Koji pas najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Koji pas najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Astrolozi su se pozabavili spajanjem osobina pojedinih pasmina i znakova zodijaka – provjerite jesu li pogodili koji bi lajavi četveronožni ljubimac odgovarao vama

Nicole Zalat astrologinja je kojoj su u središtu zanimanja teme vezane uz pse. Iz te dvije zanimacije nastala je lista pasmina koje odgovaraju karakteristikama pojedinih znakova zodijaka.

 

Ovan – odvažnim Ovnovima pionirskog duha i uvijek spremnima na avanturu i uzbuđenja – katkad i nestrpljivima pa i nepromišljenima, što ih zna odvesti ravno u nevolje – odgovaraju bokseri, bigli i labradoodlei.

Bik – uporni (neki kažu, i tvrdoglavi) i odlučni, ovi ljudi znaju što žele i kako doći do toga; hedonisti su, što im se katkada odrazi na liniji, pozitivni su i dobroćudni, ali jao onome tko im stane na žulj. Sjajno su im pseće društvo jazavčari, bostonski terijeri i vajmarski ptičari.

Blizanci – domišljati i znatiželjni Blizanci, kojima mozak radi sto na sat, a u svakoj im je vezi prioritet komunikacija, za što su osobito nadareni, dobro se slažu s haskijima, njemačkim ovčarima i francuskim buldozima.

Rak – nježni, vrlo osjetljivi i osjećajni, jako paze koga pripuštaju u svoj krug, no jednom kad je tu, štite ga do kraja života. Astrološke pseće srodne duše su im chihuahue i shih tzu.

Lav – ove tople, velikodušne i lojalne osobe zbog želje da budu u središtu pozornosti mnogi doživljavaju egocentričnima, pompoznima i umišljenima; biraju li pseće društvo, neka ga najprije potraže među pomerancima, pudlima ili šnaucerima.

Devica – često se povuku i sve dobro razmotre prije no što donesu odluku (najviše mrze pogriješiti), zbog čega ih se redovito smatra inteligentnima ali i sramežljivima. Trebaju kontrolirati svoju sklonost perfekcionizmu jer im može blokirati kreativnost. Odlično će se slagati s australskim ovčarima te briselskim grifonima.

Vaga – ljubitelji druženja i zabava, mogu se priključiti bilo kojoj grupi i odmah biti prihvaćeni zahvaljujući šarmu i ugodnoj naravi. Uživaju kad ih drugi vole, zbog čega su katkad pomalo lakovjerni, no ni zbog loših iskustava ne gube povjerenje u druge ljude. Pravo pseće društvo su im retriveri, spanijeli i havanski bišoni (havanezeri).

Škorpion – baš kao što i djeluju moćno, zračeći magnetskom privlačnošću, nema toga što neće postići kada to zacrtaju. U sve ulaze punim intenzitetom i ništa ne shvaćaju olako, pa su bliskim osobama potpora, pogotovo u teškim trenucima. Njihovi pseći pandani su moćni i impresivni rotvajleri i buldozi.

Strelac – osobe slobodna duha koje ništa ne može sputati često su omiljene u društvu zbog svoje bezgranične energije, širokoga kruga interesa i naobrazbe. Uvijek su optimisti, no moraju pripaziti da se ne zanesu i izgube vezu s realnošću. Njihova energičnost odgovarat će pit bullovima, jorkširskim terijerima i kolijima.

Jarac – njihove su jake strane iznimna samodisciplina i strpljivost, u čemu im nema ravnih. No katkad ih uhvati pesimizam – na sreću, osim samokontrole, izvlači ih i njihova iznimna duhovitost. Pristaju im impozantni mastifi i doge te mops.

Vodolija – uvijek su prijateljski nastrojeni i okruženi gomilama prijatelja i znanaca iako im je najvažnija stvar neovisnost i učinit će sve da ne ovise ni o kome i ni o čemu. Prema zvijezdama, odgovarajuće su im pseće društvo shiba inus i akita inus.

Ribe – na dobru su glasu zbog svoje suosjećajnosti, nesebičnosti i osjetljivosti za potrebe drugih, koje često stavljaju ispred vlastitih. Razmišljaju li o psećem ljubimcu, preporučuju im se dobroćudni divovi bernardinci i newfoundlanderi.

 

Leave a Reply

Zithromax for sale