Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2017. godine

Vreme je da zaboravite na stres iz prošlosti, da se maksimalno posvetite preporodu organizma i privučete osećanje sigurnosti i ljubavi! Evo šta nam astrolozi predviđaju na polju zdravlja za jul 2017. godine…

Pripremio: Aleksandar Tomić

Prve dve dekade jula biće stresne i imaćete puno posla. Mars, vladar Ovna je upleten u napet sklop planeta i treba da se koncentrišete na svoje prioritete, posvetite se jednoj po jednoj stvari i situacijama pristupiti na opušteniji način. Dovoljno se odmarajte i izbegavajte sukobe.

Savet: Krenite s poslom, s popravkama, uređenjem i sličnim!

Niste baš u najboljoj formi i zato pripazite kako i na što trošite svoju energiju. U ovom periodu suočićete se s padovima i usponima, povećan je rizik od nezgoda. Pazite kako koristite opasne i oštre predmete. Obratite pažnju na ono što radite i pazite!

Savet: Naučite nešto novo ili iskoristite svoju sposobnost uveravanja u važnim situacijama!

Raspoloženje će biti sjajno i imat ćete pregršt energije. Iako je jul mesec pun napetosti, vi ćete se moći opustiti. Odlično je vreme za odlazak na godišnji odmor, za zabavu i za hobije. Vladar kuće bolesti Blizanca, Mars se nalazi u osetljivom položaju tokom prve dve dekade meseca i tada se morate dobro pobrinuti za svoje zdravlje, nemojte zanemariti ili prevideti neke zdravstvene poteškoće, bez obzira kako se bezazlene činile.

Savet: Družite se, stvarajte, plešite, volite!

Vitalni ste i puni energije, posebno kroz prve dvije dekade meseca. Ali, suočićete se i s puno stresnih okolnosti. Moguće su nezgode i povrede zbog žurbe ili neobraćanja pažnje ili umora i može doći do raznih upala. Nemojte rizikovati i upuštati se u nešto što vas može koštati psihičkog i fizičkog zdravlja.

Savet: Potrudite se, pokrenite nešto novo ili se takmičite za neki cilj!

Misli su jasne, ali nemate puno energije kroz prve dve dekade jula 2017. godine.
Obaveze postoje da bismo vežbali odgovornost
U ovom periodu morate više odmarati i pripazite na svoje zdravlje, posebno ako neki problemi već postoje. Sa konjunkcijom Sunce – Mars u nepovoljnom aspektu i u nepovoljnoj kući, može doći do pada imuniteta, zaraznih bolesti ili nezgoda. U zadnjoj dekadi vraća vam se dobra forma.

Savet: Posvetite se obavezama, zavisno od prioriteta, a neke obaveze podelite s drugima!

Između 6. i 26. jula 2017. godine, Merkur je u nepovoljnom položaju za zdravlje Device, a u zadnjoj dekadi pridružuju mu se Sunce i Mars. Stvari shvatite ozbiljno. Brinite se o svom zdravlju, izbegavajte sve što vam šteti. Ako postoji neki zdravstveni problem ozbiljnije mu se posvetite i nemojte zanemariti signale koje vam telo šalje.

Savet: Koncentrišite se na važne stvari i ne skrećite s puta, izbegavajte umor i preterivanja!

Jul može biti zaista stresan mesec, posebno u prve dve nedelje. Važno je da nađete način da se opustite, zatim za kraće pauze i najvažnije od svega, da se ne poistovećujete s kriznim situacijama i događajima. Izbegavajte preterivanja, rizike i pobrinite se za svoje zdravlje.

Savet: Stvarima pristupite sa zdravom dozom humora i nemojte se pretrpati poslom!

Vladar kuće bolesti Škorpije je u slabom položaju i još dodatno je na udaru neskladnih aspekata koje prave druge planete. Nimalo niste u dobroj formi, imajte to na umu, iako ćete misliti da ste veliki i snažni. Nemate toliko energije kao inače. Do komplikacija može doći naglo i neočekivano i moguće su povrede i nezgode.

Savet: Pridružite se grupi (povezano s profesionalnim interesima, sticanjem znanja ili hobijem) ili organizaciji s puno članova!

Prve dve nedelje jula 2017. godine nisu najbolje za vaše zdravlje zato što je Saturn u Strelcu, a Jupiter, vladar Strelca je napadnut od strane aspekata raznih planeta.
Promena navika je glavni korak na putu zdravlja
Poteškoće koje imate mogu postati izraženije i mogu se dogoditi neočekivane krize i nezgode. U zadnjoj nedelji se vaše opšte stanje popravlja.

Savet: Ako želite pozajmiti novac ili pokrenuti novi posao, dobro procenite situaciju pre nego donesete odluku!

S Venerom u kući bolesti Jarca možete rešiti zdravstveni problem ili s lakoćom dogovoriti terapiju s doktorom. Venera pravi neskladne aspekte sa Saturnom i Neptunom, a vladar kuće bolesti Jarca je u težem položaju i zato bi mogli imati neugodnosti. Jedno je vruće, drugo je hladno. Pobrinite se za svoje zdravlje, nemojte postati nemarni ili neoprezni!

Savet: Nemojte potrošiti sav novac, uštedite nešto!

Prisustvo Marsa i Sunca u 6. kući Vodolije ne podstiče samo posao, nego i veće zanimanje za zdravlje. U nekim slučajevima zbog želje da popravite svoje zdravstveno stanje, a u nekim drugim zbog potrebe, jer može doći do upalnih i bolnih procesa i nezgoda. Budite oprezni! Povoljan je period za kontrolu i analize.

Savet: Isplanirajte dobro sve, organizujte se kako ne bi došlo do kriznih situacija. Neke obaveze podelite sa drugima.

Vaš interes za zdravlje je povećan tokom jula 2017. godine. Skupićete više informacija, pričati o tome, a možda čak otići i na putovanje u svrhu poboljšanja zdravlja i ostvarenja zdravijeg života. Pripazite na nervni i respiratorni sistem. U zadnjoj dekadi meseca biće energičnijih akcija i mogli bi se suočiti s povredama, upalama i neočekivanim poteškoćama. Budite oprezni!

Savet: Nemojte potrošiti više nego što sebi možete da priuštite na zabavu ili hobi!

Izvor: Tarot horoskop

Zithromax for sale