Merkur u Biku (od 16. maja do 6. juna)

Merkur je usao u zemljani znak Bika 16. maja i ovim poljem tranzitirace sve do 6. juna, pa cete se u ovom periodu fokusirati na posao, novac, vracanje dugova, kredita ili zajmova. Drugo polje govori o nasem sistemu vrednosti, sta posedujemo i sto se nalazi u nasem licnom vlasnistvu, simbolizuje nas rad i nacin kako dolazimo do novca, kao i nacin na koji trosimo.
Igrajte igre na srecu jer su neocekivani dobici izvesni. Ako ste razmisljali o kupovini ili prodaji nekretnina sada je dobra prilika da sklopite dobar posao. Pre nego sto donesete cvrstu odluku dobro cete analizirati i razgraniciti dobre i lose strane i ici cete na nesto sto je sigurno, jer Bik je znak koji ne voli rizik niti bilo kakva iznenadjenja. Poslovna situacija ce se znatno popraviti i sve ce ici u vasu korist, posebno ako se bavite poslovima vezani za ekonomiju, bankarstvo, knjigovodstvo, trgovinu, umetnost, muziku i pisanje. Vas rad, trud, upornost i izdrzljivost bice nagradjeni i primeceni. Dobro cete zaradjivati, stici ce vam veci priliv novca u ovom periodu.
Merkur u Biku donosi razdraganost, znatizelju, dosta ljubavnih poruka, razgovora, tezicete stabilnim i sigurnim vezama, pa zanimljiva poznanstva mozete ocekivati na mestima zabave, na kulturnim i javnim desavanjima, u pozoristu, u bioskopu, posebno ako ste u znaku ili podznaku Bik ili se u vasem natalu nalaze bitne planete koje ce pokrenuti ovaj tranzitni Merkur.
Tezicete uzivanjima, culnim zadovoljstvima, svemu sto je lepo i zabavno jer su Bikovi pravi hedonisti, pa zato budite oprezni da ne preterujete u hrani i picu.
Moguci su problemi sa grlom, vratom, hormonima. Vodite racuna o ishrani i pozabavite se svojom kilazom.
”Novac kvari coveka, al’ ne kvari zenu.”- Arsen Dedic

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale