Koji je glavni zavodnički adut vašeg horoskopskog znaka?

 

Devica zavodi rečima, Vaga lepotom i šarmom…

Horoskop nam može otkriti i koliko smo privlačni drugim ljudima, a svaki znak ima nešto što ga čini posebno privlačnim. Saznajte koje su to najseksi osobine svakog horoskopskog znaka…

Ovan

Žena Ovan je snažna i samopouzdana i uvek dobije ono što želi, a najseksi osobina žene Ovna je njena nezavisnost.

Bik

Bik je društveni znak koji voli da uživa u životu pa je uvek u središtu pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najseksi osobinom Bika.

Blizanci

Deluju stidljivo i rezervisano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu odoleti. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele da ostave utisak da ih je teško osvojiti, drugima su još više poželjniji.

Rak

Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osećaju dobro kada uspeju da se približe ovom izrazito porodičnom i vernom znaku.

Lav

Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i ugrejaće atmosferu gde god se pojavi.

Devica

Krasi je umetniički i lingvistički um, a njeno vešto baratanje rečima može svakoga oboriti s nogu.

 

Vaga

Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, lepotom i ljubaznošću. Vaga je ona magična devojka koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

Škorpija

Škorpija je odvažna i strastvena, a drugi sebi ne mogu pomoći da ih njegova vatrena narav ne obori s nogu. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Strelac

Smatra se najsrećnijim znakom horoskopa, ali Strelac je i mnogo više od toga. Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom jer je Strelac uvek voljan da isproba nove stvari.

Jarac

Brzi um i smisao za humor glavni su Jarčevi izvori seksepila. Vaša duhovitost može da opije drugu osobu.

Vodolija

Uvek mislite na druge i jako ste dragi i zbog toga ste drugima najprivlačniji. Uvek kažete i učinite ono što treba da biste iznova osvojili i očarali partnera.

Ribe

Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. Čine se povučenima i zarobljenima u svom svetu, što se može činiti kao usamljen život, ali poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.

Izvor: zadovoljna

Zithromax for sale