KOG DATUMA U MESECU STE RODJENI???

Proverite na sopstvenom primeru dan u mesecu odredjuje vas karakter

JA SAM RODJENA 27. A VI???

Za rodjene od 26 – 31og…

26. Dobar vodja ali ujedno ume da podstice i timski rad. Odlucni ste i jake volje, i nevolite da vam se naredjuje. Imate talenta za biznis i podsticete razvijanju samostalnosti i samozaposljavanju.

27. Umetnicki i kreativno nastrojeni. Volite da se borite za autsajdera i imate jak osecaj za pravdu. Vi kombinujete analiticki um broja 7 sa intuicijom broja 2 – dajuci vam prednost kada se radi o poslovnim stvarima i ljudima.

28. Vi ste neko ko ne uzima “ne” kao odgovor. Kada se vas um usredsredi na nesto , vi cete uciniti sve sto je u vasoj moci da to dobijete. Volite da se isticete u gomili. Kombinujete snagu sa intuicijom i saosecanjem.

29. Duboko intuitivni i duhovni, mozete imati interes u bilo cemu sto spada pod “um, tela i duha” . Nadareni ste za svestenika ili iscelitelja, sa otvorenim srcem punim ljubavi. Medjutim,morate da naucite da volite i cenite sebe.

30. Vi ste rodjeni zabavljac koji voli da je u centru paznje. Mozda ste umetnicki ili kreativno nadareni, dar je u rukama. Talentovan ste govornik – ali ste skloni kritici, nije lose nekada i pohvaliti .

31. Prakticni i utemeljeni , blagosloveni ste kreativnim idejama. Takodje ste savesni i vredni, i nastojite da postignete rezultate . Rad u grupi vam prija, ali ukoliko ste vi glavni . Ljudi vam se dive i postuju vas ,i oslanjaju se na vase savete .

 

 

PRATITE ME
SLEDI NASTAVAK

KRISTINA

Vas astrolog i tarot tumac

Zithromax for sale