KOJE CIPELE VAMA ODGOVARAJU

❣️❣️❣️ KOJE CIPELE VAMA ODGOVARAJU ❣️❣️❣️

Za Vas pripremila:
Kristina Stanek
Vas astrolog i tarot tumac

KOJI STE ZNAK? KOJU OBUCU VOLITE DA NOSITE? OSTAVITE KOMENTAR ❣️

Divna i čudesna Marilin Monroe je jednom rekla: “Dajte devojci prave cipele i ona može osvojiti svet.”
Znamo da ćete u potpunosti osvojiti svet, trebaju vam samo prave cipele. Na osnovu vašeg horoskopskog znaka, pronašli smo najbolji par za vas!

 

👠OVAN : RIMLJANKE
Odlučna ličnost, kao što je vaša, zahteva smelu obucu koja se poklapa sa vasim temperamentom, izmedjuostalog jedne od tih su Gladijatorske sandale. U gladijatorskoj sandalici osećate se oslobođenim i snažnim. To je cipela za ratnika, baš kao sto ste vi! Svakako u nekoj drugoj varijanti odabracete cipele u crvenoj boji i naravno iu trendu !

👠BIK : PATIKE
Praktična zena u znaku Bika treba cipelu koja će joj omogućiti da bude udobna i kontrolisana. Ona želi cipelu u koju može da trči i vodi svet. Patike su sve to, plus dolaze u raznim bojama i dizajnu, pa su opcije beskrajne. Ali naravno nisu iskljucene i stikle, bitno je da imaju notu romantike .Nisu zaludjenici trendova , najvazije je da je obuca udobna.

👠BLIZANCI: OBUCA SA TRAKAMA
Žena Blizanac je seksi cool, tako da joj treba cipela koja je na njenom nivou. Trake su trenutno u super trendu. Za pustolovnu i neodoljivi i jaki Blizanci, ove cipele su Sveti gral. Nisu iskljucene ni baletanke ali ni starke..opusteno

👠RAK : OKSFORDICE
Ako postoji nešto što se može reći o vašem stilu, to je da volite udobnost. Ali Rak je takođe jedan od najromantičnijih znakova tako da Štikle da, ali ne previsoke. Ne vole napadne stvari. Baletanke, ravne cipele, vole praktične stvari. Rak dame će voleti šarm ovog 50-ih godina.

👠LAV : PLATFORME
Opušteni ste a ipak produktivni, pa je obuca sa platformom vaša snaga cipele. Zlatni ili srebrni detalji su prihvatljivi za ovaj znak. Uobičajeno je udobnije od prave pete,obuca sa platformom je savršena ravnoteža za vas. Lavice vole kvalitne, ali i skupe stvari. Šljokice, sjaj, zlato, važno je da cipele izgledaju skupo, čak i ako nisu koštale previše.

👠DEVICA: BALETANKE
Vage biraju cipele u sivoj, roze, ciklama boji, ali i crno-bele kombinacije. Klasične i udobne, baletenke su idealna cipela za praktičnu Devicu . Važno im je da se obića slaže sa onim što nose, i da sve bude skladno, bez previše upadljivih detalja.

👠VAGA : BLOK PETA
Blok peta cipele govore sofisticirane, ali ne previše formalne, i praktične, ali ne i dosadne.Birate cipele u sivoj, roze, ciklama boji, ali i crno-bele kombinacije. Važno vam je da se obuća slaže sa onim što nosite, i da sve bude skladno, bez previše upadljivih detalja. Ove cipele su rafinirane, baš kao i vi. Sa svojim društvenim duhom. Bićeš najsrećnija kraljica u sobi.

👠SKORPIJA: STIKLE
Potrebna je posvećena žena za rock stilete. Skorpija će uvek odabrati crne cipele, eventualno bordo ili oker. Kvalitet je za njih na prvom mestu, ne biraju cipele tako da “idu uz sve”. Radije nose obuću sa štiklom nego ravnu. Naravno, ti si takva osoba. Strastni i hrabri, ako ne mozete nositi stikle, onda , ne znamo ko može. Tvoje divlje srce i spontani duh čine te opasnom ženom, sigurno.

👠STRELAC: MOKASINE ALI I LETNJE CIZME
Što se mene tiče, ovo su najbolje cipele za putovanja u svetu. Strogotvorni duh je poznat kao lutajući, tako da vam treba cipela koja može da se izdrži vase pustolovine. biraju udobnu, ali modernu obuću. Vole da nose patike i baletanke, pa i mokasine. Kolekcija obuće je raznovrsna, pridržavaju se politike “na obući se ne štedi”. Ali, cipele brzo pohaba, tako da ih često menja.
Dugotrajnost planinskih čizama omogućava vašoj spontanoj strani da izlazi u punom efektu, i bez obzira gde idete, ne morate brinuti o tome da li vaše cipele mogu da ga podnesu ili ne. Ako je putovanje jednako znanju, a znanje jednako snazi, onda su planinske čizme nesumnjivo vaša cipela.

👠JARAC: CRNE KOZNE CIPELE
Žene jarcevi su produktivne i ambiciozne, tako da vam je potrebna cipela koja će vam omogućiti da izgledate i osećate kako sredjene tako i efikasne. N Nije joj toliko bitna moda, koliko udobnost i kvalitet. Za svaki dan, odabraće klasični model u “sigurnoj” braon ili crnoj varijanti. Mogu to biti i cipele na stiklu ali je bitno da mogu da se kombinuju za vise prilika.

👠VODOLIJA: CIPELA SA NITNAMA
Ništa ne govori femme fatale kao borbene cipele, odabrace moderne cipele, sa srebrnim metalnim detaljima. Sigurno je samo da ništa neće biti u zlatnoj boji. Dame Vodolije ne beže ni od sasvim neobičnih modela, koje gotovo niko drugi ne bi poneo. Češće biraju ravnu obuću, jer im je važna i udobnost. Vodolija je ravnodusna sa onim što drugi misle o njoj, dobro se nosi i sa borbenim cizmama

👠RIBE: CIPELE SA GOLOM PETOM
Mudroj devojci kao što ti treba gola peta. Biti umetnički, potreban vam je cipelu koja se uklopiti uz vas umetnicki imidz.. Plave, srebrne, teget cipele su kao stvorene za ovaj znak. Dame Ribe ne mogu da odole cipelama, svaki novi par je – baš onaj koji im je nedostajao. Ovo je znak sa najvećom kolekcijom obuće, u kojoj preovlađuju sandale i papuče.
Lakoća i svestranost, gola peta je savršena cipela za ribu ribice.

Zithromax for sale