LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. JUNA 2017: Rak se sprema za zavođenje, romansa na radnom mestu za Devicu, Strelac optimističan

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2017: Saznajte šta očekuje vaš znak na polju emotivnih odnosa u drugoj polovini jula 2017.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
OVAN

Verovatan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

BIK

Sve ćete više uviđati da vas voljena osoba podržava i voli. Stoga ćete imati potrebu da joj nešto darujete. Pred vama je pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni. Uživajte na diskretan način.

BLIZANCI

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

LAV

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

DEVICA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obje opcije su podjednako izgledne.

VAGA

Verovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti vam ono što vas je do nedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

ŠKORPIJA

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

STRELAC

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vere u ljepši lubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

JARAC

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

VODOLIJA

Prihvatanje nečega što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.

RIBE

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svatko može poželjeti. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

Izvor: ehoroskop./ astrosudbina

Zithromax for sale