LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2017: Vagu privlači osoba iz inostranstva, napeto kod Bika, vrlo značajan događaj za Strelca

Ljubavni horoskop za jul 2017: Zvezde nisu tako darežljive u prve dve dekade jula 2017. godine. Sunce i Mars su u Raku, odakle prave kvadrat s Uranom u Ovnu, zatim još jedan kvadrat s Jupiterom u Vagi i opoziciju s Plutonom u Jarcu. Rezultat toga je kardinalni krst, nivo stresa, uznemirenosti i turbulencija je alarmantan.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Kardinalni znakovi su dinamični, vole izazove, stvaraju akciju i mogu da pokrenu promene. Ali, previše nesklada u ovim znakovima može doneti sukobe, agresiju, nasilje, borbe moći, nezgode, prirodne katastrofe, krize i razne nepovoljne događaje.
Očito je da su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi pod najjačim uticajem, ali i oni koji imaju podznak u ovim znakovima, vladara podznaka ili druge značajne elemente u natalnoj karti. To znači da je puno ljudi pod ovim uticajem.

Tokom jula 2017. godine Merkur se nalazi u Lavu (između 6. i 26. jula). To nije loš položaj i dodatno tome, u harmoniji je s Jupiterom, Saturnom i Uranom. Um će raditi odlično. U puno slučajeva komunikacija će biti od presudne važnosti.

O važnim odlukama ipak dobro razmislite. Merkur je u polju koje će biti pod uticajem njegovog retrogradnog hoda i o nekim stvarima ćete kasnije ponovo razmišljati.

Tokom jula događaće se i sjajne stvari. Na nebu je trigon kojeg prave dva benefika, Venera i Jupiter. Taj aspekt donosi nove mogućnosti, optimizam, blagodati i sreću u ljubavi. Najviše dobrog mogu očekivati Blizanci i Vage, zatim Vodolije i, ako idemo dalje, Ovnovi, Lavovi i Strelčevi, kao i oni koji imaju podznak, vladara podznaka, jesec ili neki drugi značajan element u natalnoj karti u spomenutim znakovima. Ponovo možemo naglasiti da se ovde radi o jako puno ljudi.

I na kraju možemo zaključiti da je jul mešovit mesec i da će biti nemira i neprilika, ali i zadovoljstva.

OVAN

Iako je jul 2017. stresan mesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mesec za ljubavni život. Jupiter, smešten u kući parova Ovna, pravi lep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su srećni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. jula. U poslednjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umeće dovode do novog nivoa, povećavaju doživljaje i žeđ za akcijom i pustolovinom.

BIK

Prve dve dekade jula mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tokom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mesečeve faze, oko 1., 9. i 16. jula kada je rizik povećan. Situacija se smiruje posle 20. jula, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.

BLIZANCI

Jul 2017. godine je jedan od najpovoljnijih meseci zato što se Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi u Blizancima. Prisustvo Venere u vašem znaku dovoljno je da vas uveri u to da je ovo ispunjavajuć period. Stvari su još bolje: Venera pravi predivan trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući erotike Blizanaca. Ovaj sklop je još značajniji ako uzmemo u obzir to da je Venera vladar kuće strasti Blizanaca, a Jupiter je vladar kuće parova Blizanaca. To znači da su pred vama posebne nedelje u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. S druge strane, jul je mesec pun napetosti i možda ćete prolaziti kroz komplikovane periode. Uprkos tome, s voljenom osobom bićete usklađeni i ljubav će pobediti.

RAK

Sa Suncem i Marsom smeštenim upravo u Raku, kroz prve dve dekade jula 2017. godine, vašim venama teče vruća krv, imate puno energije i rasplamsane strasti. Jul je generalno mesec pun napetosti, posebno za Rakove i lako je moguće da dođe do neželjenog emotivnog ponašanja. Mars podstiče osvajanje, ali ako je van kontrole dolazi do nemara, agresivnosti ili sukoba. Pazite kako izražavate i pokazujete strast i nećete se naći u nezgodnoj situaciji. Venera, planeta ljubavi, je u 12. kući Raka, što predstavlja tajne, skrivene ljubavi, emocionalnu zavisnost, razočaranja ili udaljavanja.

LAV

Jul 2017. godine donosi bitku između težnje da letite krilima romantike, idealizma i težnje da vidite stvari iz realističnijeg i budnijeg ugla gledanja. Na Veneru, planetu ljubavi, i Saturna, tradicionalnog vladara kuće parova, utiče neskladan aspekt varljivog Neptuna, dok alarmirajući Merkur, smešten u Lavu, nastoji da privuče vašu pažnju. Stvari su pomalo nejasne, ali zaista ne na škodljiv način. Ipak su planete koje su odgovorne za vaš ljubavni život u srećnim su položajima i stvari će se u na kraju završiti vama u korist. Temelji veze su, više nego ikad, komunikacija i seks.

DEVICA

Aspekt koji pravi Jupiter, tradicionalan vladar kuće parova Device, upućuje na moguće poteškoće i pritiske kroz koje će parovi prolaziti kroz prve dve dekade, ali i na to da se može dogoditi nešto značajno. To može biti povezano s novcem, zajedničkim dobrima ili društvenim događajem. Bićete u centru pažnje ili će to biti voljena osoba. Kako god bilo, radi se o uspehu i ispreplitanju profesionalnog i privatnog života. Dodajmo tome i uživanje u većem komforu zahvaljujući postignutim uspehom. Sve se vrti oko praktičnih pitanja, a romantika se pojavljuje krajem meseca.

VAGA

U julu 2017. godine nećete biti preterano emotivni. Mars, vladar kuće parova, više voli status, ugled i slavu, a ne nežna osećanja, sentimentalnost i ljubav. Privlačiće vas partner koji je na položaju ili kojem se dive. Moguće je da kao par težite ispunjenju društvenih ambicija ili ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili će vaša bolja polovina ostvariti uspeh u karijeri. Jul je povoljan mesec za partnere koji žele zajedno da istraže druge svetove, u kulturološkom ili duhovnom smislu. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče neko iz inostranstva. U posednjoj dekadi može doći do raznih blokada.

ŠKORPIJA

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije, nalazi se u 8. kući Škorpije tokom jula 2017. godine. Gura vas da dublje istražite odnose, da zađete ispod površine, da razumete situacije, da analizirate partnerov psihološki profil i da otkrijete najdublje tajne. Pokušaćete da otkrijete koji je potencijalan rizik za vezu. S druge strane, pokušaćete naći izlaz kroz veo strahova, sumnji i neutemeljenih briga. Pročitajte knjigu o emocionalnoj inteligenciji ili neku sa psihološkom temom u ovom periodu. Dobro će vam doći kombinacija intuicije i kvalitetnih informacija. Ako gledamo stvari iz druge perspektive, poželjna tema razgovora u ovom periodu su finansije i zajednička dobra.

STRELAC

Sreća je u blizini zato što Venera prolazi kroz kuću parova Strelca. Ako uzmemo u obzir sjajan trigon koji Venera pravi s Jupiterom, vladarem Strelca, zaključak je jasan: nešto se sprema. To je nešto što je dobro za vašu dušu, za ljubav, za život u dvoje. Pred vama je događaj koji ćete želeti da podelite sa svima ili kojem drugi mogu doprineti. Merkur, smešten u 9. kući Strelca i vladar kuće parova Strelca pravi harmonične aspekte koji mogu predskazati povoljan napredak povezan s putovanjima u dvoje ili kulturološko naučno ili duhovno okruženje koje će uticati na vezu.

JARAC

Jul 2017. godine biće vruć mesec! Sunce i Mars prolaze kroz kuću parova Jarca, oboje puni energije. Sva energija i inicijativa preusmerene su prema boljoj polovini i zbog bolje polovine. Planetarni sklop povećava potrebu za svim vrstama interakcije, od zavođenja do usijanih rasprava. Strast ili rat, radi se o svemu ili ničemu. Najbolji način da iskoristite višak energije je da tu energiju usmerite prema ostvarenju zajedničkih ciljeva. U poslednjoj dekadi meseca situacija se smiruje.

VODOLIJA

S Merkurom u kući veza Vodolije, tokom jula 2017. godine dobro će vam ići flertovanje i zavođenje, podsticanje razgovora, nove ideje ili zanimljive teme. Možete imati osećaja samo za oštroumne i rečite osobe. U ovom periodu ćete razgovarati o zajedničkom životu, braku i, naravno, seksu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur vladar kuće erotike Vodolije. Budući da je u toj kući i Venera, jul obećava nešto konkretnije od razgovora. Ugađaćete svojim čulima, ali nećete izgubiti glavu: odluke će biti donete na temelju objektivnosti i logike, barem u prve dve dekade. U poslednjoj dekadi u kuću veza Vodolije ulaze Sunce i Mars i raspoloženje postaje vatrenije, strastvenije, impulsivnije i ponekad čak eksplozivnije.

RIBE

Jul 2017. godine je romantičan i strastven. Sunce i Mars su u kući strasti Riba, donose žudnju, strast i neutoljivu želju za pustolovinom. Kada se najmanje nadate, strasti će se rasplamsati i to ona vrsta strasti koja sa sobom nosi i sve moguće nevolje zbog raznih nepromišljenih akcija. Ako ste u ozbiljnoj vezi i ne zanima vas nova veza, stare strasti će se rasplamsati. Možda je došlo vreme da malo više eksperimentišete i za novim pustolovinama u dvoje. Jul 2017. godine obećava vam i druge stvari koje će vam doneti puno zadovoljstva, vezane za dom, porodicu i imovinu.

Izvor: tarot-horoskop/ astrosudbina

Zithromax for sale