Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

SAZNAJTE Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i proverite koliko ona utiče na stil ljubljenja i proverite čija vam tehnika najviše odgovara.

poljubac par ljubav

Foto: Profimedia

OVAN

Spontanost je vaše srednje ime. Vi ste osoba od akcije koja prvo deluje, a tek onda razmisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog i strastveno ga poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

BIK

Vi ste senzualna osoba koja voli da uživa u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana pa ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite da prenesete svom partneru poruku koliko ga volite i cenite.

BLIZANCI

Vi imate mnogo toga da kažete, pa vam je nekad teško da se koncentrišete na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci sa zavodljivim rečenicama su vaš adut. Obožavate da uzbudite um pre nego što prislonite usne uz drugu osobu.

RAK

Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se celim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa ne možete da se predate poljupcu ako ne osećate određenu dozu emocija s druge strane.

LAV

Ni jedan drugi horoskopski znak ne voli da bude u centru pažnje kao vi. Stoga en čudi što se ljubite na filmski način kao da ste dobili glavnu ulogu u “Prljavom plesu” ili “Titaniku”. Lavovi su vrlo impulsivni i skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima.

DEVICA

Mozak vam je uvek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovog znaka ponekad teško da se opuste i prepuste svakodnevnoj razmeni poljubaca. Međutim, kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistiraćete na dugim poljupcima u koje je uključeno celo telo.

VAGA

Vi ste romantična duša koja sanjari o starinskom udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svetlost sveća. Lako iskazujete svoju nežnu stranu te ste vrlo velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne poljupce u usta i dugotrajne, strastvene poljupce.

ŠKORPIJA

Vi ste temperamentna osoba koja se ljubi strastveno i predano, pa imate sposobnost da učinite drugu stranu slabom u kolenima kad je zavodite. Vašem partneru moglo bi da se učini kao da je pod uticajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

STRELAC

Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite da se ograničavate, i skloni ste eksperimentisanju kada su poljupci u pitanju, ali poljubićete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

JARAC

Uvek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Samouvereni ste, fokusirani ste na trenutak i želite da zadovoljite drugu stranu. Upravo zato prilagodićete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite da isprobate baš sve.

VODOLIJA

Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga, potrudićete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvetljenjem i muzikom. Partnera ćete početi da ljubite mekano i nežno, a nakon toga produbićete poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

RIBE

Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljupce. Međutim, imate i svoju nestašnu stranu. Kada želite da se igrate, izazvaćete partnera nežnim grickanjem, lickanjem i trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

Izvor:alo.rs

Leave a Reply

Zithromax for sale