Kakvog muskarca zelimo opisuje Mars u Vasoj natalnoj karti:

 

 

 

 

Planeta Mars je vazna u muskom horoskopu, jer on oznacava muski princip, princip borbe i energije. On pokazuje koliko snage, hrabrosti, odlucnosti, pa i samopouzdanja imamo dok ostvarujemo ono sto zelimo. Položaj Marsa u natalnoj karti nam govori koliko smo sposobni da zivot uzmemo pod svoje i da menjamo okolnosti. On je dakle planeta akcije. Po polozaju u znaku i kuci cenimo koliko je neko dinamican, preduzimljiv, koliku potrebu ima da se pokrene i radi. On je i planeta dokazivanja, planeta muškog principa, prodornosti.

Mars je povezan sa borbom za opstanak, pokazuje koliko se mucimo, kako osvajamo prostor za sebe i kako se branimo kada smo ugrozeni.
Mars vlada imunoloskim sistemom. Astroloski on je losa planeta, on je “malefik” – nesrecna planeta. Medjutim to treba shvatiti uslovno, jer on nosi ogromnu kolicinu energije, energije instinkta koju je tesko kontrolisati i vrlo je opasno potiskivati je. Sa ovom energijom se moze jako dobro rukovati. Zato naglaseni Mars nije los, jer je simbol Vatre (los gospodar, a dobar sluga).

Mars reprezentuje snagu i muzevnost, kao i sve teme u vezi seksa. Mars pokazuje vrstu posla kojeg je najbolje raditi, posao koji cemo najverovatnije i izabrati, i nacin kako cemo ga raditi.

U zenskom horoskopu, Mars ne daje osobine nekom znaku, kako smo vec navikli,vec Mars u nekom znaku daje – Njene muskarce. Mars, to su njeni partneri – tipovi muskaraca koji je interesuju. Ali je istovremeno i pokazatelj Njene strasti!

U muskom horoskopu Mars je muska neobuzdana energija, borbenost, hrabrost, preduzimljivost, ali i opasnost koja mi preti, i naravno – sex.

Mars je istaknut u horoskopima sportista, alatnicara, ljudi koji rade sa gvozdjem, inzenjeri, mehanicari, svi koji svoj posao obavljaju sa alatima i masinama.

Uticaj Marsa u horoskopu:

U 1.polju osobe sa ovim polozajem Marsa su jake,dobre kondicije,dobri radnici.Izdrzljivi i uporni,neukrotivi sa dosta opasnih zelja.Izuzetno impulsivni sa manjkom trpljenja.Imaju talenta za sport,borilacke vestine.

U 2. polju Ove osobe imaju jaku intuiciju,sposobnost brze zarade ali tesko se obogate.Lako trose,pravu dobit imaju samo uz teske napore.

U 3. polju Osobe sa ovim polozajem Marsa imaju dosta talenta za intelektualne poslove,medjutim vrlo su sarkasticnog karaktera,imaju lose odnose sa rodbinom i osobama sa ovim polozajem nije preporucljivo da ucestvuju aktivno u saobracaju.

U 4. polju Ovaj polozaj Marsa nije preterano povoljan,osobe su sklone padovima,povredama i sl.Groznicavi su i cesto imaju lose odnose sa ukucanima.

U 5. polju Osobe sa ovim polozajem imaju dosta uspeha u sportu,imaju jaku seksualnu energiju.Zenama donosi tezak porodjaj,spekulacije i ogovaranja.Uopsteno osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa decom i u ljubavi.

U 6. polju Osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa zdravljem,neku invalidnost i sl.Vole dominaciju i vrlo su neobazrivi prema potcinjenima.

U 7.polju Ove osobe su uglavnom izuzetno navalentne,vole javnost i javni zivot.Kod zena moguce da ce ostati udovice,muz energican i jak,kod muskaraca neukrotiva zena.

U 8. polju Ovaj polozaj Marsa daje dobitak ili gubitak nasledstva,osobe su strasne i navode se po sopstvenom osecaju.Partner im je uglavnom ekstravagantan,mistican i cudnih ociju.Opasnosti od upala,operacija i groznica.

U 9. polju Osobe sa ovom pozicijom su nemirnog duha,jake volje,fanaticni u svojim verovanjima.Imaju potencijala za uspesnu karijeru i visoke polozaje.Opasnosti na putovanjima.

U 10. polju Ovim osobama izuzetno znaci tudje misljenje,imaju jaku potrebu za dokazivanjem i uspehom.

U 11. polju Osobe sa ovim polozajem imaju dosta problema sa prijateljima,nikako ne mogu da se afirmisu i da dostignu popularnost.

U 12. polju Ove osobe imaju opasnosti od gubitka reputacije,cesto imaju mnogo tajnih neprijatelja,dosta izdaja i podvala.Takodje opasnost od izgnanstava,zatvora,bolnica i sl.

Priredila astrolog Ana Savovic

Leave a Reply

Zithromax for sale