Mesečni horoskop za februar 2017

Mesečni horoskop za februar 2017

 

Novi mesec je pred nama. Šta kažu zvezde koje mačkice će se aktivirati u mesecu februaru, a kome ni Dan zaljubljenih neće pomoći? Ko dobija bolji posao a ko ostaje na starom?

 

Posao

Promene rasporeda uticajnih planetarnih energija će na poslovne Ovnove delovati kao veća doza infuzija u obliku pokretačke i kreativne snage, što će označiti vrlo amibiciozan početak meseca. Uz pomoć osveženih snaga, gde su dve moćne planete Venera i Mars u vašem znaku, a Sunce i planeta vaših poslova, Merkur, u kompatibilnom znaku Vodolije, pokrenuće se vaši idejni resursi, koji će uticati da postavite nove parametre i biznis ciljeve. Oslonite se na sopstvene snage, jer ova situacija podržava vašu individualnu inicijativu, napore i akcije. Poželjno je da pravna pitanja i eventualno sklapanje novih poslovnih ugovora završite pre 6. februra, u periodu, dok je planeta Jupiter, još uvek u direktnom hodu. Od 3. februara, kada planeta Venera uđe u vaš znak, očekuje vas izuzetno povoljna finansijska situacija i solidna zarada. U februaru se očekuju još dve nebeske pojave, pomračenje Meseca 10. na 11. februar i pomračenje Sunca 26. februara, kada treba biti oprezniji i ne upuštati se u primamljive ponude novih poslovnih saradnika.

Februr će biti vrlo dinamičan mesec za zaposlene Ovnove, jer pleneta vašeg posla i poslovnih odnosa Merkur, je od 7. februara u znaku Vodolije i vašem jedanaestom polju društvenih grupa, tako da ćete se u ovom periodu dodatno angažvati i oko klijenata i saradnika van okvira vaše firme. U ovom periodu veliku snagu i prodornost obezbediće vam vaša lična planeta Mars, koja je u vašem znaku, tako da ćete često biti u poziciji da se borite u ime firme sa spoljim saradnicima. Potrudite se da ne provocirate isprovocirate sukobe sa kolegama, pogotovo u periodu oko 26. februara i Solarne eklipse.

Tokom februara, nezaposleni Ovovi će imati povoljnih prilika dođu do posla.

 Ljubav

Vaša izražena privlačnost, snaga i energija, obeležiće ovaj mesec, a vaš polet i entuzijazam će malo ko od ukućana i ljudi oko vas, moći da prati. U vašem bračnom ili partnerskom odnosu, preuzećete inicijativu oko poslova i kućnih pitanja, a od drugih ćete zahtevati da vas u svemu prate Ii slušaju. Vaša dominacija, delovaće blokirajuće na vašeg partnera i on će se osećati, kao da je u vašoj senci, a sa druge strane, vi ćete biti potpuno sami u vašem izuzetnim naletima energije. Ovaj raskorak doneće tiho obostrano nezadovoljstvo, koje može eskalirati u sukob oko 11. februara, pri pojavi Lunarne eklipse. Kako se ova pojava odigrava u znaku Lava, sukobi mogu nastati oko dece ili vašeg intezivnog zabavnog života. Pronađite kompromisna rešenja i stišaćete situaciju do kraja meseca.

Tokom ovog meseca, povoljne planetarne prilike će dodatno aktivirati slobodne Ovnove, oko pronalaženja ljubavnog partnera i zabavnog društva u kome će se osećati prijatno. Izgledaćete vrlo privlačno i šarmantno i često ćete biti pokretač i osmišljavati zabave i provode u kojima ćete obilato flertovati i upuštati se u kratkotrajne avanture. Početkom meseca mnogi Ovnovi će se zaljubiti u slatko udvaranje jednog Lava, Vage, Vodolije ili Škorpije i zatim vrlo brzo će se stvari promeniti na emotivnom planu i to već oko 11. februara, pri pojavi pomračenja Meseca. Pod ovim negativnim uticajem, moguće je da ćete se naći u čudu, kada stvari krenu nizbrdo i rasprše se vaše velike nade i očekivanja. Nećete priznati razočarenje i potražićete utehu na nekoj drugoj strani.

 

Zdravlje

Februar će biti mesec u kome će se mnogi Ovnovi odlučiti da porade na poboljšanju svog fizičkog izgleda i opšteg zdravstvenog stanja. Bićete puni energije i biće potrebno da je kanališete. Ženski predstavnici znaka posetiće kozmetičke i frizerske salone, počeće da redovno treniraju u nekom od fitnes centara i započeće čišćenje organizma detoks preparatima ili će se odlučiti za dijetu. Muški predstavnici Ovnova će preći na zdraviju ishranu i ozbiljno se posvetiti jednom od rekreativnih sportova. Ovaj trud, rezultiraće odličnim zdravstvenim stanjem, energijom i vitalnošću.

Savet za februar je da pokušate da kontrolišete nalete energije i naoružate se strpljenjem, diplomatijom u svim međuljudskim odnosima!

 

 

Posao

Bikovi, koji su u privatnom biznisu, mogu da očekuju vrlo povoljan poslovni period tokom februara. Ovo se posebno odnosi na finansijski sektor, jer će planeta vaših finansija Merkur, od 7. februara, ući u znak Vodolije i u vaše deseto polju karijere i svojim povoljnim energetskim uticajem, naglo poboljšati vašu finansijsku situaciju. Sem redovnog priliva novca, u periodu do kraja meseca će vam biti isplaćeni i svi zaostali dugovi. S druge strane, kako je zajedno sa planetom Mars, vaša planeta poslova Venera, od  3. februara u dvanaestom polju izolacije i skrivenih poslova, ne preporučuje se ulazak u sumnjive poslove, koji ne sadrže svu potrebnu dokumentaciju i legitimnost. U vezi sa tim, budite posebno oprezni oko Lunarne eklipse, 11. februara i oko datuma pomračenja Sunca 26. februara. Za preporuku je da se držite ustaljenih poslova, rokova i ugovora, bez većih ulaganja u nove poslove i projekte. Poželjno je da iskoristite ovih mesc dana za pravljenje biznis plana i osmišljavanje poslovne i finansijske strategije.

Za zaposlene Bikove februar će biti mesec pun izazova. Dosta stresa vam mogu stvoriti kadrovska pomeranja i pritajene negativne struje u firmi u kojoj radite. Ova situacija vas može uznemiriti i remetiti vašu prirodnu staloženost pri obavljanju redovnog posla. Naoružajte se oprezom, strpljenjem, činjenicama i izdržljivošću. Posebno kritični dani za komunikaciju su oko 11. februara i perioda pomračenja Meseca, koji će se odigrati na 22. stepenu Lava i oko 26. februra i pojave pomračenja Sunca.

Nezaposleni Bikovi će imati šansu da nađu posao u prvoj dekadi februara.

 Ljubav

Vaš bračni i partnerski život tokom ovog meseca može biti na testu i van ravnoteže. U ovom periodu bi bilo  poželjno da poslovne brige ostavite na pragu svoga doma, kako ne bi unosili nepotrebnu nervozu u porodicu. Takođe, bilo bi dobro da se sami izborite sa napadima ljubomore, pogotovo ako su bez velikih osnova i dokaza. Vrlo je važno da stišate situaciju u kući i da pokušate da se u okrilju porodice opustite i iskreno posvetite partneru i ukućanima. Pronađete neko novo i drugačije zajedničko interesovanje i zadovoljstvo. Pred kraj meseca su mogući manji kvarovi na kućnim aparatima ili brige oko drugih vrsta popravki po kući. Razmislite o kraćem putovanju sa partnerom, koko bi se odmorili i povratili energiju.

Slobodni Bikovi će u ovom periodu, izgledati vrlo atraktivno za suprotni pol i zapašće za oko jednom kolegi ili koleginici sa posla, dok se mlađim generacijama Bikova, može desiti ljubav na fakaltetu ili školi. Povešće vas velika strast i teško ćete odoleti jednom predstavniku znaka Vodolije, Device, Ovna ili Škorpije. Ipak, ovaj će odnos iz bilo kojih razloga imati tajni karakter, a velike strasti mogu prouzrokovati drame i emotivne ispade, posebno oko 11. februara i datuma Lunarne eklipse. Vrlo je moguće da će vas mučiti ljubomora iz potrebe da nekoga posedujete. Dobro razmislite koliko ova negativna osećanja vama lično mogu da nanesu štetu.

 Zdravlje

U ovom mesecu većina Bikova treba da povede više računa o svom zdravlju. Raspored planetarnih energija i Sunce iz nekompatibilnog znaka Vodolije, do 19. februara, vam neće obezbediti dovoljnu zaštitu, što će smanjiti vašu energiju i imunitet. Pokušate da održite energetski nivo, pojačanom dozom vitamina i rekreacijom, kako bi sprečili pojavu prolaznih infekcija i bolesti. Moguće su i teškoće sa kostima, posebno kičmom i kolenima i zubima. Od pomoći vam mogu masaže, fizioterapeutske vežbe i više odmora tokom dana.

Savet za mesec februar je da povedete računa o svom zdravlju i da se priklonite partneru i porodici!

 

 Posao

Vrlo povoljan raspored planetarnih energija osiguraće poslovnim Blizancima uspešan mesec i poslovni napredak, posebno u sferi širenja poslovnih kontakata i tržišta. Sunce i vaša lična planeta Merkur deluju iz kompatibilnog vazdušnog znaka Vodolije i devetog polja i ohrabruju putovanja, usavršavanje u inostranstvu i konstruktivne kontakte sa inostranim kompanijama. Vaša poslovna planeta Mars je u prijateljskom znaku Ovna i jedanaestom polju poslovnih prijateljstava, tako da je ovaj period odličan za saradnju i širenje mreže kontakata. Što se finansijske situacije tiče, poželjno je da odložite krupne investicije i pojačate oprez u vezi tokova novca u drugoj dekadi februara, posebno oko datuma pomračenja Meseca, 11. februara. Promena pod uticajem nove energije će usmeriti vaše delovanje u drugom pravcu za narednih šest meseci, a prve konkretne naznake ovih pozitivnih izmena, realizovaće se pred kraj meseca, nakon Solarne eklipse 26. februara.

Za zaposlene Blizance februarski raspored planeta će pojačati radnu dinamiku i doneti puno raznovrsnog posla i nove mogućnosti za dalji razvoj lične karijere. U ovom mesecu su izvesna češća poslovna putovanja, organizovane stručne obuke i skupovi, tipa seminara, koja će se najverovatnije odvijati u inostranstvu ili u saradnji sa inostranim poslovnim partnerima. Vaša lična planeta Merkur u znaku Vodolije daće vam oštar intelekt, orginalnost i kreativnost u poslovima i projektima, koje obavljate i imaćete puno razloga da budete zadovoljni sa postignutim rezultatima. U period oko 11. februara i dana Lunarne eklipse, budite oprezbiji u komunikaciji i saobraćaju. Kraj meseca Sunce u znaku Riba i vašem polju uspona, vam može obezbediti pozitivne promene vezane za vašu karijeru.

Nezaposleni Blizanci, krajem meseca imaju dobru priliku da dođu do posla i zaposle se.

Ljubav

U ovom mesecu vaš parner i vi ćete više biti orjentisani prema spoljnom svetu i poslovima, pa će vam manje vremena ostajati za porodične skupove, druženja sa familijom i za kuću i kućne poslove. Planeta ljubavi, Venera je od 3. februara u znaku Ovnu i vašoj jedanaestoj kući prijatelja i društvenih grupa, tako da ćete u ovom periodu intenzivirati društveni život i stalno sticati nova poznanstva i prijatelje. Situacija će odgovarati i vašem partneru, tako da će uzajamni odnos odisati harmonijom i stabilnošću. Povedite računa da se u periodu Lunarne eklipse preterano ne istrošite i dobro razmislite, gde da uložite novac. Krajem meseca, kraći put sa partnerom na jednu od svakodnevnice izolovanu destinaciju, bi vam pomoglo da brzo obnovite snagu.

Tokom februara slobodni Blizanci će biti vrlo aktivni u potrazi za društvom i ljubavnim iskustvima.Vaša lična planeta Merkur u znaku Vodolije, uliće vam dozu lucidnosti, a izoštrena intuicija, vodiće vas na prava mesta, gde se ludo zabavlja, ćaska i flertuje. Preko prijatelja ili društvene mreže, upoznačete jednog zanimljivog predstavnika znaka Ovna, Vodolije, Vage ili Strelca. Imaćete utisak da ste najzad sreli srodnu dušu, koja vas razume i ume da se druži i zabavlja. Postepeno iz prijateljstva rađaće se ljubav, koja će vam za duži period puno značiti.

Zdravlje

Blizanci će u periodu do 19. februara biti snažnog zdravlja i puni energije. Ulaskom Sunca u znak Riba i pod uticajem pomračenja Sunca, pred kraj meseca, 26. februara, biće potrebno da štedljivije trošite energiju, više se odmarate i zdravije i redovnije hranite. Izbegavajte zagušljive prostorije i ukoliko je moguće, što češće se šetajte po svešem vazduhu. Za muške predstavnike Blizanaca je preporučljivo, da ako nisu do sada krenuli na rekreaciju, odaberu jedan rekreativni sport, tipa planinaranje, biciklizma, trčanja na otvorenom ili košarke.

Savet za mesec februar je da se s vremena na vreme odmorite na lovorikama i zadovoljno pogledate na uspeh, koji ste postigli na svim frontovima u ovom mesecu!

 

Posao

Za Rakove, koji su u privatnom biznisu, februar će biti poslovno vrlo aktivan i uspešan mesec. Planetarne energije i podrška Sunca iz znaka Vodolije, sve do 19. februara, naglašavaće vaše osmo polje tuđeg novca, te će vam ova situacija omogućiti da vam od ruke idu finansijske transakcije i manipulacije sa novcem. Period je povoljan i za investicije u saradnji sa poslovnim partnerima u nove projekte i poslove, kao i za vraćanje dugova prema banci ili državi. Od 3. februara, ulaskom planete Venere u vaše polje uspona i karijere, vaš biznis će napredovati uz pomoć komunikacione i saradničke mreže, koja će doprineti proširenju i plasiranju vaših proizvoda na nova tržišta. Od 19. februara Sunce će ući u znak Riba i vaše deveto polje i stvoriće se uslovi za dalje usavršavanje vašeg biznisa i nove kontakte sa inostranim kompanijama. Oko datuma 26. februra, kada će se na nebu dogoditi prstenasto pomračenje Sunca, izbegnite putovanja, sklapanje novih ugovora i krupnije investicije. U ovom mesecu konačni finansijski rezutati će biti odlčni.

Pozitivne planetarne energije tokom februara podržavaju vaš treći kvadrant i zapadnu stranu horoskopa. Za zaposlene predstavnike vašeg znaka ovo znači, da će u ovom mesecu akcenat biti na savladavanju novih veština u poslu i poslovnim odnosima. Bez sumnje je da ćete u ovome biti uspešni i da će vam se uz prisustvo planeta Venere i Marsa u vašem desetom polju karijere, otvoriti mogućnosti za napredak na poslu i bolje radno mesto. Oko 11. februra i samog datuma Lunarne eklipse, budite oprezni, posebno ako ste novi u poslu i ako radite sa ljudima, hranom, nekretninama i novcem.

Nezaposleni Rakovi će u ovom mesecu imati velike šanse da se zaposle.

 Ljubav

Vaš bračni i partnerski život je kroz duži period mnogim promenama dobio na kvalitetu, tako da će i u februaru nastaviti da se razvija u pozitivnom smeru. Uspeli ste da povratite bliskost sa partnerom, a kako su u  prve dve dekade meseca, Sunce i Merkur u vašem osmom pilju transformcije i seksa, ove energije će vas podmladiti i obnoviti ljubav i uzajamne strasti. Takođe, porodičan milje i deca će imati prioritet u ovom periodu. U poslednjoj dekadi meseca, moguć je kraći odlazak na put i odmor sa vašim stalnim partnerom.

Rakovi, koji su sami i traže partnera u februaru će imati prilike da sretnu osobu, koja će na njih ostaviti snažan utisak. Bez obzira na vašu pojačanu društvenu aktivnost, vašu buduću ljubav ćete upoznati preko poslovnih kontakata ili jedne društvene mreže. Između vas će na prvi pogled zaiskriti ljubavni plam, jer ćete oboje osetiti jaku fizičku privlačnost. Opčinjenji, zaljubićete se već pri prvom kontaktu u jedanog predstavnika znaka Vodolije, Ovna, Škorpije ili Riba. Veza će započeti burno sa puno strasti i romantičnih poruka. Posebno ćete biti emotivni  i razneženi u periodu pomračenja Meseca, 11. februara.

Zdravlje

U odnosu na predhodni period, u ovom mesecu će se znatno poboljšati vaše opšte zdravstveno stanje. Sunce iz znaka Vodolije, sve do 19. februara će pozitivno uticati na vaše polje zdravlja, koje je u znaku Strelca, a u poslednjoj dekadi, kada Sunce pređe u kompatibilni znak Riba, potpuno ćete se revitalizovati i ojačati. U periodu pomračenja vašeg ličnog nebeskog tela, zemljinog stelita Meseca oko 11. februara, manje zdravstvene smetnje, mogu da osete hipersenzibilni Rakovi i oni pate od hroničnih tegoba. Mogući su stomačni problemi, alergije i glavobolje oko ovog datuma i zato se više odmarajte i klonite se stresnih situacija.

Savet za februar mesec je da se prepustite užitku ljubavi i sreći u porodičnom okruženju, koju ste strpljivo dočekali, a koja je za vas Rakove od neprocenjivog značaja! 

 

 Posao

Lavove privatnike, očekuje nestabilna poslovna situacija u februaru, gde će biti potreban dodatni oprez i veština brzog prilagođavanja promenjivim okolnostima. U prvoj sedmici februara, sklopićete vrlo dobre poslove, koji će vam neposredno nakon 7. februra, od kada vaša planeta finansija Merku, uđe u znak Vodolije, doneti neočekivanu dobit. Oko 11. februra i datuma Lunarne eklipse, koja će se odigrati na 22. stepenu vašeg znaka, pojačajte oprez i ne donosite impulsivne odluke, jer možete prouzrokovati zastoj u proizvodnji i niz neprijatnosti. Ulaskom Sunca u znak Riba, 19. februara i vaše osmo polje transformacija i tuđeg novca, za ostatak meseca stvoriće se povoljni uslovi za novčane transakcije. Ukoliko vam je potrebna novčana pozajmica za krupnija ulaganja, najbolji datimi u mesecu su 1., 3., 19. i 20. februar. Na kraju meseca ukupni finansijski rezultati će biti bolji nego u januaru i pokazaće tendenciju normalizacije situacije i blagog porasta.

Zaposleni Lavovi će imati pune ruke posla u ovom mesecu, jer će započeti rad na novim poslovima i projektima.   Uložićete veliki trud i dati sve od sebe, ali kako su važne tranzitne planete pretežno smeštene prema drugima i na zapadnoj strani vašeg horoskopa, možete se osetiti nedovoljno uvaženi za doprinose u poslu, koji obavljate. Ovaj osećaj da ste u senci drugih, je prolazan i trajaće do 19. februara, dok je Sunce u znaku Vodolije i najudaljenije od vas. Na neki način biće potrebno da u ovom periodu savladate svoj ego i naučite lekciju o nepotrebnoj gordosi i nužnosti kompromisa i saradnje sa drugima.

Nezaposleni Lavovi će najbolju priliku za zaposlenje imati u prvoj sedmici februara.

Ljubav

Kako je Sunce u znaku vama opozitne Vodolije do 19. februara i u polju vaših bračnih i partnerskih odnosa, pred vama je vrlo uzbudljiv period sa vašim stalnim partnerom. Kao na klacklici odmeravaće se snage privrženosti i ljubavi i prelaziti čas na partnerovu, čas na vašu stranu. U svakom slučaju oboje ćete se pomno angažovati oko dece, uže porodice i kućnih obaveza. Za vaše eventualno ulaganje u privatne poslove ili druge kreativne ideje, dobićete partnerovu podršku i izdvojiće se novac iz kućnog budžeta za to. Ulaskom Sunca 19. februara u znak Riba i vaše osmo polje seksa i transformacija, razbuktaće se stare strasti, koji će dodatno produbiti toplinu vaših odnosa i povratiti romantičan osećaj uzajamne zaljubljenosti.

Pred slobodnim Lavovima je vrlo aktivan mesec u kome će se intenzivno družiti, izlaziti na zanimljiva mesta i zabavljati. Vratićete se starom društvu i često sa njima provoditi besane noći u razgovorima i pijankama. Kako je planeta ljubavi Venera od 3. februara u vama kompatibilnom znaku vatrenog Ovna, a vaše Sunce u znaku orginalne Vodolije, možete da očekujete najneobičnije ljubavne događaje. Biće tu puno flerta i kratkotrajnih ljubavnih veza. U poslednjoj dekadi fenruara, posebno mlađi Lavovi mogu se strasno zaljube na fakultetu ili školi u jednog predstavnika znaka Ovna, Blizanaca, Ribe ili Vodolije.

 Zdravlje

U ovom mesecu vaše zdravlje je delikatnije i biće potrebno da povedete računa o njemu. Važno je da se više odmarate, redovnije spavate i održite imunitet na optimalnom nivou, kako bi predupredili sezonske virusne i bakterijske infekcije. Posebno je kritičan period oko 11. februra i pomračenja Meseca, koji će se desiti na 22. stepenu Lava i 26. februara oko datuma pomračenja Sunca. Budite oprezniji pri obavljanju svakodnevnih obaveza i u komunikaciji, a mlađi Lavovi neka oko ovog datuma izbegnu konzumaciju žestokih alkoholnih pića.

Savet za februar je da događaje na poslu ne uzimate lično i da kroz relaksaciju opustite nervni sistem i otpustite nagomilani stres! 


 Posao

Februarske astrološke prognoze su izuzetno povoljne za poslovne Device, jer planetarne energije podržavaju dalji razvoj i poslovni uspeh vašeg biznisa. Sunce je u polju vaših poslova, a vaša lična planeta Merkur mu se pridružuje od 7. februra, što će usloviti pozitivne promene i nagli rast vaše proizvodnje, prodaje i tržišta. Ovaj progres otvaraće vam nove poslovne mogućnosti i napuniti velikom brzinom vaš bankovni račun. Kraj meseca će biti povoljan za finansijske transakcije i ulaganja u nove projekte. Možete da očekujete da će ukupni finansijski rezultati za ovaj mesec biti izvan prosečnog i očekivanog. Takođe, ovaj period je izuzetno povoljan i za mlade preduzetnike, koji žele da otvore privatan biznis i upuste se u privatne vode. Posebno će napredovati poslovi vezani za savremene tehnologije, telefoniju, internet i trgovinu.

Vrlo velika poslovna pomeranja u pozitivnom smeru će ostvariti i Device, koje su zaposlene u državnim ili privatnim preduzećima. Vaš trud, posvećenost poslu i marljivost, urodiće plodom i ovoga puta nadređeni će vam pružiti šansu da napredujete u firmi u kojoj radite. Do 19. februara, mnoge Device će zauzeti višu poziciju i bolje radno mesto. U ovom periodu, nije isključeno da će vam i neke druge kompanije ponuditi posao i prelazak na izazovniju poziciju za mnogo veću platu. Iskoristite izuzetno povoljnu planetarnu situaciju da se afirmišete i ostvarite poslovne ambicije.

Mnoge nezaposlene Device do 19. februara imaće sjajne mogućnosti da se zaposle i dobiju željeni posao. 

 Ljubav

U februru Device, koje su u bračnim vodama ili dugoj vezi, mogu da očekuju harmonične odnose sa svojim partnerom. U ovom periodu imaćete veliku pomoć od partnera oko svakodnevnih obaveza i porodičnih pitanja. Kako je planeta vaše porodice i porodičnih odnosa Jupiter, 5. februara krenula retrorogradno, moguće je da ćete uložiti jedan deo novca u popravke i adaptaciju prostora u kome živite. U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce pređe u znak Riba i vašu sedmu kuću bračnih i partnerskih odnosa, imaćete posebno lepe, strasne i romantične trenutke sa vašim stalnim partnerom. Mnogi parovi, koji su već duže u vezi će se u ovom periodu odlučiti da uđu u bračne vode.

Devicama, koje su same i u potrazi su za partnerom, predstoji period pun uzbuđenja, zabave i druženja. Rado ćete provoditi slobodno vreme sa prijateljima, a kako je vaša lična planeta Merkur u znaku Vodolije, privlačiće vas nesvakudašnje osobe, koje su potpuno drugačije od vas, glumci, pesnici, slikari, filozofi ili muzičari.  Planeta ljubavi Venera i planeta akcije Mars su u vašoj osmoj kući seksualnih iskustava, tako da ćete se zbog povećanog libida, lako upuštati u površne veze. U poslednjoj dekadi februra mnoge Device će se strasno zaljubiti u jednog predstavnika znaka Riba, Ovna, Vodolije ili Jarca.

 Zdravlje

Većina Devica će sve do 19. februara biti u top formi, vitalni u odličnog zdravlja. Ovaj period bićete pod zaštitom Sunca, koje se nalazi u polju vašeg zdravlja, zajedno sa vašom ličnom planetom Merkur. Ipak, više se odmarajte i klonite se nervoze i stresnih situacija oko 11. februara, kada će se dogoditi pomračenja Meseca na poslednjem stepenu Lava, pa posebno avgustovske Device u ovom periodu, na ovu pojavu mogu da reaguju senzitivnije i da budu osetljivijeg zdravlja. U poslednjoj dekadi meseca priključite se jednom od rekreativnih programa, kako bi se pomoću fizičkih vežbi održali održali zdravlje, energiju i kondiciju.

 

Savet za februar je da iskoristite ovaj mesec za ostvarenje poslovnih ambicija i da opuštanje i odmor pronađete u okrilju vaše porodice i partnera! 

 

Posao

U februaru će poslovne Vage nastaviti da uspešno grade svoj biznis, uprkos manjoj zaštiti planete Jupiter, koja će od 5. februara započeti retrogradno kretanje. Još uvek 90 % planeta se kreću direktnim hodom i povoljno su postavljene u odnosu na polja, koja imaju uticaj na razvoj i finansije vašeg biznisa. U ovom mesecu energije planeta snažno podržavaju vaše kreativne sposobnosti, orginalnost i veštinu komunikacije. Zbog toga, fokusirajte se na redizajniranje vaših proizvoda, marketinških elemenata ili sajta. Period je povoljaljan i za lansiranje novih proizvoda i kooperativnu saradnju sa poslovnim partnerima iz branše. Imajte na umu da je konkurencija poprilično ojačala i da ćete morati da brzo reagujete i izborite se diplomatskim putem sa njom. Združenim snagama sa poslovnim partnerima, uspećete da se izborite za svoje mesto u poslovnom svetu i da ostvarite popriličan profit u ovom mesecu, posebno u poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce uđe u vaše polje poslovanja.

Ovaj mesec je vrlo naklonjen i zaposlenim Vagama, jer će moći da bez obzira čime se bave, izraze svoju kreativnost i umeće. Računajte na vrlo povoljnu radnu atmosferu u firmi i saradničke odnose sa kolegama, kao i na brojne kontakte, sastanke i komunikacione poslove. Premor i stresne situacije možete da očekujete oko datuma Lunarne eklipse, odnosno, oko 11. februra, kada bi najbolje bilo da usporite i dobro se odmorite, kako bi osvežane energije nastavili dalje. Još jedan datum zaobiđite u velikom krugu, a to je 26. februar i pomračenje Sunca, koje će se tačno odigrati u polju vašeg posla. Srećom ovi datumi padaju u subotu i nedelju, tako da ćete imati dovoljno vremena da se saberete i pripremite.

Nezposlene Vage, tokom februara imaće najviše mogućnosti da se zaposle početkom i sredinom meseca. 

Ljubav

Ljubavni život zauzetih Vaga u ovom mesecu će biti vrlo buran, jer dve podjednako uticajne planete, Venera i Mars se nalaze u vašem polju braka i partnerskih odnosa. Ipak, planeta Mars je u znaku Ovna najjača, a vaša lična planeta Venera je ovde u padu, tako da će vaš partner preuzeti dominiciju, a vi ćete morati da mu se povinujete. Vaš odnos će biti pun strasti i zato nimalo neće biti čudno, ako s vremena na vreme iskoči po koja varnica i diskusija se pretvori u svađu. Parovi, koji imaju decu biće posebno obradovani uspehom svojih mališana.

Dinamičan i vrlo izazovan period, mogu da očekuju Vage, koje su slobodne i priželjkuju da nađu partnera za ljubav i seks. Blistaćete i izgledati osveženo i podmlađeno, a Sunce i planeta Merkur u vašem polju ljubavi i u Vodoliji, vodiće vas na najneuobičajenija mesta provoda i zabve. Mogućeje da ćete sebi dozvoliti ono što ranije nikad niste, ali u svakom slučaju, sjajno ćete se zabaviti, obilato ćete zavoditi, flertovati i upuštati se u prolazne veze. Vrlo je veravatno da će vas ipak neko prigrabiti na jednoj zabavi i privezati za sebe. Biće to jedna Vodolija, Ovan, druga Vaga, Strelac ili Blizanac. 

 Zdravlje

Vaše zdravlje je većim delom meseca vrlo dobro. Puni ste energije, koja će vas držati na nogama i u odličnoj kondiciji, tokom čitavog perioda. Potrebno je jedino da se skrene pažnja na vrlo senzitivan period oko pomračenja Meseca, 11. februara, kada će vaše emocije biti na najvišem nivou i kada svojim intezitetom mogu poremetiti vašu ravnotežu i izazvati, nesanicu, nervozu ili očaj. Predupredite ovo stanje relaks masažama, cvetnim esencijama, aroma terapijom ili odlaskom kod astrologa. Kritičan je i datum pomračenja Sunca, 26. februra, kada takođe treba da preduzmete odgovarajuće mere kako bi se se relaksirali.

 

Savet za februar je da se iskoristite vaše talente i posvetite se kreativnom poslu, a ukoliko ste mladi prihvatite i nesvakidašnje ljubavne izazove sa zadovoljstvom!

 

 

Posao

Tokom februara, poslovne Škorpije pod uticajem snažnog Marsa u polju poslovanja, pokazaće veliku borbenost i prodornost u nameri da ostvare svoje biznis ciljeve. Dokazaće snagu, inicijativu i organizacione sposobnosti i uspećete da postignu zavidne poslovne rezultate. Period je povoljan za započinjanje novih poslova, plasiranje na tržište orginalnih proizvoda ili projekata i udruživanje u poslovna partnerstva. Što se finansija tiče, one neće u potpunosti pratiti vaša poslovna dostignuća, ali ćete uspeti da ostvarite prosečnu zaradu za ovaj period. Pred kraj meseca, pod negativnim uticajem pomračenja Sunca, 26. februara, moguće je da će se uzdrmati vaše ustaljeno tržište, tako da sedmice pre i posle ovog kosmičkog događaja valja povećati oprez, posebno oko ulaska u nove investicije i oko lojalnosti poslovnih saradnika.

Ovog meseca Škorpije, koje su zaposlene u državnim i privatnim kompanijama, sem redovnog posla, baviće se i međuljutskim odnosima u firmi. Bićete stavljeni u situaciju da pretresete poslovne i kolegijalne odnose, kao i prirodu radnih zadataka, koja će vam se prezentovati. Najverovatnije je da ćete istupiti bez ustručavanja i javno i veoma oštro, pokazati zube i lične ambicije, kako bi zaštitili svoje intrese. U svemu ovome, nedostajaće mrvica diplomatije, jer snaga Marsa u znaku Ovna ne bira reči, tako da bi bilo poželjno, da pre nego što izložite vaše mišljenje, ohladite glavu, dobro razmislite i osmislite taktiku. Budite dodatno oprezni u poslednjoj dekadi februara i oko  datuma Solarne eklipse 26. februara.

Mnoge nezaposlene Škorpije će u prve dve dekade februara imati prilike da pronađu i dobiju posao.

 Ljubav

Februarsko promenjivo vreme, kao i uticaj planetarnih energija, posebno vašeg vladara bračnih i partnerskih odnosa, planete Venere, koja će od 3. februara ući u znak Ovna i polje vaše svakodnevnice, uneće blagi nemir u vaš odnos sa stalnim partnerom. Ovo ne shvatite dramatično, jer zapravo se radi o sitnim koškanjima oko dnevnih obaveza, dece i uže porodice. U jednom ćete se oboje složiti a to je potreba za druženjem tako da ćete zato često pozivati prijatelje i familiju na večere, zabavu i ćaskanje. Period je dobar za renoviranje prostora u kome živite, kupovinu novog nameštaja i kućnih aparata, tako da će se mnogi parovi time preokupirati.

Radne i slobodne Škorpije u ovom periodu biće vrlo angažovane na poslu i mnoge će ostajati i preko radnog vremena, te će se steći uslovi da spontano uđu u vezu sa jednim kolegom ili koleginicom. Studenti i đaci zaljubiće se u školi ili na fakaltetu u jednog predstavnika znaka Ovna, Riba, Vodolije ili Bika. Ulaskom Sunca u znak Riba i vaše peto polje ljubavi, u poslednjoj dekadi meseca, mnoge Škorpije će ući u ozbiljnu vezu punu strasti i ljubavi. U tom periodu povućićete se sa novim partnerom u svoj dom, daleko od društva i javnosti.

 Zdravlje

Većina Škorpija će tokom februara biti promenjivog zdravstvenog stanja. Do 19. februra verovatnije su sezonske infekcije, nazeb, grip ili prehlada grla, a kako je planeta Mars u vašem polju zdravlja, pričuvajte se nesmotrenih povreda, opekotina i padova. Poslovne Škorpije, u ovom periodu treba da se više odmaraju i češće provode vreme napolju, na svežem vazduhu. U poslednjoj dekadi meseca većina Škorpija će povratiti energiju i poboljšati opšti imunitet organizma.

 

Savet za februar je da svojom energijom pogurate poslovnu situaciju u vašu korist i da se tokom februra češće odmarate u svom domu sa članovima porodice ili sami uz neku tihu muziku i dobru knjigu! 


Posao

Pred poslovnim Strelčevima je vrlo dinamičan i plodonosan radani mesec. Sunce i planeta Merkur iz znaka Vodolije i vašeg trećeg polja, podržavaće sve poslove vezane za neposrednu saradnju, informaciju i komunikaciju, a vladar vaših poslova planeta Venera, koja je u znaku Ovna i vašem petom polju, stimulisaće vašu inventivnost, borilački duh i kreativnost. Sjajan početak februara rezultiraće da se poslovi pokrenu, prošire na nove oblasti i razviju u željenom pravcu. Najbolji datumi za započinjanje novih poslova su 3., 5. ,7. 18. i 19. februar. U periodu oko datuma pomračenja Meseca, 11. februara, ne preporučuju se pozajmice novca, niti veća ulaganja. Finansijska situacija je tokom čitavog perioda stabilna, sa tendencijom porasta obrtnih sredstava i zarade. U poslednjoj dekadi februara se ne preporučuje odlazak na dalje putavanje, usled promena, koje će izazvati energija prstenastog pomračenja Sunca, 26. februara.

Za mnoge zaposlene Strelčeve desile se pozitivne promene na poslu, koje će u suštini samo doneti više rada i poslovnih projekata tokom februara, a za pojedine predstavnike znaka i bolju materijalnu situaciju. Posebno je povoljno to, što ćete u ovom periodu imati priliku da pokazaće veću inicijativu, borbenost i vaše ambicije, jer planeta vašeg posla i poslovnih onosa, Venera je od 3. februara u  znaku Ovna i vašem polju talenata i kreativnosti, tako da ćete na ovom frontu imati prostora da se dokazujete i raskrčujete sebi put za dalje poslovno napredovanje.

Nezaposleni Strelčevi, u ovom periodu lakše nego inače, će imati priliku da pronađu adekvatan posao i da se zaposle.

Ljubav

Vaše dobro raspoloženje proširiće se i delovati vrlo pozitivno i na vašu užu porodicu i partnera, što će dodatno poboljšati i učvrstiti  porodične odnose i odnos sa vašim stalnim partnerom. Naime, planeta vaših bračnih i partnerskih odnosa Merkur, je u prošlom mesecu izasla iz senke i u februaru neometano nastavlja da se direktno kreće, a njen ulazak 7. februara u znak Vodolije, stimulativno će delovati na vas i vašeg partnera, tako da ćete uz sve dnevne obaveze imati vremena jedno za drugo, kao i za druženja i prijatelje. Porodice koje imaju decu, doživeće posebno radosne trenutke sa svojim mališanima, a u ovom periodu stekli su se i vrlo povoljni uslovi za one parove, koji planiraju proširenje porodice.

Izvanredan raspored planetarnih energija i povoljne planetarne prilike izmamiće usamljene Strelčeve iz toplih domova i aktivirati ih prema spoljnjem svetu, prijateljima i društvu. Kako je vladar vaših ljubavi, planeta Mars u svom sedištu, a planeta Venera mu se pridružuje 3. februra, na jednom mestu udružiće se muški i ženski princip i doneti vam iznenadnu vatrenu ljubav, kakvu ste samo u snovima priželjkivali. U jednom Ovnu, Blizancu, Vodoliji ili Vagi, pronaćićete intelektualnu emotivnu i fizičku podudarnost, što će potpuno osvežiti i pokrenuti. 

 Zdravlje

Vaše opšte zdravstveno stanje je vrlo dobro ovog meseca. Pozitivno dejstvo Sunca iz kompatibilnog znaka Vodolije pružaće vam dovoljno energije i stvoriti nužnu zaštitu od bolesti, sve o 19. februra. Nakon ovog perioda bilo bi korisno da povedete računa o kilaži, tako da je vreme da odaberete odgovarajući dijetetski i rekreativan program. U ovom periodu nešto starije generacije Strelćeva bi mogle da imaju manjih teškoća sa zglobovima, kostima i zubima. Masaža i redovne fizičke vežbe bi vam bile od velike pomoći. Posetite vašeg zubara!

Savet za februar mesec je da se fokusirate na svoje poslovne ciljeve i da opuštanje i odmor pronađete uz svog partnera i u jednom rekreativnom sportu!

 

Posao

Jarčevi, koji su u privatnim vodama mogu da očekuju da će u februaru imati povoljne uslove za dalji razvoj i napredak svojih poslova i lične karijere. Na ruku vam ide pozitivna planetarna situcija, gde se 90% planeta kreće direktno, među kojima i vaša planeta poslovanja i karijere Merkur i planeta vaših finansija Uran. Ovaj period je povoljan za mlade preduzetnike da osnuju svoj biznis, za plasiranje, novih ideje, proizvoda i projektia, za finansijske transakcije i za širenje mreže poslovnih saradnika. Vaše brilijantne poslovne ideje, najbolje je da se realizuju nakon 7. februra, kada planeta Mekur uđe u znak Vodolije i u vaše drugo polje finansija i združeno sa energijom Sunca omogući vam izvanredni finansijski imput i ukupnu mesečnu zaradu. Od 19. februara, kada Sunce pređe u vaše polje komunikacije i znak Riba, poradite na marketingu i promociji vaše firme i njenih proizvoda. Oko datuma Solarne eklipse 26. februra izbegnite, krupnije investicije, kao i novčane pozajmice.

Na poslu zaposlene Jarčeve čekaju mnoga iznenađenje i promene u ovom mesecu. Izmene se odnose na obim posla, način rada i određena kadrovska pomeranja. Ova situacija vam neće ugroziti radno mesto, ali će vas dovesti pred svršen čin, gde ćete biti primorani da u kratkom roku završite brdo radnih zadataka. Biće potrebno da radite prekovremeno, a deo poslova završavaćete od kuće. Za razliku od uobičajene prakse, prekovremeni rad će vam biti plaćen, tako da ćete u ovom mesecu ostvariti veću zaradu. Pojedini Jarčevi, koji su po nečemu izuzetni stručnjaci, mogu da dobiju interesantnu ponudu za prelazak u drugu kompaniju, na bolje plaćen posao.

Februar će biti povoljan mesec da se mnogi nezaposleni Jarčevi zaposle. 

 Ljubav

Bez obzira na vaše ambicije i poslovne obaveze, ovoga meseca, radije ćete provoditi vreme u svom domu i sa članovima vaše porodice. Kako dve moćne planete Venera i Mars naglašavaju ovo polje tokom čitavog meseca, tu ćete biti aktivni i tu ćete sa zadovoljstvom uložitu energiju. Moguće je da ćete se upustiti u renoviranje prostora, kupovinu nameštaja, krečenje ili dekorisanje stana ili kuće u kojoj živite. Period je izuzetno povoljan za kupovinu ili prodaju nekretnina ili seobu u nov prostor. Oko svega ovoga i drugih porodičnih pitanja, u ovom mesecu lako ćete nalaziti zajednički jezik sa vašim stalnim partnerom.

Sve do 19. februara slobodni Jarčevi će se angažovati oko porodice i njenih članova, tako da će slobodno vreme uglavnom provoditi u svojoj kući. Mnogi Jarčevi, a posebno oni mlađi će se u večernjim časovima zabavljati u ćaskanju sa nekim koga su upoznali preko jedne od društvenih mreža ili će u svoju kuću pozivati prijatelje da dođu na meze i časicu razgovora. U poslednjoj dekadi februara, više ćete se aktivirati prema spoljnom svetu i sasvim je moguće da ćete se odlučiti da upoznate osobu sa kojom se već duže vreme dopisujete. Biće to pun pogodak, jer veoma će vam se ova osoba dopasti. Upustićete se vezu sa jednim predstavnikom znaka Ovna, Bika, Raka, Riba ili Vodolije.

Zdravlje

Februar će za većinu Jarčeva proteći bez većih zdravstvenih tegoba. Mnogi mlađi predstavnici znaka će se aktivirati i preduzeti mere da skinu višak kilograma, koji se nagomilao u predhodnom prazničnom mesecu. Lakša ishrana i redovne fizčke vežbe, već u poslednjoj dekadi meseca vas može dovesti u top formu i kondiciju. Stariji predstavnici znaka, u prvih dvadesetak dana februara treba da povedu računa o stanju svog koštanog sistema, posebno kičme i kolena.

Savet za februar mesec je da ovaj period iskoristite za rešavanje porodičnih i stambenih pitanja!

 

Srećan rođendan drage Vodolije!

Posao

Kako je ovo vaš mesec, a planetarne energije su dobro raspoređene, neosporno je da će poslovne Vodolije ovog februara napraviti veliki poslovni i finansijski bum, koji će u stvari obeležiti čitavu godinu. Sunce u vašem znaku i jaka energija planete vaše karijere Mars, daće vam izuzetnu prodornu snagu, da na orginalan način ostvarite vaše ambicije i pomerite vaš biznis na viši nivo. U ovom mesecu će od velikog intresa za vaše poslovanje biti vaša poslovna intuicija, veština komunukacije i brzina misli i akcija. Period oko Lunarne eklipse, 11. februara, može doneti manja tržišna pomeranja i ojačati konkurenciju, međutim vešto ćete situaciju preokrenuti u vašu korist i dati svom načinu poslovanja novu dimenziju. Ulaskom Sunca 19. februara u znak Riba i vaše drugo polje materijalnih dobara, početi da ozbiljno zarađujete i gomilate novac u vaš sektor finansija. Ovo će ujedno biti i najviši finansijski rezultati za ovu godinu.

Sjajna planetarna situacija doneće i zaposlenim Vodolijama, mnoge poslovne promene. Ovo je trenutak da pređete na bolju poziciju u firmi u kojoj radite ili da prihvatite ponuđen posao u drugoj firmi, koji će vas automatski favorizovati i postaviti na željeno mesto. Ovo je ujedno i period kada ćete početi više da zarađujete i od same povišice i od brojnih sitnih dopunskih poslova. Mesec je posebno dobar za poslove komunikacije, trgovine i transporta, kao i za umetničke profesije.

Ovaj mesec će mnogim nezaposlenim Vodolijama doneti više mogućnosti da dođu do zaposlenja.

Ljubav

Vaš poslovni i profesionalni uspeh pozitivno će se reflektovati i na vašu užu porodicu i na vašeg stalnog partnera. Ukućani će biti s pravom ponosni na vas i prirediće vam sa puno ljubavi i pažnje, fantastičnu rođendansku zabavu.  U ovom periodu takođe, inteziviraćete društveni život i zajedno sa partnerom ćete često odlaziti na važne kulturne događaje, koji se organizuju u mestu u kome živite. Bićete rado viđeni gosti na promocijama, izložbama, koncertima i kućnim zabavama. Sve ovo učvrstiće i obogatiti vaš zajednički  život i dublje vas povezati sa partnerom.

Slobodne Vodolije u ovom mesecu, puni samopouzdanja i neobične privlačnosti, skretaće na sebe pažnju gde god se pojave. Dopadaćete se mnogim i bićete veoma poželjni i omiljeni u društvu, ali zaljubićete se sasvim slučajno  u nekoga iz vaše neposredne blizine. U jednom neobaveznom susretu vašim šarmom privućićete pažnju, jedne komšinice ili komšije, kojeg ste do sada površno poznavali.  Nakon izvesnog vremena druženja, udvaranja i  toplih sms porukica u poslednjoj dekadi meseca, upustićete se u vezu sa jednim predstavnikom znaka Ovna, Blizanaca, Ribe, Škorpije ili Device. Zaljubićete se i prepustiti strasti i emocijama.

Zdravlje

Obilje energije i vitlnosti obeležiće ovaj mesec i zaštiti vas od bilo kakve pojave bolesti. Višak energije i potreba za stalnom aktivnošću može iscrpeti vaš nervni sistem i izazvati blažu nervozu i nesanicu. Potrebu za begom i odmorom, zamenite meditacijom i redovnim fizičkim vežbama tipa pilatesa, joge ili akvarobikom. Ovo će vam pomoći da regulišete nagli višak energije i da se osetite opuštenije.

Savet za februar mesec je da proslavite sa najbližima vaš lični i profesionalni uspeh i da periode opuštanja nađete u izolaciji, meditaciji i fizičkim vežbama!

 


Posao

Period do 19. februara poslovne Ribe treba da iskoriste za pravljenje poslovnih planova i strategije, kako bi u poslednjoj dekadi meseca izašli potpuno spremni i jasnih ciljeva na tržište. Tokom čitavog meseca, imaćete stabilnu finansijsku situaciju od redovnih i ustaljenih poslova, a pri tome će vam pomagati energije planeta Venere i Marsa, koje su sve vreme ukotvljene u vašem drugom polju materijalnih dobara. Ove energije će dodatno podržavati finansijske transakcije, oslobađanje od dugova i investicione programe. Oslonite se na vašu komunikativnost, lojalne poslovne saradnike i poslovne partnere, jer u ovom periodu združene energije će vam pomoći da u poslednjoj dekadi u mesecu isplivate na sam vrh poslovnih i finansijskih ostvarenja. Budite jedino oprezniji u periodu pomračenja Sunca, koje će se odigrati 26. februra u vašem znaku i koje će pogoditi vaše polje poslova i poslovnih odnosa.

U prve dve dekade meseca, zaposlene Ribe će rutinski obavljati poslove i truditi se da budu korektne prema kolektivu i poslodavcima. Imaćete utisak da ste ovaj period pregrmeli, kao da ste u snu, ali ustvari vi ste prikupljali snagu i oštrili intuiciju za nadolazeći buran period. Ulaskom Sunca u vaš znak 19. februara, stvari će se za vas naglo promeniti u pozitivnom smeru. Postaćete traženi, a vaša znanja neophodna, tako da ćete dobiti na samopouzdanju i autoritetu, što vam može doneti novi izazovan posao o kome ste samo do sada mogli da maštate. Mala zlovolja i ljubomora kolega vas može pomeriti oko 26. februara i datuma Solarne eklipse, ali brzo ćete se dočekati na noge i krenuti svojim putem.

Nezaposlene Ribe mogu da očekuju da će lakše dobiti posao u poslednjoj dekadi u mesecu. 

Ljubav

Savim daleko  su za vama nesuglasice od prošlog meseca sa vašim stalnim partnerom, jer planeta vašeg braka i stabilnih emotivnih veza, Merkur, je izašla iz retrogradnog hoda i senke i omogućila vam oboma da realno sagledate situaciju i napravite konstruktivne odluke za zajedničku budućnost. Od 7. februra i ulaskom planete Merkur u vaše dvanaesto polje i znak Vodolije, začinićete vašu ljubav dobrim idejama, orginalnošću i misterijom, što će samo imati pozitivan efekat na to da se obnove strasti i osećaji zaljubljenosti jedno u drugo. Romantične večeri i po koji izlazak u restoran uz muziku i drušvo učiniće vam kraj meseca zaista lep.

Ribe, koje nemaju parnera, dobar deo meseca ostaće u oblacima, maštajući o nekome sa kim iz bilo kog razloga ne mogu da budu. Sredinom meseca trgnućete se iz letargije i snova i povesti računa o svom fizičkom izgledu, kako bi se što spremnije pojavile u javnost i društvo. U poslednjoj dekadi meseca, ulaskom Sunca u vaš znak, pojavićete se u punom sjaju i radoznalo posmatrati okoliš i reakcije, koje je vaša pojava izazvala. Nećete dugo odoleti upornom udvaranju jednog mlađeg poznanika ili poznanice i prepustićete se strastima i emocijama da vas vode direktno u ruke jednog predstavnika znaka Ovna, Bika, Raka, Device ili Vage. 

Zdravlje

Vaše opšte zdravstveno stanje će biti promenjivo ovog meseca i posebno osetljivo oko datuma Lunarne i Solarne eklipse 11. i 26. februara. Odlučićete da se izborite sa tim i posvetićete se sebi i svom fizčkom, psihičkom i duhovnom biću. Počećete da primenjijete mentalne i fiziče vežbe, meditaciju, jogu i rado ćete odlaziti na masaže, specijalne tretmane alternativne medicine i počećete da konzumirate razne tople napitke, meleme i kreme. Sve ovo, zaista će vas regenerisati, osvežiti i podmladiti, tako da ćete u poslednjoj dekadi meseca jednostavno zračiti.

Savet za februar mesec je da u svemu osluškujete vašu besprekornu intuiciju i da se fizički i psihički pripremite za period vašeg uspeha, koji tek dolazi!

Zithromax for sale