MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2017: Ovna hoće i ljubav i pare, Devica fokusirana na karijeru, Jarcu zdravlje treba da bude prioritet

Mesečni horoskop za avgust 2017: S retrogradnim Merkurom, pomračenjem Sunca i pomračenjem Meseca avgust 2017. godine je pun iznenađenja, promena i neobičnih događaja. To je efekat brzih planeta u retrogradnom hodu, ali i pomračenja.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Možemo očekivati iznenadne preokrete i u trenucima kada spore planete menjaju smer kretanja: 3. avgusta Uran kreće retrogradnim hodom, 25. avgusta Saturn nastavlja direktnim hodom nakon četiri meseca retrogradnog kretanja.
Merkur je retrogradan tri puta godišnje, zato nas ovo retrogradno kretanje ne treba zabrinjavati previše, posebno zato što je sada retrogradan u Devici, u znaku u kojem je dosta jak. Problem je što će ovo retrogradno kretanje Merkura staviti u opoziciju s Neptunom iz Riba i to većinu avgusta. Ova opozicija je potpuna: ne samo da su Merkur i Neptun na 180 stepeni, nego je i priroda tih planeta u suprotnosti znakovi u kojima su.

Merkur i Devica su najbolji u logičnim, praktičnim stvarima i realni, dok se Neptun u Ribama ravna prema intuiciji, kreativnosti i idealizmu. U ovakvoj kombinaciji Merkur će patiti. Neptun zavarava i zbunjuje.

Svi ćemo osetiti posledice ovih suprotnosti i opozicije i mnogi će pasti u razne zamke, donositi pogrešne odluke ili će imati poteškoća u komunikaciji i koncentraciji ili neće moći spoznati koje su pogrešne, a koje tačne informacije.

Pod najsnažnijim uticajem biće Device, Blizanci, Ribe, Strelčevi i Jarčevi, ali nestabilnosti i greške se mogu dogoditi svima nama. Očekujte iznenađenja, a donošenje važnih odluka odložite za vreme nakon 10. septembra.

Teško će biti održivo postupanje po gore navedenom savetu. Tokom avgusta bićemo pod uticajem Sunce – Mars konjunkcije iz Lava koja ne odlaže. Želi da stvari budu brzo rešene i pokrenute čim se ideja stvori. Nije važno o kakvoj se akciji radi, dobroj ili lošoj, mudroj ili nerazumnoj, važno da se događa sada!

Zbog sposobnosti da se stvari pokrenu, Sunce – Mars kombinacija vodi prema neverovatnim dostignućima, posebno zbog podrške Jupitera, Saturna i Urana. Istovremeno postoji mogućnost da dođe do sukoba i razaranja.

Zbunjenog uma i adrenalinom koji kola venama možete samo pokušati da zamislite šta su sve neki ljudi spremni da urade. Ipak, oni koji su sposobni da promisle dva puta i procene kako da deluju u takvim okolnostima, ostvariće dugoročne ciljeve.

Generalno tokom avgusta postoji opasnost od nesreća, sukoba, požara i prirodnih katastrofa. Dramatične i eksplozivne situacije mogu se pojaviti vezano za vođe, slavne osobe, komunikaciju, prenošenje informacija, školstvo, mladež, medicinu i slično.
Pomračenje Sunca tokom avgusta:

Pomračenje Sunca dogodiće se u Lavu, blizu Marsa, naglašavajući dobro i loše Sunce – Mesec konjunkcije.

Prvo što dođe u misli je da naglašava loše, s obzirom na ono što se o pomračenja misli, ali ako gledamo porodicu iz koje ovo pomračenje dolazi (da, svako pomračenje je deo porodice sa sličnim osobinama), možemo videti da ovo pomračenje govori o komunikaciji i saradnji i možda upravo kroz to treba tražiti rešenja. Možda pojedinac treba da insistira na komunikaciji, čak iako ne ide tako dobro i da podstiče zajedničku akciju kako bi se dobio povoljan ishod za obe strane.

Na prvom mestu treba da bude komunikacija, jer ako delujemo racionalno i trudimo se, puno toga se može postići, a o tome govore Jupiter – Mars sekstil, Jupiter – Saturn sekstil, Mars – Saturn trigon i drugi.
OVAN

Ljubav i veze

Tokom avgusta za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Pre svega, zbog Jupitera (smeštenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i generalno simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju te dve planete stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da probate šta vam nudi iz svog pehara. Otpor je uzaludan.

Posao i novac

Nije samo ljubav ono što će sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspeh vam dolazi i podiže vas na lestvici vođa, možda. Najviše uspeha ostvariće oni koji se bave umetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspešni možete biti i u drugim granama. Avgust je sjajan mesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

Zdravlje i moral

Puni ste energije i zanosa i zaista morate naći nešto da izbacite višak energije. Vežbajte! S druge strane, retrogradan Merkur u kući bolesti Ovna kaže da nije loša ideja da sada obavite kontrolu i pretrage za poteškoće koje imate. Osetljivi su disajni i nervni sistem.

Savet

Dom učinite komfornijim ili lepšim!

BIK

Ljubav i veze

Avgust 2017. godine može doneti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentisati. Mars, vladar kuće parova Bika usmerava interesovanje prema porodici, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomračenja Sunca 21. avgusta 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način.

Posao i novac

S Jupiterom u kući posla Bika, profesionalne prilike i entuzijazam može doneti uspeh tokom avgusta 2017. godine. Vladar kuće posla Bika, Venera, naglašava koliko su važne informacije i komunikacija. Moguća su češća putovanja, puno sastanaka i pregovora. Mogli bi postaviti nove intelektualne ciljeve ili upisati kakav tečaj, otići na seminar, održati govor, prezentovati nešto i slično. Naravno, bićete usmereni na finansije, ali htećete da vidite plodove svog rada ili bi mogli investirati u nešto ili dobiti finansijsku podršku porodice.

Zdravlje

Avgust je mesec iskušenja za Bikove, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Čini se da nećete moći naći unutrašnji mir i sigurnost koja vam je tako draga. Nemir i buka koje ćete svakodnevno proživljavati stvaraju nesklad. Tome možemo dodati emotivnu uznemirenost, uglavnom povezano s roditeljima ili s decom. Većih poteškoća ne bi trebalo da bude, ali pripazite i ne preterujte ni u čemu!

Savet

Nemojte se upuštati u finansijska nagađanja ili pasti na ideju lake i brze zarade!

BLIZANCI

Ljubav i veze

Avgust 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osećanja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili finansijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesovanja pokazaće prema porodici i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli bi je naći.

Posao i novac

Ono najbolje i dalje je vaša kreativnost. Promovisanje vaših talenata, proizvoda i usluga i dalje je pod zaštitom Velike Sreće, Jupitera. S Neptunom u vašoj kući karijere nije lako ostvariti ciljeve kada i kako želite, ali dobar položaj vladara te kuće uvek donosi spas u svakoj situaciji, čak i u zadnjem minutu. Mars, vladar kuće posla i obaveza Blizanaca nalazi se u vašoj 3. solarnoj kući i govori o putovanjima i susretima, pregovorima, sastancima, komunikaciji i intelektualnim ciljevima, ali i o veštinama i spretnosti. Novca vam neće nedostajati, imaćete čak i sreće s dobicima. Poteškoće su moguće s domom i vlasništvom.

Zdravlje i moral

S Marsom i pomračenjem Sunca u kući putovanja Blizanca suočićete se s čitavim nizom poteškoća povezano s prevozom, ali postoji mogućnost nezgoda, čak i ako pešačite! Pazite kako koristite oštre i opasne predmete! Mogli bi biti i nestrpljivi, razdražljivi i smeteni. Zbog toga što je Merkur retrogradan, vaše telo je osetljivije i zato se dobro pobrinite za sebe.

Savet

Iskoristite svoje sposobnosti i izražavajte se na diplomatski način!

RAK

Ljubav i veze

Tokom avgusta 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bićete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi srećne trenutke i veći komfor porodici. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbeći ili finansijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rešenja.

Posao i novac

Avgust 2017. godine donosi više događanja na finansijskom polju. U kući novca Raka nalaze se Mars i Sunce, koji donose puno energije i isto tako, tamo se događa pomračenje Sunca koja donosi neočekivane događaje. Promene koje pomračenje donosi su uglavnom pozitivne i povezuje zaradu sa saradnjama, idejama, informacijama, putovanjima ili komunikacijom. Postoji i rizik koji se može izbeći ako ne donosite nagle odluke i ako smislite finansijsku strategiju. Ostvarenje boljih prihoda biće motivacija za aktivnosti na profesionalnom polju. Potreba da posao koji radite postane profitabilniji vodi vas prema nekim promenama ili obnovi o kojoj razmišljate već neko vreme.

Zdravlje i moral

S Venerom u Raku bićete dobrog raspoloženja i nećete propustiti nijednu priliku za zabavom, smehom i dobrom šalom. Zapravo ćete uživati u svemu što vam život nudi. Saturn je u kući bolesti Raka i ne bi trebalo da zanemarite svoje zdravlje ni na trenutak, posebno u prvom delu avgusta 2017. godine kada vam pomračenje Meseca može doneti neke neprijatnosti.

Savet

Razmislite dva puta pre nego što donesete bilo kakvu odluku ili pre nego što kažete što mislite u vezi neke važne teme!

LAV

Ljubav i veze

S Marsom i Suncem smeštenim u Lavu tokom avgusta 2017. godine imaćete puno energije koju ćete moći da iskoristite na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom čim pre. Sada ćete preduzeti prvi korak i bićete spremni da uradite najluđe stvari. Instinkti i strast vladaće vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni da idete zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

Posao i novac

Tokom avgusta 2017. godine imaćete preduzetnički duh. Mars i Sunce, oboje smešteni u Lavu, spremni su za akciju. Žele da dokažu šta sve mogu, žele se istaknuti i biti glavni. Donose vam stav super vođe i samopouzdanje s kojim ćete pomisliti da možete pomaknuti brda. Odredite ciljeve, isplanirajte poteze i tada krenite! Ali, morate planirati akciju, zbog divlje energije koju donose Sunce i Mars. Vrlo lako može doći do suprotnog učinka i ako se to desi, nećete biti na putu prema uspehu. Nemojte delovati naglo, promislite, inače su izgledni sukobi i padovi. Na polju finansija potrebno je napraviti dobru analizu i delovati promišljeno zato što je retrogradan Merkur u kući novca Lava.

Zdravlje i moral

Sa Suncem i Marsom u Lavu tokom avgusta vitalni ste i puni energije. Trebalo bi da iskoristite energiju na vežbanje, ali bez nekih opasnosti. Adrenalin vas može povući prema ekstremnim iskustvima i rizičnim akcijama i ako dopustite da vlada vama, donosi vam krize, povrede i nezgode. Pustite umu da vlada i samo polako.

Savet

Postavite se diplomatski i izbegavajte sukobe, a na provokacije ne reagujte!

DEVICA

Ljubav i veze

Simboli veza – vladar kuće parova Device i Venera, planeta ljubavi – oboje su u dosta dobrom položaju tokom avgusta 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih je godina Neptun, smešten u kući parova Device, pokušao da učini stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali šta možete uraditi kada je Merkur retrogradan u Devici tokom avgusta i sklon preteranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretera sa stvarima.

Posao i novac

Karijera će biti glavna tema tokom avgusta 2017. godine. Merkur, koji nije samo vladar vašeg znaka, nego i vladar kuće karijere Device, retrogradan je u Devici. Vreme je da analizirate stvari, da propitate detaljno sve faktore koji uključuju dosezanje vaših ciljeva. Možda pobliže trebate sagledati i same ciljeve. O nekim stvarima ćete morati ponovo da razmislite. Ovo je vreme za pripreme koji vam daju prostora za snažan povratak ili novi početak. Neke znakove poboljšanja i napretka moći ćete da vidite nakon 23. avgusta 2017. godine kada Sunce uđe u Devicu. Stvari zapravo počinju da se događaju tokom septembraa. Ako ne trošite previše novca, ne bi trebalo da bude problema s finansijama.

Zdravlje i moral

Trebali bi malo bolje pripaziti na vaše zdravstveno stanje i pratiti signale koje vam telo šalje, jer se Mars nalazi u jednoj od vaših kuća povezanih sa zdravljem. Niste u najboljoj formi u ovom periodu. Izloženi ste bolestima zbog oslabljenog imuniteta i može doći do upalnih procesa i nezgoda. Trebali bi voditi uravnotežen život, dovoljno se odmarati i ne preterivati ini u čemu.

Savet

Budite podalje od takozvanih pomagača koji vas mogu povrediti iza scene!

VAGA

Ljubav i veze

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u srećnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može doneti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubavi je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačiće vas oni uspešni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

Posao i novac

Avgust je mesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smeru, teći prirodnim tokom i nećete morati da se previše trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodetima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umetničke talente, ali i kroz sreću. Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Marsa. Uspeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

Moral i zdravlje

Tokom avgusta 2017. godine Merkur je retrogradan u jednoj kući zdravlja Vage što ukazuje na poteškoće povezane sa nervnim i disajnim sistemom, fleksibilnosti tela, koordinaciji i okretnosti. Mogli bi imati poteškoća s pamćenjem i koncentracijom. Moguće su poteškoće i kroz putovanja.

Savet

Donošenje važnih odluka odložite za septembar! Ako ne možete odložiti, potražite savet stručne osobe.

ŠKORPIJA

Ljubav i veze

Ljubavni život tokom avgusta 2017. godine ulazi u prosek i veće i značajne promene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpije, smeštenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu uticati na donošenje odluka ili na atmosferu u ovom periodu. Mogli bi se upustiti u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestovao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačiće vas mistične i tajne ljubavne priče.

Posao i novac

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpija nalazi se u kući karijere Škorpija gde mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i zasigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Puno je snažne volje koja vodi prema uspjhu i koja je duplirana potrebnim snagama. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspehu možemo nadodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

Zdravlje i moral

Ko ima vremena da se sada razboli? Možda samo one Škorpije koji ne čuju zov planeta i koji ne žive aktivnim i intenzivnim profesionalnim životom ili oni koji ne žele poraditi na metodama rada, koji ne postavljaju ciljeve i ne bore se za njih. I možda oni koji preteruju i koji vole opasan život na ivici. Osim toga, nema problema na vidiku.

Savet

Pokrenite se! Vreme je da počnete da se borite i da pokažete šta znate.

STRELAC

Ljubav i veze

Avgust 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stepenom slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strelca, je retrogradan, u kući karijere. Osećaćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš izbor kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti komplikovan proces koji uključuje promenu emocija, predomišljanje, ponovne procene, a raščistićete to tek u septembru. Veza u kojoj ste može postati javna ili uticati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strelca ni malo ne olakšava stvari i može doneti finansijske posledice.

Posao i novac

Avgust 2017. godine je važan mesec za karijeru Strelca, za postignuća, uspeh, ugled i status. Merkur, vladar kuće karijere Strelca je retrogradan i upravo u kući kojom vlada. Položaj Merkura je jak, ali retrogradan hod može doneti komplikovane situacije i neprijateljsko ponašanje Saturna i Neptuna može doneti prepreke na putu ili iluzije. Uprkos tome ostaćete koncentrisani na profesionalnu situaciju i bilo koja potencijalna poteškoća samo će razjasniti stvari i znaćete gde stojite i kako treba da nastaviti ealje. Putovanja, studije, saradnje s inostranstvom, naučni ili kulturološki ciljevi su ključni faktori i mogu puno doprineti poboljšanju materijalne situacije. Neke prednosti dolaze kroz partnerske odnose.

Zdravlje i moral

Kroz avgust 2017. godine bićete u dobrom stanju i sve dok ne preterujete nećete imati problema. S druge strane, mogli bi izgubiti optimizam koji ste imali prethodnih meseci. Dobro će vam doći da pokušate da budete tolerantniji i da tražite društvo ljudi koji su vedrog duha i koji vam mogu pomoći da vratite optimizam.

Savet

Usmerite se na odluke koje morate doneti u karijeri i vezi i ne žurite!

JARAC

Ljubav i veze

Zavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. avgusta 2017. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može doneti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su preterivanja i prestupi. Isto tako, ne bi trebali mešati posao i ljubav.

Posao i novac

Venera, vladar kuće karijere Jarca, je u kući veza Jarca i zato je avgust 2017. godine mesec saradnji. Može biti povezanosti između ljubavnog i poslovnog života. Možda će vas voljena osoba podržati ili ćete zajedno raditi kako bi ostvarili zajedničke ciljeve. U kući karijere je i Jupiter, Velika Sreća. Između Venere i Jupitera imamo recepciju i zato možete ostvariti velike stvari. U jednoj od finansijskih kuća Jarca nalaze se Sunce i Mars koji vas mogu podstaknuti da preuzmete razne inicijative u cilju sticanja materijalnog dobra. Na ivicama vaših finansijskih kuća dogodiće se dva pomračenja, pomračenje Sunca i pomračenja Meseca, što znači da svoje odluke morate pažljivo odvagati i dobro promisliti. Ne žurite s donošenjem odluka.

Zdravlje i moral

Merkur, vladar kuće bolesti Jarca, je retrogradan tokom avgusta 2017. godine i pod uticajem Saturna i Neptuna, što može biti problematično. Ako uzmemo u obzir i kardinalni krst kojeg prave Venera, Jupiter, Uran i Pluton, upozorenje je ozbiljnije. Ukratko, trebalo bi da vodite brigu o svom zdravlju, ne preterujete ni u čemu, dozirate svoje aktivnosti i ako vas bilo što brine, sve pustite i posetite lekara, bez odglaganja. Zdravlje vam mora biti prioritet.

Savet

Pripazite na putovanjima, pri komunikaciji i kada se radi o bilo kakvim odnosima na daljinu!

VODOLIJA

Ljubav i veze

Kakva igra moći u kući parova Vodolije! Tokom avgusta 2017. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestovima, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomatije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osećanja i da vam nedostaje saosećanja, razumevanja, nežnosti i brižnosti. Trebalo bi da malo usporite, posebno zato što se u kući parova Vodolije u avgustu 2017. godine događa i pomračenje Sunca.

Posao i novac

U avgustu 2017. godine važne su saradnje i timski rad zato što je Mars, vladar kuće karijere, u vašoj kući odnosa, zajedno sa Suncem. Sunce – Mars kombinacija, isto tako, govori o takmičenju i rivalstvu. Vaš profesionalan život zavisi od drugih. Drugi vam mogu pomoći ili odmoći, u zavisnosti o situacijama. To potvrđuje i prisustvo Venere, planete odnosa, koja se nalazi u kući posla Vodolije. Tokom avgusta 2017. godine želećete da oformite partnerske odnose i da se uključite druge u obećavajuće projekte. Na polju finansija moraćete dobro postaviti stvari kada se radi o poslu, dugovima i računima kako ne bi ostali zatečeni. Merkur je retrogradan u jednoj od finansijskih kuća Vodolija i zato razmislite dva puta pre donošenja odluka.

Zdravlje i moral

Pod pritiskom ste tokom avgusta 2017. godine. Opozicija između Marsa i vašeg prirodnog Sunca može doneti nemir, anksioznost i pogurati vas da uđete u rizik ili da preterujete. Nađite način da smanjite stres. Povoljan je mesec za masažu, refleksologiju, aromaterapiju, muziku, ples i sve aktivnosti koje vam mogu pomoći da svoju energiju dovedete u ravnotežu.

Savet

Istražujte i nađite nove izvore zarade, sponzore i slično!

IBE

Ljubav i veze

S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, avgust 2017. godine je važan mesec za vaš ljubavni život. Poguraće vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da rešite stvari koje vas opterećuju duže vremena, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i šta ona očekuje od vas i slično. Mogli bi dobiti nove ponude, što će vam pomoći da uporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio rešen kada je trebalo, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razrešena ili stara ljubav. Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublju čulnu atmosferu. Iako komplikovan, avgust 2017. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osećanja, značajan i donosi lekcije.

Posao i novac

Avgust 2017. godine je aktivan mesec kada se radi o profesionalnom životu. Donosićete važne odluke, raditi na planovima i bićete aktivni. Ugled i status biće vam važni. Tokom avgusta Sunce i Mars se nalaze u kući posla Riba, odakle prave pozitivan aspekt sa Saturnom, smeštenim u kući karijere Riba i Jupiterom, vladarem kuće karijere Riba. Sunce i Mars su planete akcije, dinamike, aktivni su i pokreću. Stvari se kreću vama u korist, ali zahtevaju napor i obavezuju. Puno ćete postići svojim radom, zaradićete, ali očekujte preokrete, nepredviđene situacije, stres i prekovremeni rad. Vreme je za nešto novo, a to potvrđuje i pomračenje Sunca koja će se dogoditi u kući posla Riba.

Zdravlje i moral

Sunce, Mars i pomračenje Sunca koja će se dogoditi u jednoj od zdravstvenih kuća Riba, mogu doneti zdravstvene poteškoće ili ćete se više aktivirati oko postizanja bolje forme, istražiti zdraviji način života ili ćete krenuti na neke tretmane. Dobro se brinite za sebe i nemojte ni u čemu preterivati.

Savet

Prihvatite ponuđenu pomoć ili odložite neke obaveze!

Izvor: tarot-horoskop

Zithromax for sale