Konjukcija Meseca u Solarnom horoskopu:

Priredila astrolog Ana Savović

MESEC U KONJUNKCIJI SA MERKUROM
Donosi puno pokreta, putovanja, potstice verbalno izrazavanje, napredak za politicare, trgovacke putnike i pisce. U disharmonicnim aspektima donosi konflikt izmedju osecanja na jednoj strani i interesa na drugoj.
Napomena: Ukoliko su u Horoskopa Solarnog Povratka ova dva tela na osi ASC-DESC, uzrokuje konflikte izmedju zelja i potreba svakodnevnog zivota. Ako su suprotstavljene na osi MC-IC, to donosi trzavice zbog profesionalnog i porodicnog zivota.
MESEC U KONJUNKCIJI SA VENEROM
Veoma povoljan aspekt. Bicete lascivni, seksualni, porocni. Trudnoca i porodjaj.
Utice na privatni, ali ne i na profesionalni zivot.

MESEC U KONJUNKCIJI SA MARSOM
Donosi preterivanja, nemarnost i nesposobnost da se prilagodite drugima. Ako bilo Mars, bilo Mesec vladaju ASC Horoskopa Solarnog Povratka (Rak, Ovan, Skorpija), mozete prouzrokovati ozbiljne probleme poput hiruskih intervencija na delu tela kojim vlada znak u kome se nalazi Solarni Mesec.

MESEC U KONJUNKCIJI SA JUPITEROM
Dobra sreca, novcani dobici i materijalno napredovanje, pokloni i materijalna korist od istih. Dobro za oblasti vezane za kucu.

MESEC U KONJUNKCIJI SA SATURNOM
Problemi za zene, zeni, majci, problemi od strane zena uopste. Bas kao sto Sunce u konjunkciji sa Saturnom donosi probleme od strane muskaraca.
Doba depresije, strahova, tuge. Lose zdravlje ili odvajanje od majke ili zene. Siromastvo u kuci, uz 90, 180 UR,MA rusenje kuce.
U 01., 06., 08., 12.polju Horoskopa Solarnog Povratka mogucnost aktiviranja kancerogenih oboljenja.

MESEC U KONJUNKCIJI SA URANOM
Nervna napetost, preosetljivost, emotivna bura, promena stana, nemir u porodici.
U 01., 06., 08. ili 12.polju Horoskopa Solarnog Povratka cest polozaj u godinama nesreca ili operacija. U 03., 09.polju ili ukoliko je ASC Horoskopa Solarnog Povratka u Raku ili Vodoliji donosi putovanja sa elementom iznenadjenja.
Harmonicno aspektovan od statka planeta doprinosi nepredvidjenim dogadjajima koji ce Vam u potpunosti promeniti zivot u onoj oblasti kojom vladaju kuca i znak u kome se konjunkcija nalazi.

MESEC U KONJUNKCIJI SA NEPTUNOM
Ovaj aspekt Vas cini bespomocnim i zavisnim od drugih ljudi. Okolnosti Vam umanjuju prakticne mogucnosti, snagu volje, moralnost. Vezanost za majku, zenu. Akcije zbog kojih cete zazaliti. Ako su Mesec i Neptun dobro aspektovani u radixu i dobro projektovani u Horoskopu Solarnog Povratka, donosi novu dimenziju u Vasem ljubavnom zivotu, religioznost i putavanja vodom.

MESEC U KONJUNKCIJI SA PLUTONOM
Disharmonicna konjunkcija u odnosu na planete iz Radixa i Horoskopa Solarnog Povratka ukazuje na pozar u domu, ruiniranje psihe, strah od smrti, smrt majke.
Harmonicno aspektovana konjunkcija MO/PL, narocito u 03., 05., 09. polju ukazuje na povoljna putovanja, davanje ispita, carobnu moc govora, sticanje novih poznanstava. MO/PL u 05. polju ukazuju na trudnocu i rodjenje deteta, u 07. polju donosi psihicku torturu od strane partnera, u 10.polju fantasticnu popularnost.
Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale