Ljubavni nedeljni horoskop: čaroban susret romantičnih želja i sreće (do 27. avgusta 2017. godine)

Ljubavno polje okružuje pozitivan uticaj najsjajnijih zvezda, a evo kakva romansa ove nedelje očekuje vaš horoskopski znak!
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove nedelje zauzeti Ovnovi ulaze u pozitivniju fazu, veza će biti stabilna, a u odnosu sa partnerom biće prisutne neke nove ideje. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, moguće je da će se broj novih poznanstava prilično povećati, a moguće su nove ljubavne veze.

BIK (21.4.- 21.5)

Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka još uvek mogu nekoga upoznati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu biti posvećeniji svojoj ljubavnoj vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati i biće više međusobnog razumevanja. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

RAK (22.6. – 22.7.)

Za Rakove će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnosa partenom je stabilan.

Dolazak nove ljubavi
Slobodni Rakovi neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze. Zauzeti pripadnici znaka uneće više optimizma i razumevanja u odnos sa partnerom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Zauzete Device ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, gde je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje postaju veoma aktivne kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzete Vage imaće sa partnerom dobru komunikaciju i više uvažavanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neke tajanstvene i ne žele da otkriju svoje planove. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama, poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U dužim vezama uglavnom neće biti značajnih promena.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati nova poznanstva i ljubavi

Sloboda ili sreća u ljubavi?
Zauzeti Strelčevi biće preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu imati mirniji emotivni period u kojem će, naročito oni zauzeti, moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i mnogo novih ideja.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Ipak mnogi će biti vro strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte.

Izvor: Conoplja news

Zithromax for sale