LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. JULA 2017: Blizanci u tajnoj vezi, Vaga ima sve što poželi, Jarcu moguća romansa na poslu

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2017: Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini jula na ljubavnom planu i u kojoj meri su vam zvrzde naklonjene.
Pripremio: Aleksandar Tomić

OVAN

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

BIK

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

BLIZANCI

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete da sve okrenete u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Svakako da će sve to biti skriveno ili samo virtuelno.

RAK

Nedostajaće vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao doneti mnogo sreće i zadovoljstva.

LAV

Mnogi će imati potrebu da izađu, prošetaju, sretnu neke zanimljive likove i s njima podele ono što im leži na srcu. Moraćete da se malo pomučite kako bi osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

DEVICA

Kad bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

VAGA

Nastavlja se faza uživanja u ljubavi i životu. Imaćete gotovo sve što možete poželeti. Stepen vašeg samopouzdanja biće velik, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

ŠKORPIJA

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

STRELAC

Sve ćete se bolje razumeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

JARAC

Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt s osobom s posla, ovih dana bi je mogli pozvati da izađu. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadoknaditi ono čega nema u njihovim emotivnim odnosima.

VODOLIJA

U ljubavnim pitanjima neka vas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u emotivnim odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.

RIBE

Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan učinak. Partner će razmisliti o stvarnom stanju stvari, a vi ćete biti zadovoljniji.

Izvor: ehoroskop/ astrosudbina

Zithromax for sale