Kakve promene vam donosi aspekt Merkur konjunkcija Uran?

3. maja Merkur krece direktnim hodom, ali ce se stacionirati duze od 10 dana na 24 stepenu Ovna i obrazovati konjunkciju sa Uranom.
Merkur je planeta misaonih procesa, komunikacije, putovanja, sklapanja ugovora, dogovora, poruka, vaznih dokumenata, a Uran donosi nagle i iznenadne promene poput udara groma.
Ova kombinacija donosi progresivne ideje, revolucionarne ideje i stavove. Ovo je aspekt naucnika, pronalazaca, inovatora, pa vam mogu sinuti neobicne i nesvakidasnje ideje koje ce bitno uticati na vase odluke.
Ako ste razmisljali o nekom problemu doci cete do resenja u sekundi. Ovo su misaoni bljeskovi koji se granice sa intuicijom, pa bi bilo dobro u ovom periodu pratiti svoje snove i slusati svoj unutrasnji glas sta vam porucuje, jer ce vam mnogo pomoci da razumete svoju trenutnu situaciju. Posebno ako ste u znaku Ovna, Vage, Raka ili Jarca ili ako u svom natalu imate bitne planete na 24 i 25 stepenu istih mozete ocekivati iznenadne promene koje ce iz korena promeniti vas zivot i razmisljanje, imacete bitne susrete i poruke koje ce vam otvoriti nove mogucnosti i koji ce uticati na vase odluke u buducnosti.
”Tajna je u sadasnjosti, ako obratis paznju na sadasnjost, mozes je poboljsati. A ako poboljsas sadasnjost, bice bolje i ono sto ce ti se kasnije desiti.”- Paulo Koeljo

Pripremila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale