Kakvi su Bikovi i kako ih osvojiti

Kako osvojiti osobu u znaku Bika!

Autor: Milana Kolarov, astrolog

 

Muškarac Bik

Tipičan muškarac Bik je muževan, senzualan i šarmantan, ali ujedno i vrlo promišljen, tvdoglav i nefleksibilan. Poseduje hedonističku prirodu i urođenu ljubav prema lepom i materijalnom, što je i na prvi pogled prepoznatljivo po elegantnom i skupom načinu odevanja i stvarima koje ga okružuju. Uživa u komforu i trudi se da tokom života sebi obezbedi udobnost i bogatstvo. Ceni dobar zalogaj i kvalitetno piće, tako da ćete ga lako osvojiti, ako ste dobra domaćica, ljubavnica i žena od tačnosti i reči. Kako je on vrlo prizeman, praktičan i snažan muškarac, za uzvrat će vam obezbediti sigurnu materijalanu bazu i stabilnu porodicu. S druge strane on obožava žene i sklon je posesivnosti prema svemu što mu pripada, te je opterećen ljubomorom. Osvaja lepim ponašanjem, smislom za humor i poklonima, što ga čini veoma poželjnim i privlačnim za žene i pravim džentlmenom i zavodnikom. Odgovaraju mu žene Škorpije, Ribe, Rakovi, Jarčevi.

Poznati Bikovi: Leonardo da Vinči, Šekspir, Karl Marks, Josip Broz Tito, Frojd, Salvador Dali, Al Paćino, Džek Nikolson, Džordž Kluni, Stiv Vonder, Devid Bekham, Zoran Radmilović i dr.

 

Žena bik

Prepoznaćete je po elegantnoj, skupoj i klasičnoj odeći i lepim i sjajnim očima. Iza spoljašnje jednostvnosti, krije se vrlo senzualna, strasna i snažna žena. Potrebna joj je stabilnost, mir i udobnost, jer ceni kvalitet, novac i klasične vrednosti. Osvojićete je dugim udvranjem, pažnjom, nežnošću, poklonima ili predlogom da odete na neko luksuzno mesto. Kao prijatelj je odana i uvek spremna da pomogne. Emotivno je preosetljiva i čuvajte se da ne izgubite njeno poverenje. Ne voli krupne promene i odana je supruga i majka. Osvaja smirenom otmenošću, osmehom,  pouzdanošću i prikrivenom strastvenom prirodom. Odgovaraju joj muškarci Rakovi, Škorpije, Ribe, Device i Vage.

Poznate žene Bikovi: Katarina Velika, Kraljica Elizabeta, Odri Hepbern, Širli Mek Lejn, Čer, Penelope Kruz, Olja Ivanjicki, Barbara Strejsend, Džesika Lang i dr.

 

pictures zastavki.com

Autor: Milana Kolarov, astrolog

inner_milana

 

klikni_ostali

Leave a Reply

Zithromax for sale