LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. SEPTEMBRA 2017: Devica želi da pređe sa reči na dela, novi uzlet za Ribe, Škorpija shvata da ne živi u bajci

Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2017: Saznajte ko prolazi kroz iskušenja, kome cvetaju ruže, a ko ima najveće šanse da se zaljubi u prvoj polovini septembra.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno s partnerom možete istraživati zanimljive teme.

BIK

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

BLIZANCI

Društenost i otvorenost biće vaše glavne osobine u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće da brzo ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

RAK

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze s porodicom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

LAV

Bićete osetljivi i s velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnje. Uz više otvorenosti i saradnje vaši bi emotivni odnosi mogli da napreduju, a vi ćete biti srećniji. Razmislite.

DEVICA

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih specijaliteta. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

VAGA

Ispostaviće se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

ŠKORPIJA

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

STRELAC

Ako pokušate stati na kraj svemu što vam smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na kratkotrajnom iskušenju, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo prevladati.

JARAC

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povredite voljenu osobu. Imajte mere, pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni.

VODOLIJA

Svoju sreću u emotivnom životu podelićete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudićete se da budete ljubazniji u odnosu s voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno, pa ćete poboljšati komunikaciju.

RIBE

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

Izvor: ehoroskop-besnopile

Zithromax for sale