MESEC U RAKU:

 

Priredila astrolog Ana Savovic

Mesec u znaku Raka predstavlja jezero emocija i beskrajnu potrebu za vezivanjem i pripadanjem, po svaku cenu.  Ovo su najdublje emocije koje možete da zamislite.

 Ono što osoba sa Mesecom u Raku nosi u sebi, ponekad iznenadi i nju samu.

 Veoma su vezani za sve što im pripada ili im je ikada pripadalo. Veoma teško se odlučuju na promene, a čak i kada su na njih prinuđeni, trude se da u sve novo što otpočinju, unesu i tračak onog starog što su morali da ostave.

 Ne vole promene životnog prostora, pa ukoliko dođe do toga, u stanju su da i najmanju papirić iz prethodnog doma brižljivo spakuju i pronađu mu mesto u novom. Koliko god novo prilagodili, uvek će se mislima vraćati starom.

 Za ove ljude je prošlo vreme uvek najlepše! To su oni među nama koji rado počinju rečenicu sa ”Eh… kako je to bilo sedamdesetih…”. Čak i najmlađi sa ovom pozicijom uvek se sa nostalgijom sećaju nekog prošlog leta, neke prošlogodišnje proslave, novogodišnje jelke od pre deset godina!

 Koliko god vremena da prođe, Mesec u Raku ume do najsitnijeg detalja da opiše ono što je ostavilo trag u njemu. Čuvanje ambalaža parfema, kutijica za nakit, omota omiljenih čokolada, sve je to tako svojsveno ovom Mesecu.

 Na njega sve utiče, on oseća i kad pomislite, ne morate reći. Samo preki pogled, dovoljan je da mu izazovete tužan pogled. Osetljivog su stomaka, i najpre im strada želudac.

Priredila astrolog Ana Savovic

Zithromax for sale