Kineski horoskop za oktobar 2016. godine: šta vašem znaku donosi mesec Zemljanog Psa

Oktobarski kineski horoskop predviđa period odanosti ciljevima i ostvarenja željenih planova! Otkrijte šta vas još očekuje ovog meseca…
Mesec Psa počinje 8. oktobra 2016. godine, označavajući kraj jeseni po kineskom kalendaru.

To je trenutak poznat pod nazivom Ledena zora – ono jutro kad osetite drhtavicu dok lišće treperavo sleće sa grana, piše Lovesensa.

I ovog meseca organizuju se brojne svečanosti, a ritualno penjanje na planinu simbol je odanosti ciljevima i sposobnost za stvaranje i ispunjenje svojih vizija.

Tigar

Uzbudljiv mesec na profesionalnom planu doneće vam divljenje kolega i pohvalu šefova. Entuzijazam će se proširiti kao plamen kroz vaš život – nemojte se iznenaditi ako sretnete čak i partnera iz svojih snova! Prijateljska atmosfera svuda oko vas učiniće početak jeseni vrelijim od leta.

Zmaj

Čekajte. Ne prihvatajte romantične ponude ako slutite u njima izveštačenost i nespremnost na bliskost. Reči lete, dela ostaju, a oni kojima je zaista stalo do vas znaće da vam to pokažu. Na poslu, obrnuto – požurite. Verujte instinktu i iskoristite šansu za napredovanje.

Zmija

Oktobar je mesec čarobnih susreta za vas. Srodnu dušu prepoznaćete po nepogrešivoj hemiji, a i mnogi bliski ljudi okružiće vas ljubavlju. Na poslu se otvara malo bojno polje, a pošto konflikti, ogovaranja i podmetanja nisu vaša prirodna sredina, sačuvajte distancu.

kineski-horoskop

Konj

Usporite, oslušnite srce. Počeće kao poznanstvo, postaće prijateljstvo… ako sačekate pravi čas, ako date prednost intimi nad društvenim životom, možda… Galop na poslu i uspeh u profesionalnoj sferi. Bićete spremni da ponudite nekoliko rešenja, a vaš talenat za paralelne projekte doći će do izražaja.

Koza

Ne izbegavajte društvena okupljanja, ne prećutkujte svoje simpatije i dublja osećanja. Kad se otvorite prema ljudima, očekujte prijatne, ohrabrujuće reakcije. Na poslu vam je neophodan jasniji cilj, pa će i vaši napori dati bolje rezultate, a kolege će bolje sarađivati.

Majmun

Nema više odlaganja. Morate završiti i one poslove kojih se užasavate, a mesec pred vama biće najlakši za takve projekte. Osećaj oslobođenja biće fantastična nadoknada, mnogo lepši od sanjarenja koje vas je do sada sputavalo. Aura koja će vas osvetliti može privući i romantične strelice – Amor vas čeka u oktobru.

Petao

Ne čekajte da se drugi menjaju, promenite svoju listu prioriteta i želja. Male stvari su važnije nego što se čine na vašem spisku gde se takmiče s grandioznim ciljevima. Ako to znači da postajete zreliji, treba li bežati? Na poslu, više pažnje preciznosti nego inače – to je imperativ oktobra!

Pas

Platonska ljubav nije ono što bi vas ispunilo, ali oktobar će proći samo u emocijama “na daljinu”. Ipak, neće to dugo trajati, pa se potrudite da uživate u prijatnim stranama takvog odnosa. Na poslu vas muče nejasni odnosi i zadaci, ali vaša pažnja će neutralisati sve probleme!

Svinja

Dobre vibracije i vešta kombinacija posla i zabave čekaju vas tokom oktobra. Druženje s kolegama doneće i poslovne dobiti. Nežnosti mogu da prerastu u iskrenu, duboku ljubav pa ne propuštajte priliku koja vam se ukazuje u jednom zanimljivom susretu.

Zec

Ne uplićite se u romantične zavrzlame ovog meseca, vreme je da raščistite teren i pripremite se za iskrene emocije. Oprostite eventualne nesporazume i krenite dalje. Na poslu potražite novu motivaciju i osmislite sebi raznovrsniju svakodnevicu – od sitnijih promena možete stići i do kardinalnog uspeha.

Bivo

Ne zaboravite lekcije iz prošlosti ako želite da oslobodite srce u novoj ljubavi. Tek kad razumete šta se zaista dogodilo moći ćete da u oktobarskim poznanstvima otkrijete novu romansu. Na profesionalnom planu, vaš talenat će doći do punog izražaja, a problemi će zaista prerasti u izazove zahvaljujući vašoj kreativnosti.

Pacov

Zabava je ključna reč za vas ovog meseca. Prihvatite sve zanimljive pozive, ne trudite se da odolite potrebi da izlazite i družite se. Novi susreti mogu vam doneti ljubav, a svakako ćete sresti mnogo pozitivnih ljudi. Oktobar će vam doneti i važnu lekciju o istrajavanju do osvajanja cilja. Zapamtite te pouke.

Izvor: Lovesensa

Zithromax for sale