Lunarni horoskop za ostvarenje snova: šta vašem znaku donosi pun Mesec u Jarcu (od 17. juna do 9. jula 2017.)

Ostvarenje ljubavnih snova ili poslovnih planova – šta vašem znaku predviđa mesečev horoskop do 9. jula…

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Druga četvrt u Ribama, 17. juna, može nas iznenaditi neobjašnjivim promenama raspoloženja i preosetljivošću, jer ćemo poput sunđera upijati sve vibracije iz okoline. Najbolje se prepustiti maštanju, meditaciji i susretu s vlastitom dušom kroz umetnost i lepotu ili kroz duhovnost i religiju. Rak, Ribe i Devica mogu doživeti emotivne ispade koji imaju pročišćavajući učinak. Škorpija, Bik i Jarac posebno su otvoreni kreativnim nadahnućima.
S mladim Mesecom u Raku, 24. juna, zaboravite na praktičnost i logiku, poslušajte svoj unutrašnji glas. Da biste ga jasnije čuli, prisetite se svojih snova, svega što vas raduje ili zapitajte dete u sebi kakav vam savet može u ovom trenutku dati. Pronađite ono što stvarno želite da radite, doživite, s kim želite da budete! Raku, Ribama i Škorpiji uvek je potrebna ljubav i emotivna povezanost s partnerom, decom, porodicom.

Blizanci i Vodolija, Lav i Strelac iznenadiće se kad primete da im glas srca donosi praktične savete, a sigurnost pronalaze u svakodnevnoj rutini, u poslu i dobroj zaradi. Ovan, Vaga i Jarac posvetiće se sebi jer su ih obaveze i potrebe drugih previše iscrpile. Bik i Škorpija radosno se prepuštaju putovanjima, kako stvarnim tako i onim intelektualnim ili duhovnim.

Kada duša treperi od sreće
Prva četvrtina u Vagi, 1. jula, prilika je da uravnotežimo svoje ljubavne i poslovne odnose. Slušajte pažljivo šta vam partner govori. Razmislite što objektivnije svoje ponašanje. Prepoznajte gde ste previše davali, a gde ste previše uzimali. Vaga i Ovan, Jarac i Rak uz poneku nezgodnu spoznaju imaće najviše posla kako bi uravnotežili davanje i primanje.

Pun Mesec u Jarcu, 9. jula, vrhunac je aktivnosti koje smo osmislili i pokrenuli početkom godine. Rezultati svih naših napora postaju vidljivi. Neki će možda požaliti zbog propuštenih prilika i svoje lenjosti. Još stižemo da se prilagodimo ili ispravimo sve što je potrebno da bismo ostvarili maksimum svojih želja.

Ostvarenje ljubavnih snova smeška se Raku i Devici, a onih poslovnih Jarcu, Ovnu, Lavu i Strelcu. Vaga, Blizanci i Vodolija svoje uspehe mere unutrašnjim osećajem sreće i smirene zrelosti. Sve ono što su naučili od početka godine daje samopouzdanje Biku, Škorpiji i Ribama. Spremni su za naredna učenja, putovanja i nova prijateljstva.

Izvor: Lovesensa

Zithromax for sale