Kakva iznenadjenja donosi Mars u Vodoliji? (od 9.novembra do 19.decembra)

 

 

Mars u Vodoliji donosi novu energiju, borbeni duh koji zeli radikalne promene, da stvara nesto novo, originalno, kreativno. Zelecete da vam se zivot promeni za 180 stepeni, a Mars u Vodoliji je zaduzen za velika iznenadjenja i izazove.
Bicete preduzimljivi, skloni rizicima kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Pravicete planove za buducnost, tacno znate sta zelite i odlucno idete ka cilju, bez straha i niko i nista vas ne moze spreciti u tome. Bicete skloni ishitrenim odlukama, ali bez obzira na sve imate jasnu viziju ko ste i gde zelite da budete, odlucno rusite sve barijere pred sobom, oslobadjate se starih i losih navika, osecate ukus slobode.
Na ljubavnom planu prepustate se potpuno i bezrezervno partneru, ali ipak ne gubite svoju individualnost. Ako ste sami nikako ne propustajte izlaske i zabave. Mozete upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja ili drustvenih mreza. To moze biti ekscentricna, nezavisna, svojeglava, nepokolebljiva, cudna i buntovna osoba, ali takodje i humana osoba, sa kojom vam nikako ne moze biti dosadno.
Ako ste razmisljali da kupite novi kompjuter, mobilni telefon, kucne uredjaje i aparate sada je pravo vreme za to.
Moguci su problem sa venama i kapilarima, srcem, bolovi u nogama.
Mars u Vodoliji posebno ce uticati na pripadnike vazdusnih znakova- Blizance, Vage I Vodolije.
‘’ Sloboda je kad me nije strah da volim i postujem ono sto po svojoj pameti i dusi volim i postujem. I da ne volim i ne postujem ono sto necu.’’ – Dobrica Cosic

Priredila astrolog Marija Savovic

Zithromax for sale