LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JULA 2017: Devica zaljubljena, Bik priča bajke, Strelac vraća vedrinu u svoje emotivne odnose

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2017: Prva polovina jula biće prilično intenzivna i šarenolika kada je reč o emotivnim odnosima. Dok će neki pronaći ljubav na neobičnim mestima ili sa neočekivanim ljudima, pojedini će pokušavati da reše emotivne probleme ili će bezrazložno ih praviti sami. Saznajte šta očekuje vaš znak.
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
OVAN

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

BIK

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj privatni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

BLIZANCI

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

RAK

Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu da se malo osame ili da idu u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu.

LAV

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak deliti osmeh. Sve će kasnije doći na svoje mesto.

DEVICA

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na ivici dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

VAGA

Shvatićete da nemate kud i da treba da prihvatite stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka s kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

ŠKORPIJA

Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije poverenje, ali će vas to u isto vreme i obavezati. Računajte na to.

STRELAC

Uspećete da se opustite od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

JARAC

Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.

VODOLIJA

Napokon ćete naći prave reči kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže familije zahtevaće vašu pažnju. Potrudite se da budete pri ruci.

RIBE

Najbolje ćete se osećati u svom domu i društvu drage vam osobe. Većini vas ovih dana neće biti do izlazaka. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

Izvor: ehoroskop/ besnopile

Zithromax for sale