MESEC U OVNU

Mesec u Ovnu

Za Vas pripremila:

Kristina Stanek

Vas astrolog i tarot tumac

Ništa se sporo ne dešava sa ovom pozicijom Meseca.  Postoji nestrpljivost u dobijanju onoga što žele. Život je serija hitnih slučajeva. Oni žive u ovom trenutku i teško mogu da čekaju da se stvari dese. Čitave minute kod njih u životu imaju apsolutni prioritet.
Ovo je ognjena pozicija Meseca. Čak i ako je Sunce ili znak znatno slabiji, sa ovakvom pozicijom Meseca ove osobe imaju unutrašnju strast i vatru. Mesec u Ovnu ima potrebu da se izjasni o svojim potrebama, ne gubi vreme. Teško ga je videti u dugoročnim planovima ili čekati da se stvari dese.
Ovo je vrlo odbrambeni položaj Meseca. Oni se bave problemima tako što se odmah suočavaju sa njima, kako bi onda mogli da se bave drugim stvarima. Najčešće se ne trudi da sakriva ono što u datom momentu oseća već teži da izražava svoja osećanja i svoje stavove na vrlo direktan i iskren način. Ponekad ume da nekim svojim postupcima i izjavama odreaguje i na sasvim impulsivan način, želeći da svima jasno stavi do znanja šta o nečemu misli i kako se tačno u datom trenutku oseća.
Prolaze kroz dosta uspona i padova. Njihova raspoloživost nije poput raspoloženja Raka ili Riba – ne povlače se u sebe ili ne izlaze iz sveta kada su pali. Umesto toga, oni su temperamentni i spremni da se bore.
Mesec u Ovnu, iako pokazuje tendenciju – Ja na prvom mestu, neće se razmetati mašući tom parolom, niti će radoznalo zabadati nos u tuđi život. Uglavnom je okrenut sebi i svojoj sferi delovanja, koju će čuvati kao tvrđavu uvek na nišanu budnosti, motreći svako sumnjičavije lice koje se šunja unaokolo po njegovoj slobodnoj teritoriji bistvovanja.
Neki bi rekli da ljudi sa Mesecom u Ovnu stvarno uživaju problemima i konfrontacijama. Zaista, ovoj poziciji je dosadno kada je oko njih isuvise mirno. Avanturistički duh, sklonost ka svemu što je novo. Vrlo je impulsivan, borben, aktivan, strastven i nestabilan. Često su prisutne i euforije, ali one ne traju dugo, kao ni ljutnja. Sve radi u trenutku, nestrpljiv je i ne može da čeka. Reakcije su nagle i bez razmišljanja, zbog čega osoba sebe često dovodi u neprijatne situacije.U ljubavi ova osoba se hrani strašću. Upravo strast je njen osnovni pokretač i nešto bez čega ne može. Neretko je vrlo zaljubljive prirode i voli da zavodi i da osvaja po kratkom postupku. U ljubavnoj vezi ili braku teži ka otvorenoj i direktnoj komunikaciji bez uvijanja.
Možete u potpunosti znati šta žele u bilo kom trenutku. Obično se povode sopstvenim emotivnim potrebama i nisu uvek zabrinuti za potrebe drugih tokom ovih “hitnih slučajeva”.Vaša hrabrost može biti inspiracija drugima, i najbolje ćete učiniti u životu kada usmerite svoju energiju u prevazilazenju samoga sebe.

Zithromax for sale