Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za maj 2017. godine

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Vatrena strast i razočaranje promeniće Blizance, dok je maj za Strelca ružičasti mesec ispunjen čarima ljubavi! Evo kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak u maju 2017. godine…
OVAN

Odnosi s drugima će se razrešiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je delu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. januara i završava 6. juna (aktualno retrogradno kretanje traje između 4. marta i 15. aprila). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnosti na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. svibnja, kvadrat s Plutonom 25. svibnja i konjunkciju s Uranom 3. maja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!
BIK

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti više očito u prvom delu maja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smešten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smešten u kući novca, na prvom mestu biće praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).
BLIZANCI

Maj 2017. godine je strastven mesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba.Strast u borbi za moć nad ljubavi
U kući ljubavi Blizanca je Jupiter, ali neće se moći širiti kako bi hteo, čak i ako uspe da dođe će do zida, jer je u lošem položaju i odnosu s vladarem kuće u kojoj se nalazi, s Venerom. U Blizancima je strastven Mars, ali nažalost pravi kvadrat s Neptunom i opoziciju sa Saturnom, smeštenim u kući parova Blizanca. Zbog toga bi mogli zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija moraćete vešto da postupate u raznim situacijama, da odolite iskušenjima, zamkama i preprekama.
RAK

Maj 2017. godine i nije tako povoljan mesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Uprkos tome, dani oko punog Meseca ( 9. – 11. maja 2017. godine) mogu doneti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.
LAV

U ljubavnom životu trajao je period širenja horizonta, možda s geografskog, kulturološkog ili duhovnog gledišta i u maju se taj period privodi kraju.Novac i poslovi vode do zaborava romantičnih osećanja
Još nije jasno, ali najverovatnije ćete u narednim nedeljama shvatiti (tokom maja i prvog dela juna) da voljena osoba nije samo objekt strasti i čežnje, nego netko s kime želite podeliti obaveze i s kime želite otkrivati nove stvari i naći zajedničke teme i interese. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmena mišljenja i teme koje nadilaze razgovore vezane za svakodnevicu.
DEVICA

Maj 2017. godine je koristan mesec za Device; period u kojem je interes parova povezan s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati rešiti i to ne samo finansijskih, nego i profesionalnih, porodičnih i vezano za kuću. Prolazite kroz period u kojem ćete ceniti pomoć voljene osobe i podelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bićete skloni brigama, preteranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitivati. Teško ćete moći da se opustite.
VAGA

Venera, vladar Vage, je na odlasku iz kuće parova. Njen retrogradni hod (koji je počeo 3. januara, ulaskom u znak Riba i koji završava 6. juna na rubu kuće Ovna).Tajna ljubav donosi sreću
Aktualan retrogradni hod Venere trajao je od 4. marta do 15. aprila i uključuje oba znaka. Kroz taj period suočili ste se s nekim problemima, ali su se zato stvari razrešile. Venera pravi kvadrat s Plutonom (19. maja), opoziciju sa Saturnom (25. maja) i zatim kreće prema trigonu sa Saturnom (1. juna) i konjunkciji s Uranom (3. juna). Prolazićete kroz niz izazova koji će se događati kako bi se stvari razjasnile i složile, što uključuje nešto novo ili promene. Ali sam proces nije gotov zato što Mars, vladar kuće parova Vage, mora proći kroz svoje izazove, sve do juna.
ŠKORPIJA

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije je u zadnjoj fazi ispaštanja. Maj 2017. godine još je mesec ograničenja zbog njene prisutnosti u kući posla, obaveza i bolesti Škorpije, ali dolaskom juna kreće dalje i donosi vam toliko potrebnu sreću. Za sada su još stvari komplikovane. Rešenja se naziru, putem komunikacije, ali i nizom događaja kroz koja parovi moraju proći, zbog jednog ili oba partnera ili zbog spoljnih faktora (poput onih profesionalnih, finansijskih ili zdravstvenih). Trigon kojeg prave Sunce i Pluton donosi transformaciju ili usklađivanje koje pridonosi vezi.
STRELAC

Maj je intenzivan mesec za ljubavni život. Prvi deo meseca je super intenzivan! Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Strelca, a Mars, planeta žudnje, nalazi se u kući parova Strelca.Živo u dvoje je lepši kada postoje iznenađenja
Ova kombinacija je vrlo strastvena i nepromenjiva tokom maja 2017. godine i pravi savršene temelje za novu ljubav ili za vruće noći (ili oboje). Još više od toga, 3. maja 2017. godine Merkur, vladar kuće parova Strelca, nastavlja direktnim hodom i 15. maja je u povoljnoj konfiguraciji. 20. maja 2017. godine Sunce ulazi u kuću parova i život u dvoje postaje značajniji. Unatoč tome svemu zadnja dekada meseca donosi napetosti i može biti dosta obaveza, komplikacija ili sukoba.
JARAC

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Jarca, maj 2017. godine je pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom. Trigon kojeg prave Sunce i Pluton (koji je smešten u Jarcu) pojačava potrebu za snažnim osjećajima i rezultira buđenjem strasti. Pomislićete da je vreme za snažnije osjećaje, ali… Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 4. solarnoj kući voli sigurnost i intimnost. Nije da ne bi želela snažne emocije (ipak je smeštena u Ovnu), ali oseća se bolje na poznatoj teritoriji.
Venera pokazuje put ka srodnoj duši
Možda ćete se strastima prepustiti u spavaćoj sobi, a možda se stariji plamen ponovno upali.

VODOLIJA

S Marsom u vašoj 5. solarnoj kući vaši su instinkti u punom zamahu, adrenalin teče i seksualnost izbija kroz svaku vašu poru. U zadnjoj dekadi stvari postaju još više vruće, kada i Sunce ulazi u 5. solarnu kuću Vodolije. Možda je došlo vreme za pustolovine i za lude ljubavne priče. Ali, Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući uma Vodolije pa ćete biti skloni da sve racionalno filtrirate. I onaj ko uspe da prođe kroz taj filter je onaj koji može da motiviše i vaš um. Instinktivno ćete težiti tome da nađete osobu koja je na istoj talasnoj dužini, s kojom možete o svemu razgovarati i koja ima iste interese. Mlad Mesec u zadnjoj dekadi može vam doneti nešto novo u ljubavnom životu.
RIBE

Novac, posao ili druge obaveze imaju značajnu ulogu u ljubavnom životu i interesu parova tokom maja 2017. godine, posebno u prve dve nedelje. Venera, planeta ljubavi, je u kući novca Riba čitavog meseca, a Merkur, predstavnik veza Riba je u istoj kući sve do 15. maja. Zanimaće vas praktična pitanja više nego romantična. Nakon 15. maja bićete opušteniji i više će vam značiti komunikacija s partnerom. Biće puno razgovora, razmena poruka, priznanja osećaja, rasprava kako bi se razjasnile stvari i slično. Deo meseca uključuje romantične šetnje i putovanja ili put zbog ljubavi.
Izvor: Lorensa

Zithromax for sale