Iskoristite moć mladog meseca: Rituali za ljubav i ostvarenje želja!

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić

Iskoristite moć mladog meseca: Rituali za ljubav i ostvarenje želja!
Moć koja se krije u mladom mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima
U vreme mladog meseca (29. decembar) dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, da utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom mesecu je mnogo jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Ako želite da imate moć: 8 pokreta da dobijete sve što hoćete!

Važna je želja koju želite da ispunite jer nije svejedno šta očekujete od mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja može da se usmerava. Međutim, one sile koje se nalaze oko meseca, obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete da znate da li će vaša nesvesna dela da privuku pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Svaki mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gde se samo pale sveće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je usmeriti energije u većoj meri. Znači, samo jedna greška može da ima velike posledice.
Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. U to vreme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. Stoga može da se koriguje jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je takođe pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja.

Ovako radi ciganska magija: Rituali za privlačenje ljubavi!

Ukoliko se to dogodi, tome nema mesta u svetu bele magije. Vezano za ukidanje povezanosti, poželjno je zatražiti pomoć stručnjaka jer gde su negativne sile prisutne, tamo su i opasnosti mnogo veće. Zato je potrebno dobro razmisliti o željama.
Fantastična moć sveća: Ispunite želju jednostavnim ritualom!

Ritual za ljubav

Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi ugljem na papiru i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite. Nakon toga je bitno da vas toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega/nju da bude privlačno, možda se čak zbog toga odluči za vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju, nego pre svega na vas.

U nama se skrivene dobre energije ojačavaju, tj. delimično nas povezuju s osobom čije ime se nalazi na papiru.
Blaga telepatska veza će da se razvije što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Rutual za ostvarenje želja
Čim se uoči mladi mesec na horizontu, treba da zapalite jednu sveću pored koje ćete vrlo duboko da meditirate.
Treba da mislite na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba da izgovorite 70 puta pre mladog meseca. Ako je to učinjeno, možete da ugasite sveću koju ćete ponovno da upalite tek ujutro kada ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite sveću i 70 puta izgovorite vašu želju. Nakon toga ugasite sveću. Ko veruje – neka proba.

Izvor: Astro24.hr

Zithromax for sale