Mesec u poljima Zodijaka:

 

Mesec u 1. polju – Osobe sa ovom pozicijom Meseca stalno imaju nove planove i zelje,ambiciozni su i egocentricni. Sve sto zele zele odmah,promenljivi su po prirodi, lako menjaju stavove, odluke pa i svoje okruzenje. Mentalno su vrlo aktivni imaju snaznu energiju i vladarski duh.

Mesec u 2. polju – Ove osobe zele nezavisnost. O materijalnim dobrima razmisljaju u smislu prezivljavanja i primorane su da traze nacin kako bi stekli nesto. Darezljivi su i sve svoje finansije dele sa bliznjima, zele mir i udobnost, stedljivi su zarad sopstvene buducnosti.

Mesec u  3. polju – Vrlo su komunikativne osobe, imaju talenat za pisanje, komercijalu, umetnost ili nauku. Ovo su vrlo promenljive osobe imaju raznolika interesovanja, vole da razmenjuju misljenja, da su u pokretu. Te stoga uvek poseduju automobil ili neke druga prevozna sredstva.

Mesec u 4. polju – Osobe sa ovom pozicijom Meseca su pre svega zainteresovane za porodicu, vrednoscu svoje porodice i okoline , harmonije. Roditelji i zavicaj su uzor u njihovoj svesti i vrlo su tajanstveni po pitanju svoje porodice. Cesto ce se seliti, vole da grade i premestaju namestaj po kuci. Mogu imati dobar porodicni zivot, nekretnine, imanja, automobile i srecu.

Mesec u 5. polju – Ovim osobama je izuzetno vazna ljubav i deca, imaju interesa za poducavanje i vaspitavanje. Imace mnogo ljubavnih veza .Teze uzivanjima i zabavama, vole da animiraju mase. U dobrim aspektima ove osobe imaju mnogo drustvenih veza, kulturu, dosta srece, dobitke u igrama, dobri su sportisti, znaju da isplate svoja ulaganja, deca ce ih postovati i uciniti ponosnim.

Mesec u  6. polju – Osobe sa ovim polozajem Meseca su pre svega prakticne i efikasne. Medjutim ovaj polozaj je los za velike uspehe i slavu, njihove talente tesko priznaju i ljudi su im bezrazlozno nenaklonjeni. Trude se da obezbede udobnost sebi i bliznjima, nekretnine imaju veliki uticaj na njihove finansije, izdavanje, renoviranje i sl.

Mesec u 7. polju – Ove osobe ce morati da se odreknu jednog dela sebe da bi zadrzali prijateljstva ili odrzali neki odnos. Morace vise nego sto im je u obavezi da vode brigu o drugima ili da ih slusaju. Zanima ih svako od koga mogu imati neku korist, pa uopste ih zanimaju i partner i rivali. Polozaj ne donosi mnogo srece u bracnom zivotu, sreci ili zdravlju. Imaju mnogo drustvenih kontakta,bave se poslom koji podrazumeva, partnere, klijente ili publiku.

Mesec u 8. polju – Ovim osobama je napredovanje u svakom smislu izuzetno vazno, uvek su u pitanju neki preobrazaji. Kroz losa iskustva oni evoluiraju i grade svoj karakter. Imace krizne momente u karijeri i poslu. Smrt i bol su sastavni deo njihovog zivota, sto ce ih dovesti u poziciju da razmisle o svim svojim vrednostima.Pitanje njihove imovine ce biti povezano sa smrcu partnera.


Mesec u  9. polju – Osobe sa ovim polozajem imaju zaista dobru sudbinu, ovo je jedan od najboljih polozaja Meseca. Jaki su materijalno i intelektualno. Dosta ce putovati. Rano napustaju dom, nekada i domovinu, imaju jaku zelju za slobodom i kretanjem. Ne trpe zavist i ogranicenja. Imaju sanse da postignu veliki intelektualni uspeh imaju mnoge talente i interesovanja. Plemeniti su, optimisti i posteni, skromni i zadovoljni svojim zivotom. Interesovanje im privlace sve stvari stranog porekla, imace dosta susreta sa strancima.

Mesec u 10. polju – Ove osobe su uglavnom preokupljene uspehom kao svojim tako i svojih bliznjih. Reputacijom i priznanjima. Zele da steknu autoritet u svojoj okolini i profesionalno. Cesto menjaju poslove, jer zele da u necemu ostvare nesto posebno. Izbegavaju sve sto bi moglo da steti njihovom ugledu. Sa dobrim aspektima imace moc, uspeh i slavu.Pravedni su i imaju jak osecaj odgovornosti, njihovi porodicni odnosi su jako dobri.

Mesec u 11. polju – Ovo su osobe koje vole udruzenja, vazno im je prijateljstvo. Idealisti su u svakom pogledu, humani i ambiciozni. Zele socijalni napredak i poboljsanje uslova zivota, kako za sebe tako i za sve druge. Mentalno su izuzetno napredni, popularni i dobri prijatelji. U losim aspektima imaju dosta razocarenja, naglih promena, pogresna prijateljstva, nesigurni su i neobezbedjeni. Previse obaveza, napetost i neostvarene planove. Zelece samostalnost sto ih moze povesti i u zlodela.

Mesec u 12. polju – Ove osobe imaju sposobnost samoanalize, osecajni su, cudljivi i tajanstveni. Spoznace samocu, odbacenost i izgubljenost ali ce im sve to doneti konstruktivna iskustva. Zauvek ce ostati u anonimnosti. Privlace ih nevidljive i tajanstvene stvari. Imace visok polozaj, cesto posao u inostranstvu. Uspeh ce dobiti kroz tezak rad, duhovne su osobe koje interesuje mudrost vise od materijalnog. U losim aspektima okolina im je nenaklonjena, pate zbog drugih, imace problema u mladosti, sve ce im samo od sebe izmicati.

 

Priredila astrolog    Ana Savovic

 

Zithromax for sale