LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. NOVEMBRA 2017: Bolji dani za Ribe, Biku moguća romansa na poslu, Vaga sanjari

Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2017: Saznajte da li će se i u kojoj meri promeniti vaš emotivni život tokom prve polovine novembra 2017.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ovan

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

Bik

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

Blizanci

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

Rak

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

Lav

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to s onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

Devica

Ljubav biste ovog meseca mogli da osetite kroz diplomatiju i kompromise. Kod mnogih će glavnu reč voditi partner, a oni će uglavnom trebati da se prilagođavaju. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se radovati. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Vaga

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi vam poneka dobra prilika mogla izmaknuti. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete budni.

Škorpija

U pitanjima srca oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

Strelac

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

Jarac

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

Vodolija

Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvećujete voljenoj osobi. Nekako vam nije do toga da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

Ribe

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvući jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

Izvor: ehoroskop/ astrosudbina

Zithromax for sale