Ljubavni horoskop za oktobar 2017.: Stiže vrlo intenzivno vreme za OVA 2 znaka!

OVAN

Venera, planeta ljubavi, u znaku je Device što Ovnovima donosi da se više okrenu ljubavi. Društveni i ljubavni život postaje im intenzivniji, pa će ponovo da uspostave kontakt sa prijateljima koje nisu dugo videli. Moguće je i da im se vrate neke stare ljubavi u život. Ali, pri tome očekujte i da se vrate stari problemi, odnosno svi oni koje niste razrešili na vreme. Možda se i suočite sa situacijama koje su vas i pre mučile, a koje će nametnuti pitanja, poput – jeste li u pravoj vezi; šta želite od veze; šta očekujete od voljene osobe, ili kako ćete ispuniti očekivanja voljene osobe? Tako da ovaj period neka svi Ovnovi iskoriste da se maksimalno preispitaju, jer sada je i njihov vladar, Mars, u znaku Device, i mnogo toga što nije bilo jasno može im postati jasnije. Neka Ovnovi ne očekuju mnogo strasti i energije od drugih, jer ovo je period razumnih i logičnih odluka. Jupiter u Škorpiji donosi im jedno zatišje u ljubavi, smirivanje strasti i više razgovora sa suprotnom stranom.

BIK

Oktobar je jako povoljan mesec za sve Bikove, mada bi trebalo da se spreme da raščiste neke duple veze ili da reše neke duple standarde koji postoje u odnosu. Venera, planeta ljubavi i harmonije, u znaku je Device, što prija vašoj prirodi. Pokušajte da smireno i polako donosite neke bitne odluke u ljubavi, jer je ovo period kada je potrebno rešavati stvari sa partnerom. Ovo se više odnosi na zauzete Bikove, koji će u ovom periodu da budu jako poslovni zauzeti, pa je potrebno da se dobro organizuju, te da se posvete i privatnom delu svog života. Krajem meseca Bikovi neka se čuvaju sukoba mišljenja, te neka sačekaju da partner prvi kaže šta misli. Nikako ne bi smeli da budu tvrdoglavi i da pokušavaju pošto poto da isteraju pravdu, jer suprotna strana neće za to imati razumevanja, pa su mogući ljubavni sukobi krajem meseca.

BLIZANCI

Osećaćete se dobro, ljubavni život vam u drugoj polovini oktobra donosi zadovoljstvo i ugodne dane. To vam omogućuje posebna povezanost sa Marsom, koji će u ući u znak Vage, a koji prija vašem Suncu. Bićete energičniji i moći ćete sada da pružite mnogo više ljubavi i radosti drugoj strani. Ovo važi i za slobodne Blizance, koji će imati prilike da se druže sa osobom koja im je draga, kao što će imati i priliku da upoznaju nekog ko će im tek osvojiti srce. Za Blizance koji su u vezi ili u braku, savet je da se čuvaju svađa u toku prvih deset dana oktobra. No, krajem meseca ih očekuje prijatno iznenađenje od strane partnera. Potrudite se da sijate i da budete raspoloženi, jer vas krajem meseca čekaju lepe vesti po pitanju ljubavi.

RAK

Rakovima biće jasno da im je u ovom periodu ljubavni život naglašen, te da će ponovno morati da rešavaju neke stvari iz prošlosti na tom području. No, položaj Jupitera u znaku Škorpije, donosi im olakšanje, te će znatno da im popravi celokupno raspoloženje. Zauzeti Rakovi će se mnogo više usmeriti na porodične planove, možda oko pokretanja zamisli za proširenje porodice ili oko bavljenja decom, a što se tiče slobodnih Rakova moguće je da će neki od njih ozvaničiti ljubavnu vezu ili opredeliti se da uđu u nešto ozbiljniji odnos, možda veridba. Njihov vladar kuće partnerstva, koji je smešten u njihovoj kući posla, još od 2015. godine donosi im naglasak na odgovornosti i obaveze, a sada se i Venera nalazi u njihovoj kući karijere, i tu ostaje neko vreme. Zbog toga su Rakovi u periodu kada su im posao, status i karijera pod uticajem osećaja ili im pak privatni život zavisi od profesionalnog života, a možda imaju i hijerarhijsku razliku sa partnerom. U svakom slučaju, jasno je da im stanje nije posve jasno niti lagodno.

LAV

Lavovi na ljubavnom planu odlično stoje, njihov vladar kuće partnerstva odlično sarađuje sa njihovim vladarem kuće ljubavi. To donosi da Lavovi u toku oktobra mogu da uđu u neku novu vezu ili učvrste neku staru, kao i da iskuse nova pozitivna iskustva u ljubavi. Kako bi stvari tekle pravim tokom, neka imaju na umu da je ključ za ljubavni odnos dobra komunikacija. U oktobru, vladar kuće partnerstva dobro im sarađuje i sa Venerom, planetom ljubavi, što povećava mogućnost ostvarenja istinskog zadovoljstva i sreće. I položaj Venere ukazuje na važnost komunikacije, što znači da je ljubav i put razvoja, otkrivenja, širenja i napretka. Nije isključena i mogućnost odlaska na put zbog ljubavi ili da se im se dogodi ljubav sa osobom koja se nalazi u nekoj udaljenoj zemlji.

DEVICA

Devicama u prve dve sedmice oktobra u prvom planu biće voljena osoba i život u paru, te im to postaje zvezda vodilja oko koje će im da se vrti i sve ostalo u životu. Pažnju će vam privlačiti psihološka strana voljene osobe, zbog čega ćete da analizirate najdublje i najkomplikovanije aspekte vašeg ljubavnog odnosa, kao što su tabui, opsesije, fantazije ili frustracije. Želećete da razotkrijete tajne ili sakrivene strane svega onog što osećate, ali istovremeno ćete biti prizemljeni i gledati na vezu iz praktičnog ugla gledanja. Neki parovi će se udružiti i u poslu, možda kroz neko investiranje.

VAGA

Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, nalazi se u kući partnerstva ovog znaka, i na tom polju će da deluje u toku oktobra meseca. Venera je sada u takvoj poziciji da može značiti nekoliko različitih stvari. Bivša ljubav može vam doći samo u misli ili pak neka osoba, sa kojom ste pokušali nešto pre pa nije išlo, sada ponovo može ući u vaš život. Možda će vam se ponovno pojaviti neki stari problem koji trebate analizirati i razrešiti, da biste krenuli dalje. Ako ste zauzeti, možda prolazite kroz period u kojem si postavljate pitanja, poput – jeste li u pravoj vezi; zaslužuje li partner da ste baš vi uz njega, ili se možda zapitate – odgovarate li vi kriterijumima partnera? U svakom slučaju, osetićete potrebu da propitujete sebe i da shvatite šta uistinu želite od partnera i ljubavne veze. Vaš ljubavni život sada zasigurno može postati intenzivniji.

ŠKORPIJA

Sa naglašenim Marsom, Škorpije će u toku prve dve sedmice oktobra biti pune strasti i erotike. Više je sada i romantike, a senzori su vam pojačani, pa će vam se češće prikazivati i nove prilike u ljubavi. Tradicionalan vladar Škorpiona, Mars, ulazi vam u kuću emocija, što je povoljno za vaš ljubavni život. Zadnje dve sedmice meseca osećaćete entuzijazam i instinktivno ćete se povezivati sa drugima, a imaćete i pojačanu potrebu za zavođenjem, preuzimanjem inicijative i razjašnjavanjem situacija. Venera, planeta ljubavi, pokazuje da se ljubavni život može ispreplesti sa poslovnim životom ili obavezama, te sada jedno uz drugo može delovati stimulirajuće na vas. No, pripazite da vas obaveze ne preokupiraju toliko da vas odvuku od ljubavnog života, ali i obrnuto.

STRELAC

Venera u njihovoj kući ljubavi usmeravaće pažnju Strelčevima prema temeljnim elementima sreće u vezi. Venera govori o senzualnosti, strasti i romantici, te vas izaziva da ih tražite, analizirate i da nađete ono što vas ispunjava i čini srećnim. Sva atmosfera vam tokom oktobra polazi od ljubavi, pa događaji koje budete imali mogu biti razni, od zaljubljivanja do nezaboravnih iskustva, obnove veze ili raskida, ako veza ne funkcioniše, ali i sumnji i patnje. Šta god vam se bude sada događalo u životu, događaće se iz jednog razloga – da biste spoznali što uistinu želite i šta vas čini srećnim. Kretanje Venere vašom kućom ljubavi traje do sredine meseca, i tek tada ćete znati na čemu ste.

JARAC

Venera, planeta ljubavi i parova, donosi vam okretanje prošlosti, pa je moguće povezivanje sa osobama sa kojima dugo vremena niste imali kontakta. Vaš interes uglavnom će biti usmeren prema domu i porodici, zajedničkom vlasništvu, ili se roditelji mogu umešati u vaš ljubavni život. Ako gledamo iz drugog ugla, astralni sklop planeta sada traži od vas intimni, miran, tradicionalan i konzervativan pristup životu u partnerstvu. Mars ulazi u vašu kuću ljubavi, te vam donosi entuzijazam, pa se situacije mogu preokrenuti prema intenzivnijem ljubavnom životu i želji za avanturama.

VODOLIJA

Venera, planeta ljubavi, pokreće vas na razmišljanje, pa je sada vreme da razmislite o određenim delovima vašeg ljubavnog života. Treća kuća kojom vam se kreće predstavlja komunikaciju i putovanja, šta će vam postati dosta važno u vezi nekog vašeg odnosa. Sada mnogi mogu doživeti susrete sa osobama koje odavno nisu videli ili im se mogu ponavljati određene situacije od ranije. Sunce, vladar partnerstva Vodolija, pokazuje da postoje određene finansijske brige koje postoje u ljubavnoj vezi ili pak ljubavna situacija utiče na donošenje odluka o finansijama. Nakon 20. oktobra imaćete sređivanje neke napete situacije.

RIBE

Veze će Ribama biti u prvom planu tokom prvog dela meseca oktobra. Vreme je da pojačate privlačnost i senzualnost, jer imate moć usmeravanja stvari tokom kojim želite da idu. U drugom delu meseca pojaviće se drugi interesi, poput doma, karijere i finansija. Venera se Ribama nalazi u kući novca, pa postoji velika mogućnost ispreplitanja ljubavnog i profesionalnog života. Možda imate zajedničke interese, ili vas voljena osoba podržava u nastojanju da povećate zaradu, ili će vam pak odluke u ljubavnom životu uticati na materijalnu situaciju.

Izvor: Nena Janković

Zithromax for sale