MARS U RAKU OD 4. JUNA DO 20. JULA 2017: Mogući su iznenadni raskidi i obnove veze, ali i finansijski usponi i padovi

Mars u Raku od 4. juna do 20. jula 2017: Buran period, naročito u domu. Mogući su iznenadni raskidi i obnove veze, ali i finansijski usponi i padovi
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Mars, planeta akcije, posle dve godine, krajem nedelje ulazi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi-

Opozicija sa retrogradnim Plutonom, posle 22. juna, opominje da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate podizanje kredita. Nemojte da se nervirate, ukoliko građevinski radovi kasne ili ne možete da postignete dogovor sa onima s kojima ste ugovorili radove, majstorima, zidarima, stolarima, jer samo vas strpljenje može dovesti do željenog cilja.

Trigon sa Neptunom iz Riba, posle 15. juna, donosi inspiraciju umetnicima i uspeh sportistima. Takođe, u drugoj polovini meseca, Mars počinje da obrazuje kvadrat sa Jupiterom u Vagi, što uvećava prihode ali istovremeno budi i želju za trošenjem novca. Krajem nedelje, aspekti Sunca sa Neptunom i Jupiterom u konjunkciji sa Mesecom, umetnicima i lekarima donose ponudu za rad na nekom međunarodnom projektu ili zajednički posao sa strancima.

Izazovan aspekt, inkonjunkcija, između Marsa u Raku i retrogradnog Saturna u Strelcu, upozorava da bi trebalo da obratite više pažnje na način ishrane i ispravnost namirnica, kao i da bi bilo najbolje da izbegavate konzervisanu, uvoznu hranu sumnjivog porekla.
OVAN

Aspekti između vašeg vladaoca Marsa i Urana i Venere u vašem znaku, unose uzbuđenja u vaš ljubavni život. Opozicija sa vašim drugim vladaocem, Plutonom u retrogradnom hodu, opominje da odložite kupoprodaju stambenog i poslovnog prostora.

BIK

Pozicija vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja astrološkim poljima ljubavi i posla, najavljuje neočekivan susret preko posla sa vrlo interesantnom osobom. Ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa, sačekajte još mesec dana.
BLIZANCI

Planeta koji upravlja vašim znakom, Merkur, simbol biznisa, u trigonu sa Jupiterom u Vagi donosi uvećanje prihoda, ali kvadrat između Neptuna i Sunca u vašem znaku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

RAK

Mars u vašem znaku čine vas osetljivim na emotivnom planu, a trigon s Neptunom, posle 15. juna, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja. Iako vam kvadrat sa Jupiterom donosi novac, istovremeno upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

LAV

Mars u astrološkoj kući tajni, nagoveštava mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu s nekim ko nosi uniformu na radu. Ako ste privatnik, u ovom periodu nemojte da insistirate na zaključivanju ugovora o kupoprodaji poslovnog prostora.

DEVICA

Planeta akcije, Mars, u harmoničnom aspektu sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, posle 15. juna, nagovešatava neočekivan susret s osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Novac pristiže, samo pazite kako ga trošite!

VAGA

Mars, simbol akcije, pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Očekuje vas romantičan susret sa lekarom ili osobom koja zbog posla često putuje.

ŠKORPIJA

Vaš vladalac, Mars, planeta strasti, u harmoničnim aspektima sa Neptunom, simbolom inspiracije polju kreativnosti, nagoveštava mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvu, ukoliko se bavite sportom, umetnošću ili naukom.

STRELAC

Planeta strasti, Mars, u astrološkoj kući strasti, upozorava da pokušate da budete oprezniji ukoliko ste nedavno ušli u vezu isključivo vođeni nagonima. Krajem nedelje, obratite pažnju kako rukujete novcem i izbegavajte podizanje kredita.

JARAC

Simbol seksualnosti u astrološkom polju partnerskih odnosa pod uticajem Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, najavljuje uzbudljiv period na ljubavnom planu. Obratite više pažnje na konkurenciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

VODOLIJA

Harmoničan aspekt između Marsa i vašeg vladaoca Urana koji istovremeno obrazuje konjukciju sa Venerom, donosi mogućnost neočekivanog razdvajanja od partnera ili isto takve obnove veze. Ako ste vozač, budite oprezniji za volanom.

RIBE

Planeta strasti, Mars, u petom astrološkom polju u harmoničnim aspektima sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, planetama nadahnuća i prosperiteta, najavljuje priliv novca, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, naukom ili sportom.

Izvor: novosti

Zithromax for sale