Kada je u ličnom horoskopu Saturn u:

 

Priredila astrolog Ana Savović

OVNU – osoba mora da nauči kako da kontroliše svoju narav, može biti nezgodnog temperamenta, nesigurna ili pak prividno preterano sigurna u sebe ali svakako osećaj za meru nema. Ego je naglašen, ali ne postoji dovoljna čvrstina duha i istrajnost, osim ako na to ne upućuju drugi momenti u horoskopu.

BIKU- doprinosi jako naglašenoj potrebi za dominacijom putem novca.Naglašena je velika ambicija ka sticanju materijalnih vrednosti i osećanje lične vrednosti preko društvenog statusa.Da bi život bio kvalitetniji treba se osloboditi preterane vezanosti za materiju i baviti se duhovnom nadgradnjom. Svojeglavost donosi probleme. Mogući problemi sa vratnim pršljenovima ili krvnim sudovima na vratu, tiroidnom žlezdom.

BLIZANCIMA – čini osobe previše strogim i kritici drugih, naglašena je principijelnost, logika, sposobnost rešavanja problema. Način komunikacije je otežan jer osoba ne odstupa lako od svojih principa i ubeđenja. Ponekada je koncentracja otežana i postoji naglašena uskogrudost. Sklonost ka saobraćajnim nezgodana je često naglašena zbog nedovoljne fleksibilnosti za volanom i nesposobnošću da se reaguje na veme.

RAKU- komunikacija sa najbližima, posebno roditeljima je otežana a potreba da se ne napušta imanje, rodno mesto i jako osećanje patriotizma mogu osobu da navedu na pogrešne odluke. Upravo bi trebalo da se napusti mesto, tj. zemlja i da se ode što dalje, da se raskinu veze koje previše opterećuju i emotivno inhibiraju i ograničavaju osobu da se oseća slobodonom. Stomačne tegobe i loše varenje može biti ozbiljan zdravstveni problem.

LAVU – postoje emotivne kočnice i potreba da se ljubavni život drži pod apsolutnom kontrolom i do te mere je naglašena požrtvovanost da se gubi svaki lični pečat kako u ljubavi tako i u svakom obliku kretaivnog rada. Često hobi postaje posao ili osoba prenebregava svoje obaveze dok u nekim slučajevima ide u totalnu krajnost i potpuno se lišava bilo kakvog zadovoljstva u cilju postizanja uspeha. Problem sa kičmom i srcem.

DEVICI – nezadovoljstvo radnim mestom stvara stoički karakter i potrebu da se izdrže sva iskušenja. Hronične zdravstvene tegobe usled stresa i velike iscpljenosti onemogućavaju osobu da uspe u životu na lak način ili da mlada sebe pronađe u okviru odgovarajuće profesije. Ako to i uspe, ulaže ogromne napore da bi zadovoljila zahteve radnog mesta i u suštini sebe potcenjuje. Traba načiti kako pristupiti poslu sa više radosti sa manje samokritičnosti. Takođe ne treba težiti perfekciji u svakom pogledu.

VAGI- komunikacija sa partnerima, poslobnim i ljubavnim znatno je otežena zbog despotske naravi i potrebe za dominacijom. Ubedljivost, upornost i svojeglavost ometaju pravilan razvoj ličnosti. Često su poremećeni bračni i partnerski odnosi jer se osoba postavlja autoritativno. Često postoji potreba za baveljenjem politikom i isticanjem sebe u javnosti, u suštini često dolazi do izolacije i povlačenje u sebe i svoj svet. Disfkuncija bubrega i problemi sa urninarsnim traktom, pankreasom mogu biti uzrok zdravstvenim tegobama.

ŠKORPIJI – opterećenost novcem, potrebama za fiannsijskom sigurnošću preko rizičnih novčanih transakcija, uzimanje kredita, zaduživanje i konstantan strah od siromaštva, nezavisno od relane situacije zagorčava život. Pristuno je nezadovoljstvo u sferi seksualnosti i potreba da se drži kontrola nad svojim nagonima, Treba biti realan u svojim očekivanjima kako u intimnoj sferi.Donji deo stomaka, genitalni organi mogu biti posebno osetljvi.

STRELCU – obrazovanje, posebno visoko i nerealni ciljevi, nedostatak samopouzdanja u pogledu ostvarivanja svojih ambicija donosi nezadovoljstvo i manjak optmizma. Često se bira lakši izlaz jer svaki oblik duhovne nadgradnje zahteva napor i osoba nailazi na teškoće. Mogući su problemi u konataktima sa strancima, na dalekim putovanjima i u kontaktima sa osobma iz društvenih struktura. Jetra i žuč mogu biti ugroženi.

JARCU- velika ambicija često donosi konflikte sa autoritetima, roditeljima i može osobu učiniti asocijalnom i nerealnom u pogledu svojih ciljeva. Osećaj otuđenosti i neprihvaćenosti od strane osoba na položaju, pretpostavljenih dovodi osobu u stanje frustriranosti i potrebe da se dokazuje na pomalo agresivan način. Neuspeh se doživljava samo prividno stoički, sujeta je jako naglašena. Sklonost ka povredama, problemi sa zubima, ekcemi, uganuća zglobova mogu predstaljati česte tegobe.

VODOLIJI – nesposobnost prilagođavanja timskom radu, potreba za nametanjem svoje volje, autoritativnost i zahtevnost od saradnika, prijatelja ili ljubavnih parntera uzrok je problema razne vrste. Sticanje društvene reputacije postaje prioritetno, i često postoji otpor prema promenama ili preterana želja da se bude lider u svemu pa i u sprovođenju nekih, prilično nerelanih ideja. Asocijalnosti i neiskernost doprinose malom broju prijatelja i smodovoljnosti. Zakrečenje krvnih sudova, skraćenje tetiva i neuralgični bolovi mogu biti povod tegobama.

RIBAMA- emotivna inhibiranosti i kontrola emocija stvara nesposobnost za realizaciju uspešne veze. Sklonost ka pothranjivanju strahova, često iracionalnih i nedostatak emotivnog angažovanja u vezi, u rodbinskim i prijateljski odnosima doprinosi osobenjaštvu.Što se zdravlja tiče mogući su problemi sa centralnim nervnim sistemom, srcem, krvnim sudovima, bubrezima, javljaju se često otoci nogu, bolovi u stopalima.
Priredila astrolog Ana Savović

Zithromax for sale