LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. AVGUSTA 2017: Bik niže emotivne uspehe, Vodoliji opada samopouzdanje, Lav ima velika očekivanja

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2017: Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini avgusta po pitanjima srca.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN

Bićete zadovoljni sa svojim privatnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

BIK

Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite na svoj račun.

BLIZANCI

Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu bi je na lak i ugodan način mogli naći na svom poslu ili preko posla.

RAK

Obećanja koje ste dali ili primili biće održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Oni pak koji čekaju glas u vezi ljubavi iz inostranstva, biće u poziciji nejasnoće i moraće da se strpe još neko vreme.

LAV

U osećajnim pitanjima imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da stvari gledate manje strogo i opustite se.

DEVICA

U vašim privatnim odnosima i ovih će dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Usaglašavanje s partnerom ipak će biti uspešno, a u svemu će vam doprineti i vaši dragi prijatelji.

VAGA

U sadašnje odlične emotivne odnose vi ćete uneti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista orginalni. Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak ćete i male porodične peripetije rešiti s lakoćom.

ŠKORPIJA

Sve ćete više shvatati da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih, jer je osećaj nemira prolazan. Neki će pozvati prijatelje u posetu ili će otići k njima pa zajedno analizirati svoju ljubavnu situaciju.

STRELAC

Neobavezni kontakti mogli bi da vam donesu pravo lično osveženje. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Prtom bi mogli da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspećete da pobegnete od svega i nasmejete se.

JARAC

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže s osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

VODOLIJA

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osećaju kao seksualni objeakt, ali ako im je prijatno, nema razloga da prigovaraju.

RIBE

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizovati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno ležu na svoje mesto. To će vas usrećiti.

Izvor: ehoroskop/ besnopile

Zithromax for sale