LJUBAVNI HOROSKOP: ova tri znaka očekuje najlepša romansa u junu 2017. godine

Ako već dugo čekate na romantičnu ljubav, možda vam baš u junu zvezde šalju darove!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

LJUBAVNI HOROSKOP: ova tri znaka očekuje najlepša romansa u junu 2017. godine
Ako već dugo čekate na romantičnu ljubav, možda vam baš u junu zvezde šalju darove!

Bik

Bikovi nećete morati da čekate kraj juna kako bi se njihova ljubavna situacija poboljšala. Na samom početku ovog meseca ćete osetiti neku posebnu energiju i bićete apsolutno neodoljivi suprotnom polu. Dovoljno je da se prepustite trenutnim osećanjima i uživate u pažnji koju dobijate i što je najbolje moćićete konačno da se upustite u vezu posle dužeg vremena samovanja. Ako ste zauzeti uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, ali ne preterujte s flertom sa strane. Možete narušiti idealan odnos.

Škorpija

Osim odličnog provoda u društvu, Škorpijama je zagarantovan uspeh na polju ljubavi. Vodiće vas strast i neverovatna energija i biće gotovo nezaustavljivi. Jedino što može poremetiti dobro raspoloženje je i osoba iz prošlosti koja želi još jednu priliku. Imajte u vidu da će vam se možda javiti osoba iz prošlosti koju dugo niste čuli ili videli i žleće još jednu priliku. Ako je to ono što stvarno želite, prepustite se osećanjima i pustite da nadvladaju razum.

Ribe

Od početka godine pa sve do sada vas prati neka srećna zvezda koja vam polako otvara puteve. Konačno će ona zasijati u punom sjaju i dovesti vam u život osobu koju nikada nećete zaborviti. Da li ćete odlučiti da sa njom ostvarite prijateljstvo ili nešto više, to je već na vama. U svakom slučaju ovog juna vam se otvaraju sva polja, pa ako želite da konačno sredite svoju ljubavnu situaciju na bilo koji način, ovo je idealno vreme da to učinite. Sve je na vama.

Izvor: Cosmopolitan

Zithromax for sale