KONJUNKCIJA SUNCA I MARSA U VATRENOM LAVU: Promene na poslu ali i u ljubavi

Osobe sa visokim krvnim pritiskom trebalo bi da povedu više računa o sebi i da izbegavaju stresne situacije.
Pripremio: Aleksandar Tomić
Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta. Oni će pokrenuti sve znake, više muškarce nego žene, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, najviše Ovnove, Škorpije i Jarčeve, a manje Vage, Bikove i Rakove. Uticaj Marsa oslabljen je u Vagi, Biku i Raku, što u muškom horoskopu pokazuje šarm, društvenost i sposobnost da se oseti ženski senzibilitet. Ukoliko vam je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji i Jarcu, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani, znate da budete i prilično agresivni, čak nasilni.

Ovi aspekti, takođe, upozoravaju da srčani bolesnici i osobe sa visokim krvnim pritiskom treba da povedu više računa o sebi, da izbegavaju stresne situacije i da redovno uzimaju terapiju.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Prelazak vašeg vladaoca Marsa i Sunca preko vaše astrološkr kuće ljubavi, krajem nedelje, najavljuje period pojačane aktivnosti na poslu. Moguć susret s nekim vatrenim znakom.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Pozicija planete akcije, Marsa, najavljuje probleme na emotivnom planu zbog partnerove ljubomore i posesivnosti ili sukobe sa nekim članom porodice. Klonite se rasprava sa nadređenima.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mars, vladalac vaše astrološke kuće posla u znaku Lava, upozorava da budete oprezniji za volanom naročito ako često putujete zbog posla. Čuvajte vredne predmete i dokumenta.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Krajem perioda, Sunce ulazi u vaše astrološko polje posla u kome se već nalazi Mars, simbol akcije i inicijative, zbog čega možete da dobijete ponudu za neki isplativ posao sa strancima.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Mars u vašem znaku, zajedno s vašim vladaocem Suncem, simbolom ugleda, donosi vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Moguć odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vladalac vašeg trećeg i osmog astrološkog polja, Mars, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, donosi vam novčane dobitke preko posla povezanog sa čestim putovanjima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Konjunkcija Sunca i Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi i posla, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam nove poslovne ponude i proširenje saradnje sa strancima.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Jedan od vaših vladalaca, Mars u polju karijere donosi vam uspeh u poslu sa strancima ili stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako ste u braku.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Pozicija Sunca i Marsa, vladaoca polja tajni i ljubavi, donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć susret sa Lavom na kraćem putu ili predavanju.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Planeta akcije, Mars, blizu Sunca u osmom polju, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Ipak, možete da očekujete uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Sunce, zajedno sa Marsom, planetom erotike, energije i akcije u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Venere iz kuće ljubavi, najavljuje buran period na emotivnom planu.

RIBE (120. 2 – 20. 3)

Pozicija Marsa, planete akcije koja upravlja astrološkim poljem posla, donosi vam uvećanje prihoda. Aspekt s vašim vladaocem Neptunom, planetom zanosa, nagoveštava romansu sa kolegom.

GDE TROŠITE NAJVIŠE ENERGIJE

Znak u kome se nalazi vaš natalni Mars, simbol seksualnosti, hrabrosti i pokretačke snage, pokazuje kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. A astrološka kuća u kojoj je Mars otkriva gde trošite i ulažete najviše energije, šta može da vas naljuti ili razbesni i način na koji se borite. Pošto Mars podstiče na akciju, ali i sukobe, važno je u kom znaku i kući se nalazi u vašem horoskopu.

Izvor: Astrolog Marina Jungić Milošević

Zithromax for sale