jarčevi, generalno ostvariti vrlo uspešne poslovne rezultate za firmu u kojoj rade. U prvoj sedmici januara, potrudite se da ostanete korektni, ali i dovoljno oprezni u komunikaciji sa nadređenima i članovima kolektiva, kao i sa dokumentacijom, e-mailovima i odnosima s klijentima, zbog negativnog uticaja vaše planete poslova i poslovnih odnosa, Merkur, koja se kreće retrogradno. Nakon 8. januara, možete da uđete u pregovore o unapređenju na poslu, promeni pozicije ili čak firme, koja će vam ponuditi bolje radno mesto i platu.

Nezaposleni Jarčevi, u ovom periodu će imati velike šanse da dobiju zaposlenje, posebno u druge dve dekade u mesecu.

 

Ljubav

Dosta skladni odnosi sa vašim stalnim partnerom se nastavljaju i u januaru mesecu. U ovom periodu vaša energija je više usmerena na poslovnu situaciju, ali i pored toga ćete stizati da se bavite porodičnim pitanjima, decom i partnerovim potrebama. Vi ste pod uticajem Sunca u vašem znaku na vrhuncu snage, uticaja i moći, što će izazivati divljenje vašeg partnera i ukućana, koji će se iskreno truditi da vam ugode, proslave vaš rodjenan i ispoštuju vaše zahteve. Pod uticajem stelijuma planeta ( Mars, Venera, Neptun) u vašem polju komunikacije i putovanja, polovinom meseca je moguć porodični odlazak na kraći zajednički odmor.

Slobodni Jarčevi će u ovom periodu izgledati vrlo privlačno, tako da će pobuđivati intresovanje svog okruženja. Samouvereni i uspešni bićete pokretni, aktivni i komunikativni. Mnogi Jarčevi će često poslovno odlaziti na kraća putovanja, gde će imati priliku da sretnu zanimljive ljude. Na putu ili iz jedne spontane komunikacije sa nekim ko se skoro doselio u vaš kraj, rodiće se uzajamne simpatije. Zaintrigiraće vas jedna osoba iz grupe znaka Riba, Ovna, Bika ili Škorpije. Svi su izgledi da ćete se u drugoj polovini januara naći u vezi, koja će započeti romantično i koja će pokrenuti vaša osećanja.

 

Zdravlje

Jarćevi će u prvoj sedmici januara biti osetljivijeg zdravlja, usled negativnog uticaja planete Merkur, koja je u retrogradnom hodu do 8. januara, a vladar je vašeg polja zdravlja.  U ovom kratkom periodu mogu da se očekuju prolazne respiratorne tegobe, prehlade, infekcije grla i nosa, kao i pojačana nervoza usled prenapregnutog nervnog sistema. Nađite način da se u ovom periodu više relaksirate i opustite, kao i da poboljšate vaš opšti imunitet. Ostatak meseca ćete pregurati u potpuno energetski izbalansiranom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Savet za ovaj mesec je da podelite zadovoljstvo sa ukućanima u vezi vašeg poslovnog uspeha i da sebi i vama dragoj osobi priuštite vikend odmor !

[divider style=”dashed”]

vodolija

Posao

Promene, koje su se desile u vašem preduzeću, a odnose se na osavremenjavanje poslovanja, rezultiraće naglim napretkom vaše firme i njenim vrlo dobrim kotiranjem na tržištu. Stelijum planeta sastavljen od planete Mars, Venere i Neptuna, koji se odigrao u vašem drugom polju materijalnih dobara, obezbediće vam fantastičnu zaradu u ovom mesecu i  konačno vaš poslovni uspeh će se najbolje meriti kroz ovaj segment i stabilnu finansijsku situaciju. U ovom periodu je najvažnije da se držite započetog kursa i da poradite na maketingu i poslovnoj  strategiji u vezi promocije vaših novih proizvoda ili projekata. Najbolji period za lansiratnje vaših novih produkata i ideje je poslednja dekada u januaru, odnosno period, kada Sunce uđe u vaš znak 20. januara i svojom moćnom pozitivnom energijom vas podrži.

Pred zaposlenim Vodolijama je period u kome treba da savladaju svoj nagli impuls i diplomatski i taktično sačekaju svoj trenutak za delovanje, koje je u vezi promena na poslu, a koje su u toku. Najbolje je a sačekate da Sunce izađe iz vašeg dvanaestog polja i uđe u vaš znak i onda spremno i samouvereno potražite premeštaj na drugu poziciju u firmi ili se odlučite da pređete na drugi posao. Budite spremni na to da je konkurencija vrlo jaka i zato ne iznosite svoje namere i informacije do poslednjeg momenta.

Najbolji period da nezaposleneVodolije pronađu posao, je poslednja dekada januara.

 

 

Ljubav

Prvih dvadesetak dana januara, za Vodolije, koje su u braku ili dugogodisnjoj vezi, mogu biti uznemiravajuće, jer Sunce u znaku Jarca, neće stimulisati vladara vaših bračnih odnosa, već će sa njim graditi napregnut aspekt, koji će prouzrokovati krizu, napetost i zahlađenje odnosa. Česte rasprave su oko banalnih stvari, novca i podele kućnih obaveza. U ovim prolaznim kriznim momentima, svako će se povući u svoj svet i razmišljanja. Vi ćete se prvi oporaviti, ulaskom Sunca u vaš znak i podstaći komunikaciju i partnera na aktivnost i rešavanje nagomilanih problema, tako da će se napeta situacija postepeno smirivati i harmonizovati.

Slobodne Vodolije će se ulaskom planete Venere u znak Riba, 3. janura, smiriti i povući iz društva i sa ludih zabava i provoda. Period povlačenja sa glavne scene ćete provesti u miru, radu na sebi, razmišljanjima, sanjarenju i čitanju knjiga o tehnikama duhovnog razvoja i načina uspeha i bogaćenja u životu. Nakon perioda promna i mirovanja, pojavićete se u javnosti osveženi i privlačni oko 20. januara. Jedan slučajni susret, oko rešavanja vaše finansijske situacije u banci, pošti ili nekoj drugoj javnoj ustanovi, može biti povod za početak nove avanture, sa jednim predstavnikom znaka Riba, Blizanaca, Lava ili Ovna.

 

Zdravlje

Promenjiva i nestabilna zdravstvena situacija za predstavnike vašeg znaka, može potrajati do 20. januara.  Smanjena vitalna energija, teškoće sa zglobovima, zubima, kostima i stomačnim organima, kao i nervnu napetost, pokušaćete da umirite alternativnim metodama. Mediracije, joga, čajevi od lekovitog bilja, masaže i opuštanje uz prijatnu muziku, potpuno će vas oporaviti, tako da ćete u poslednjoj dekadi januara, kada Sunce uđe u vaš znak, potpuno osloboditi zdravstvenih tegoba. Zablistaćete i izgledaćete fantastično.

Savet za ovaj mesec je da se posvetite sebi i svom psiho-fizičkom zdravlju !

[divider style=”dashed”]

ribePOSAO

Uspešan i vrlo konstruktivan mesec je pred Ribama, koje su vlasnici privatnih firmi, jer imate snažnu podršku planetarnih energija, koje su se nakupile u vašem znaku i grade pozitivan stelijum sastavljen od vaše lične planete Neptun, planete Mars i Venere. Ova planetarna situacija će vam omogućiti da ličim zaslugama i zalaganjem,  podignete vaš biznis na stabilnije noge. Iskoristite povoljnosti za finansijske transakcije, investicije u nove projekte ili proizvode i za proširenje poslova ili delatnosti. Vaša aktivnost će se pozitivno odraziti na vaše finansije i zaradu, koja će biti natprosečna u ovom periodu. U poslednjoj dekadi u mesecu, kada Sunce uđe u vaše dvanaesto polje, posvetićete se planiranju, koje je u vezi daljeg razvoja vašeg biznisa.

Ribe, koje su radno angažovane kod privatnika ili u državnim firmama, najviše će se baviti razvojnim programima firme, administrativnim poslovima i širenjem tržišta i poslovnih kontakata. Bićete vrlo uspešni u poslu, jer ste ceo mesec, pod zaštitom moćnog pozitivnog dejstva planeta Neptuna, Marsa i Venere, koje su u vašem znaku,. Kada Sunce uđe u znak Vodolije, od 20. januara, povućićete se iz prvih redova i bavićete se kreativnijim poslovima, planovima i projektima. U ovom periodu posebno će se istaći Ribe, koje se bave umetničkim i dizajnerskim  poslovima, kao i psihološkim, socijalnim i medicinskim uslugama.

Nezaposlene Ribe obiće priliku da nađu posao u prve dve dekade januara.

 

Ljubav

Planeta vaših bračnih i partnerskih odnosa Merkur će do 8. januara biti u retrogradnom hodu, što može uticati na češće nesuglasice sa partnerom, pogotovo oko porodičnih pitanja. Vi ćete biti u savršenom izdanju, zbog prisustva planete lepote i ljubavi Venere i lične planete Neptun i puni energije usled boravka planete Mars u vašem znaku, što može izazivati partnerovu ljubomoru. Situacija će se smiriti, kako dublje budete gazili u mesec i pronaćiće se kompromisna rešenja za probleme, koje muče vašeg partnera.

Slobodne Ribe će u ovom periodu izgledati zanosno i privlačiće brojne udvarače iz svoje neposredne okoline. Bićete aktivni i kretaćete se u raznim društvima, odlazićete na zabave i proslave i  važne kulturne manifestacije u vašem mestu. Gde god se pojavite širićete radost i ljubav u svoje okruženje. Polovinom meseca, obasuće vas uporno udvaranje jednog Raka, Škorpije, Device ili Jarca. Najverovatnije je da ćete se prepustiti izazovu i prekinuti period samoće. Pred vama su lepi trenuci puni nežnosti, pažnje i romantičnih momenata.

 

Zdravlje

Sunce u znaku Jarca i stelijum planeta u vašem znaku, zaštiti će vaše zdravlje od sezonskih infekcija i prehlade.  Bićete puni pozitivne energije i u top formi. Važno je da takvo stanje što duže održite i zato je za preporuku da nastavite sa rekreacijom i unošenjem saplemenata i vitamina u vaš orgnizam. U poslednjoj dekadi januara, mnoge Ribe će uvrstiti u svoj program, meditaciju i alternativne tehnike za brzu regeneraciju i opuštanje.

Savet za ovaj mesec je da udahnete život punim plućima i priuštite sebi jedno kraće putovanje na kome ćete uživati u zimskom sportu i čarolijama !

 

Zithromax for sale