KAKO DA GA OSVOJITE Ovan je lovac, zato bežite!

Bika ćete uhvatiti na hranu, a Vagu na laskanje,

OVAN

Sa Ovnom ni slučajno ne valja otkriti sve karte. On je lovac i najviše od svega cene izazov, pa se potrudite da mu to i priuštite. Voli pametne žene, a ne voli kada ga primoravate da vam se obaveže. Što ga više pritiskate, to ćete ga brže oterati.

BIK

Bikovima vlada Venera, što znači da vole dobru klopu, lepotu i sve što će im nahraniti sva čula. Uz to, mnogo vole novac. Ako biste da zavedete muškarca rođenog u tom znaku, morate da budete tip-top u svakom trenutku dok ste u njegovoj blizini. Put do njegovog srca vodi preko stomaka.

BLIZANCI

Jednog trenutka bićete uverene da ste mu sve na svetu, a sledećeg će da pobegne od vas. Zato počnite od prijateljskog odnosa, pa mu se polako uvlačite pod kožu i ne dozvolite da pomisli da ste dosadne i predvidljive.

RAK

Kada se jednom zaljubite u Raka, verovatno ćete ga voleti do kraja života. Ali trik je u tome da ga navedete da vam uzvrati osećanja. Bitno je samo da ga ne preplašite i da ni slučajno ne igrate igrice u odnosu s njim, jer ćete ga tako najlakše oterati.

LAV

Lav je uvek okružen prijateljima, pa ćete morati da se dobro pomučite da mu privučete pažnju. Voli doterane žene, ali ne i nakinđurene. Mora da bude u centru pažnje, a žena je samo dopuna uz njegov stil. Lavu uvek ukazujte dužnu pažnju.

DEVICA

Device su perfekcionisti i zato ne smete dozvoliti da vas muškarac u ovom znaku vidi nespremne i u haosu. Oni vole radoholičarke koje su uz to intuitivne, nezavisne i obrazovane.

VAGA

Vagama stalno morate da dajete komplimente i laskate im kako ne bi postali nesigurni i otperjali kod neke više raspoložene da im ugađa. Iako Vage deluju kao tipovi koji se nikada ne bi odvojili od devojke, povremeno im dajte malo prostora.

ŠKORPIJA

Osnovna stvar je da delite njegove seksualne apetite i da se manete svih inhibicija i kompleksa. Sa njim ni slučajno ne igrajte igrice jer ne samo da će vas ostaviti, nego će vam se i žestoko osvetiti.

STRELAC

Strelac je magnet za dame, pa ćete zato morati da se baš potrudite kako bi u moru žena primetio baš vas. Ni slučajno ne spavajte s njim na prvom sastanku, jer će odmah izgubiti interesovanje.

JARAC

Sa Jarcem morate strpljivo jer postoji šansa da se vi njemu već dugo sviđate, ali on to ni u ludilu neće pokazati dok ne bude sasvim siguran u sebe, vas, vaša osećanja, svoja osećanja, poredak zvezda u univerzumu i slične sitnice. U vezi mu prepuštajte vođstvo.

VODOLIJA

Vodolija nikako ne voli vezivanje. Morate da budete jedinstvene i posebne i uvek spremne na zanimljiv razgovor. Ako ste uz to još i kreativne i umetnička duša, eto recepta da obrati pažnju na vas.

RIBE

Ribe su ćudljive, pa budite spremne da im se povremeno sklonite s puta, čak i kad ne znate šta ih je uznemirilo. Ne terajte ih da vam se otvore – kada budu stekli poverenje u vas, sami će vam se poveriti.

Izvor:alo

Zithromax for sale