Kako ostvariti bolji život i budućnost: Jedan znak treba prestati udovoljavati svima!

Vaga želi svima udovoljiti i nikako se ne može rešiti te osobine. Rečeno im je to milijardu puta, ali one mrze biti nedopadljive.

S druge strane, imamo ozlojeđenog Bika, koji će održavati svoje neraspoloženje do kraja vremena. Jasno je da svi imamo neke zamke ugrađene u naš DNK.

Nekima je teško izaći iz njihove zone udobnosti, neko preterano razmišlja ili je perfekcionista. Saznajte gde vi spadate.

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Ovan

Nestrpljivost. Rešite se potrebe da se sve dogodi doslovno odmah. Ako se uvek žurite, možda propustite neverotne stvari koje su se prirodno trebale malo duže razvijati.

Vežbajte strpljenje i dugoročno ćete biti nagrađeni.

Bik

Zameranje. Važno je da otpustite svu suspregnutu ljutnju i zameranje koje držite u sebi. Oprostiti je ozdravljenje. Ako želite napredovati u životu, nužno je oprostiti.

Otpuštanje uvreda iz prošlosti otvorit će vam lepe mogućnosti za vašu budućnost.

Blizanci

Preterano razmišljanje. Živite u svojoj glavi, ali povremeno je važno smiriti svoj mozak. Ako ste uvek u svojim mislima, reskirate gubitak sadašnjeg trenutka.

Odvojite malo vremena za opuštanje, usporite i uživajte u sadašnjosti – bez preteranog analiziranja.

Rak

Zona udobnosti. Znate li izreku: “Život počinje na rubu vaše zone udobnosti”? To je potpuno istinito! Sada je idealno vreme da se nežno naterate da iskušate nove stvari i steknete nova iskustva.

Bićete iznenađeni s onim što ćete naći i s onim što bi mogli saznati o sebi.

Lav

Ego. Ne želimo grubo zvučati, ali ne vrti se sve uvek nužno oko vas. Možda su sredstva za vaš odjel smanjena, možda je vaša umetnost dobila negativne ocene – takve stvari se događaju; to ne znači da svet misli manje na vas.

Kada to shvatite, moći ćete zadržati svoju ravnotežu, bez intenzivnog pokušaja uticanja na tuđe postupke i mišljenja.

Devica

Perfekcionizam. Vreme je da otpustite očekivanja savršenstva koja postavljate sebi i drugima.

Svako ima mane i zapravo – „savršenstvo“ ne postoji.

Učite prihvatiti situacije i ljude (uključujući sebe) upravo onakve kakvi jesu i to će znatno poboljšati kvalitetu vašeg života i pomoći vam da se osećate opušteno i zadovoljno.

Vaga

Udovoljavanje ljudima. Vi ste udovoljavanje drugima podigli na novu razinu, a sada je idealno vreme da se oslobodite te navike!

Morate shvatiti da je nemoguće sve učiniti sretnima, a usput reskirate da izgubite sebe u procesu pokušavanja.

Usredite  se na određivanje prioriteta i vrednovanje vlastitih potreba – i vi ste, takođe, zaslužili biti sretni.

Škorpija

Požuda. Vi naporno radite kako biste dobili ono što želite, ali ponekad život ne ispadne tačno onakav kako ste vi planirali. Umesto da žalite za onim što nemate, usredite  svoju energiju na čuda koja su već prisutna u vašem životu.

To će vam dati jasnoću i videćete ono šta je uistinu važno i ono što stvarno želite.

Strelac

Takmičenje. Otpustite svoju potrebu da se stalno takmičite sami sa sobom i s onima oko vas. Učinite ono što najbolje znate, dajte sve od sebe i pogodite šta? To je dovoljno.

Oslobodite se od tih neverovatnih  visokih standarda i poboljšat ćete svoje samopoštovanje i svoje odnose.

Jarac

Kontrola. Dajte  dopuštenje da popustite s kontrolom i prepustite se toku života. To može biti malo šokantno, ali kontrola je jednostavno iluzija i držeći se nje ne činite  uslugu.

Verujte nam, popuštanje kontrole neće uzrokovati raspad sveta; u stvari, vi ćete dobiti novi osećaj slobode i radosti.

Vodolija

Osuđivanje. Vi se ponosite svojom objektivnošću, ali ovakvim načinom razmišljanja, osuđivanje vam može preći u naviku. Ako smatrate da uvek znate što je ispravno, uskraćujete drugima njihov životni prostor.

Odupirući se porivu da osuđujete, omogućavate sebi da saosećate, slušate i bolje razumijete druge ljude.

Ribe

Tuga. Budući da ste duboko osećajna osoba, upijate mnogo tuđe energije, ali to ne znači da ne možete naučiti kako je otpustiti. Otpustite sve teške osećaje i počećete se osećati lakše i življe.

Otpuštanjem tuge koju držite u svojoj unutrašnjosti, omogući ćete sebi da budete u potpunosti prisutni u sadašnjem trenutku i iskusite život u njemu.

Izvor: Suzana Prnjak

Zithromax for sale