MERKUR I VENERA U VAGI OD 14.9.2019

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

Pun mesec u Ribama ocekujemo vec sutra tacnije izmedju 13/14 Septembra, kako raste tako se oseca nemogucnost da emocije stavite pod kontrolu. Ali sta se desava dalje , Merkur i Venera će ući u Vagu 14. septembra, dan nakon što formiraju konjunkciju u poslednjim stepenima Device. Kako je vazdušni element izostao u nedavnim astrološkim tranzitima, povratak Venere u njen prozračni dom u društvu Merkura donece revitalizaciju društvenih interakcija i sposobnosti za efikasnu komunikaciju. Venera direktno izražava svoju suštinu lepote, stila i sklada u Vagi, čineći ovo plodno vreme za istraživanje naših veza sa drugima i eksperimentiranje sa novim načinima kreativnog izražavanja. Merkur će ući u Škorpiona 3. oktobra, dok Venera 8. oktobra ulazi u Škorpiju takodje, dajući nam oko tri nedelje da iskoristimo njihovo zajedničko vreme u Vagi.Izuzetno je što će Venera i Merkur putovati u razmaku od pet stepeni skoro čitav septembar. Merkur će svoju prirodu mešati sa Venerom , ojačaće našu sposobnost kreativnog razmatranja okolnosti i razaznavanja kako uskladiti sopstvene potrebe sa onima sa kojima smo u vezi. Dok se tokom septembra bavimo relacijskom dinamikom, steći ćemo jasan uvid za sopstvena osećanja i vrednosti pomoću povratnih informacija o našim interakcijama. Takođe možemo postati osetljiviji na dinamiku moći kao i na izazivače napetosti unutar odnosa, što dovodi do uvida u načine posredovanja u sukobima i olakšavanja saradnje gde god je to potrebno.
Odmah ćemo dobiti povratni informaciju o ulasku Merkura i Venere u Vagu 14. septembra, kada mesec uđe u Ovna i formira opoziciju sa Merkurom i Venerom istog dana. Međutim, najvažniji period tranzita Venere i Merkura kroz Vagu dogodiće se između 22. i 30. septembra, jer će oboje formirati katalitički kvadratni aspekt sa Saturnom i lunarnim čvorovima, nakon čega će uslediti sekstilni aspekt sa Jupiterom, a zatim još jednim kvadratom sa Plutonom. Za to vreme možemo steći snažniji smisao, ali moramo da preuredimo svoje prioritete i ciljeve u skladu sa svim dubokim promenama koje su se dogodile ove godine.
Dok se Merkur i Venera kreću kroz aspekte izazivanja promena sa Saturnom, lunarnim čvorovima i Plutonom, postali smo osetljivi na sve elemente našeg života poslednjih meseci. Postajemo svesni načina na koji sopstvene emotivne potrebe nisu zadovoljene, kao i ako zapostavljamo ili nerazumemo potrebe određenih odnosa. Takođe možemo postati senzibilni za pitanja nepravednosti i nepravde u ličnim i kolektivnim događajima, osećajući se podstaknutima da pronađemo načine za ponovno uspostavljanje neravnoteže. Zadnja nedelja Septembta biće naporno razdoblje u kome ćemo biti uvučeni u važne društvene interakcije, a istovremeno ćemo morati odgovoriti na dogadjaje koje donose dramatične promene.
U isto vreme, dok se Merkur i Venera kreću kroz podržavajući aspekt sa Jupiterom u Strelcu, možemo dobiti ideju kako da osmislimo planove za ostvarenje naših dugoročnih vizija i ciljeva koji uzimaju u obzir promene na licnim zivotnom planu. Venera i Merkur zajedno u Vagi, dok su u skladnom aspektu sa Jupiterom, pomoći će nam da razjasnimo različite strane poteškoća, omogućavajući raspoznavanje načina za pronalaženje zajedničke tačke za saradnju ili popravljanje svega što je prelomljeno. Zbog snage Venere u Vagi za koordinaciju estetike, možda ćemo biti inspirisani da preuređujemo životna okruženja kao i da razvijemo novi stil ličnog predstavljanja koji se oseća autentičnijim. Otvorite se za dobijanje smernica gde najbolje usmeriti isceljujuće i harmonizujuće darove Venere i Merkura u Vagi.

Zithromax for sale