Horoskop za vreme vladavine Device od 23. avgusta do 22. septembra

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Device, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.
Pripremio: Aleksandar Tomić
OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Period počinje konjunkcijom Marsa sa Severnim čvorom i to odmah posle pomračenja Sunca, što nagoveštava da vas očekuju velike, suštinske promene, kako na ličnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplikovane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplikovati retrogradnost Merkura do 6. septembra, pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima. U isto vreme, Venera u četvrtom polju do 26. avgusta ukazuje da ćete na početku perioda više biti zaokupljeni ličnim i porodičnim pitanjima ili podelom imovine. Posle 6. septembra, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Device, moguće su promene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplikovane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbegavajte dugoročne dogovore.

Ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih dešavanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. avgusta i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu sa partnerom smiruje i počinje period u kome se emocije i veza dovode u ravnotežu. Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su rešili da okončaju vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače “ulete” u novu ljubavnu šemu. Potražite osobu sličnih afinineta, sa istim sitemom vrednosti i slobodno se prepustite letnjim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Severnog čvora 15. septembra označiće neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti menjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na ishranu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Do 26. avgusta, Venera je u Raku, u kvadratu sa Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizuje. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan, pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, sa mogućnošću promene tokom druge nedelje septembra. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil sa Jupiterom, pa možete očekivati olakšanje na poslu, pozitivne promene, bolju saradnju sa poslovnim partnerima i usaglašavanje oko ranijih problema. Od kraja avgusta možete da očekujete poboljšanje materijalne i finansijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rešavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila sa Jupiterom, od 2. avgusta, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalaze u osmom polju, moguć je priliv novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbegavajte uzimanje kredita.

Ljubav

Period počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Severnim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promenom koju će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Severnom čvoru. Ceo period između ova dva aspekta protiče u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zaniljvivi dani oko 26. avgusta, kada Venera menja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa sa partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promenom biće najizraženija do 5. septembra. Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku treba da prihvate ovaj period kao vreme provere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaše okruženje i budi nove snove.

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutrašnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crevo.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. septembra i to u znacima Device i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju. Zato se unapred pripremite za moguće nesporazume i loše razumevanje sa najbližom okolinom i vežbajte strpljenje. Osim zategnutih odnosa u porodici, komplikuje se i situacija na poslu jer insistirate na nekim stvarima čije vreme je prošlo. Potrudite se da uprkos svemu sačuvate dobru saradnju sa kolegama , a ne da “terate mak na konac”. Tokom narednog perioda svima koji su ugovarali poslove ili radili sa novcem, sledi kontrola, posebno u prvih par dana perioda dok je Venera još u drugom polju. Olakšanje dolazi sa ulaskom Venere u vama prijateljski znak Lava, od 26. avgusta, kao i njen aspekt sekstila sa Jupiterom. Ovakva konstelacija predstavljaće neki vid zakonske zaštite koju simbolizuje Jupiter, pa možete očekivati “relaksaciju” poslovnih odnosa ili protekciju nadređenih, ako napravite grešku u radu.

Ljubav

Saturn već dugo boravi u vašem sedmom polju i dodatno pojačava tenziju između vas i partnera, pa nemojte da se iznenadite ako ovaj period bude obeležen raznim ljubavnim nesporazumima. Aspekti su teški i dugotrajni, ali nakon polugodišnje retrogradnosti Saturn 25. avgusta menja pravac, pa se samim tim, mnoge stvari vezane za komunikaciju simbolički raspliću i olakšavaju. Umesto uobičajene rasprave, ili još češće isključene komunikacije, u narednom periodu stvari otopljavaju. Posebno što istovremeno sa okretom Saturna, Venera ulazi u njemu trigonski znak Lava, pa se neke stare zapetljane veze revitalizuju na relativno povoljan način, u zavisnosti od natalne karte, naravno. Ako ste sami, moguće je da ćete baš u ovom periodu sresti neku šarmantnu, novu osobu koja će uspeti da vas zaintrigira, a možda i osvoji.

Zdravlje

Abdomen, creva i digestivni trakt su ugroženi i to ne samo tokom ovog meseca nego duže, sve dok Mars bude u Devici. Pripadnice lepšeg pola treba da povedu računa o hormonima, posebno o štitnoj žlezdi.

RAK (22. 6 -22. 7)

Posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumevanje sa okolinom. Bilo da radite u timu ili samostalno, očigledno je da ne umete ili ne želite da uspostavite bolje odnose sa saradnicima. Krajem avgusta, sa prelaskom retrogradnog Merkura u vaše drugo polje, problematični odnosi se šire i na sferu finansija. Biće naizgled interesantnih ponuda, ali će se isprečiti to što Merkur ili neće dozvoliti da se finiširaju dogovori, ili će se stvari odvijati suprotno od dogovorenog. Kako period počinje neposredno nakon mladog Meseca, sva vaša pažnja biće usmerena na ličnu satisfakciju. Ali, budući da su aspekti vezani ua posao prilično konfuzni, najvažnije je da sačuvate prisebnost i da postojeće poslovne odnose ne ugrozite hirovitim ponašanjem i eksperimentima. Planete u vašem drugom polju, najpre Mars, a potom i Venera, ukazuju na povećane troškove koji remete vašu finansijsku stabilnost. Budite oprezniji sa novcem.

Ljubav

Vladar vašeg sedmog polja, planeta Saturn 25. avgusta menja smer kretanja i nakon duže retrogradnosti vraća se u normalan hod. Za to vreme, Venera je u vašem prvom polju i označava potrebu za razmenom emocija. Ulaskom u znak Lava, 26. avgusta, planeta ljubavi stupa u harmonično polje i polako se približavajući aspektu trigona sa Saturnom popravlja loše i nestabilne veze iz prethodnog perioda. Izbegavajte konflikte sa partnerom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu, jer su aspekti nestabilnosti privremeni. Nesporazumi koji povremeno unose nemir u vaš odnos sa voljenom osobom zahtevaju posebno strpljenje i toleranciju. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da dožive nezaboravnu ljubavnu avanturu. Uživajte u čarima letnje romanse, bez prevelikih očekivanja.

Zdravlje

Saturn u šestom polju ukazuje na moguće probleme vezane za unutrašnje organe. Jetra, žuč i pankreas su vaše slabe tačke. Proverite krvnu sliku.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao

Previše planeta u vašem prvom polju u ovom periodu stvara veliku konfuziju na poslovnom planu i blokira uobičajenu aktivnost, posebno u periodu kada Mars izlazi iz dominacije Sunca. Paralelno sa Marsovim udaljavanjem, od 26. avgusta, planeta Venera ulazi u vaš znak i tu boravi zajedno sa Marsom do 5. septembra, unoseći dodatni nemir u već “uzavrelu” situaciju. Čak i da vaš temperament nije pretežno koleričan, a ego naglašen, kao što jeste, pomenute planete bi vam “zabiberile” život. U ovakvim okolnostima, vaše ponašanje biće van kontrole, pa ćete biti nesnosni i sebi i ljudima sa kojima sarađujete. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do kraja meseca, nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u realizaciji zacrtanih ciljeva, jer bi Merkurov retrogradni povratak u vaš znak mogao da vam napravi veliku finansijsku štetu. Naročito budite oprezni sredinom septembra. Povedite računa o potezima koje budete vukli po pitanju karijere.

Ljubav

Suviše ste egocentrični i vidite samo lepšu stranu svake situacije, pa i emotivne. Mars u vašem prvom polju i Venera u dvanestom, podstiču sklonost ka avanturama i tajnim kombinacijama koje vas mogu dovesti u centar pažnje. Nakon toga od 26. avgusta, prelaskom Venere u znak Lava i njenim zajedničkim boravkom sa Marsom u vašem prvom polju, doći će do kulminacije u emotivnim odnosima. Olakšanje sledi tek od Marsovog ulaska u znak Device i Merkurovog okreta, nakon 5. septembra. Tada ćete biti u stanju da se mirno osvrnete iza sebe i vidite razmeru štete i problema koji su vas pratili tokom burnog dešavanja podstaknutog brojnim promenama planeta. U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Ostali će morati da obuzdaju strasti i sačekaju neke harmoničnije aspekte.

Zdravlje

Povedite računa o respiratornim organima, zaštitite se na vreme od virusnih infekcija i alergijskih reakcija na pojedine vrste namirnica ili na neke preparate koje uzimate. Vodite računa o pritisku.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Loša komunikacija i nesporazumi sa saradnicima negativno utiču na vaše poslovne procene i ponašanje, čemu doprinosi i retrogradno kretanje Merkura koja će potrajati do 5 septembra. Tokom celog perioda na vaše ponašanje će najveći uticaj imati neobična planetarna “gužva” u znaku Lava, vašem dvanestom polju, što će imati za posledicu često kontradiktorna i nepredvidiva događanja. Da biste lakše prebrodili ovaj krizan period, potrudite se zbog Merkurove retrogradnosti, budete temeljniji u proceni događanja i oprezniji prilikom ugovaranja novih obaveza i rokova. To se posebno odnosi na period kada Merkur zađe u dvanaesto polje, bilo dok bude u retrogradnom hodu bilo kad se okrene, dok se opet ne vrati u Devicu, 10. septembra. Povoljne vesti vezane za finansije koje donosi Jupiter drugom polju, ispoljiće se od trenutka kad Venera uđe u znak Lava 26. avgusta i počne da formira aspekt sekstila sa ovom planetom sreće i izobilja.

Ljubav

Emotivne dileme, predstavljene su Jupiterom, vladarem vašeg sedmog polja koji iz kvadrata sa Venerom, od 26. avgusta prelazi u sekstil. I jedan i drugi aspekt su dinamični i ukazuju na razne vrste promena. Uz adekvatnu procenu onoga što retrogradni Merkur donosi, jer je on majstor da napravi iluzuju, od oba aspekta Venere i Jupitera možete izvući najbolje. Svaka kriza može biti ujedno i šansa za pozitivne promene. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa partnerom, pokažite više razumevanja i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste slobodni, brojni sureti su pred vama, ali zbog prirode vašeg vladara i njegovog retrogradnog kretanja, ne žurite sa velikim odlukama, pustite da vreme donese razrešenje.

Zdravlje

Povedite računa o višku kilograma, ne preterujte sa uživanjem u slatkišima. Obratite pažnju na signale koje vam telo šalje, ne zanemarujte redovne kontrole.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Jupiter je u vašem prvom polju, a Venera, vaš vladar, do 26. avgusta boravi u desetom polju, što ukazuje na preokupiranost poslom i nova dešavanja u karijeri. Iako su Venera i Jupiter u kvadratu, povoljnosti u vezi posla nisu narušene, naprotiv. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih neprijatnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status, a donosi ih retrogradnost Merkura u vašem dvanestom polju. Kako je period retrogradnog kretanja Merkura jasno usmeren na prošle događaje, tako se i vi poslužite dosadašnjim iskustvom i ne nasedajte na provokacije. Eksperimente možete primenjivati samo u određenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo i ne mogu ugroziti stečenu poziciju. Bitan period za vas je boravak Venere u jedanestom polju i njen pozitivan aspekt sa Jupiterom u vašem prvom polju.

Ljubav

Ulazak Venere, planete ljubavi u Lava, kao i njen boravak u istom znaku zajedno sa Marsom, vladarem vašeg sedmog polja, znak je najveće napetosti u emotivnim odnosima u ovom periodu. Od 26. avgusta do 5. septembra, ljubavna pitanja biće u prvom planu. Problem je što se mnogo toga u navedenom periodu temelji na poluinformacijama i preterano jakom utisku koji ne mora biti objektivan, tačnije u najvećij meri će biti krajnje subjektivan. Zato, obuzdajte strasti i ne reagujte na prvu loptu. Ukoliko ste slobodni, osetićete jaku želju da konačno pronađete srodnu dušu i osnujete zajedničko “gnezdo”. Ali, realnost je, čini se, drugačija od vaših potreba i sanjarenja. Trenutno nije dobar period za započinjanje novih, ozbiljnih veza, pa zato radije iskoristite vreme za uživanje u druženju sa prijateljima i upoznavanju novih ljudi. A onu pravu osobu potražite tek nakon 5. septembra.

Zdravlje

Muguće su respiratorne infekcije, kao i pojačanje hroničnih problema. Ojačajte imunitet, pazite na ishranu, ne iscrpljujte se i vodite računa o preventivi.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Mars i mlad Mesec u polju karijere, zajedno za Venerom koja će im se uskoro pridružiti, obeležiće ovaj period kao vrlo bitan za rešavanje poslovnih dilema i problema. No, da sve bude interesantnije pobrinuo se Merkur koji će krajem svoje retrogradnosti takođe biti u polju karijere. Očigledno, ovakav splet planeta nagoveštava brojne peripetije na poslovnom planu tokom narednog perioda, moguće pogrešne izbore, razrešenja, nesporazume i slično. Da biste sve to lakše prebrodili, morate naći efikasniji način delovanja. Istovremeno, učinite sve što od vas zavisi da unapredite svoju poslovnu poziciju, imajući pritom u vidu da ćete zbog Merkurove retrogradnosti, na rezultate vašeg angažovanja morati da sačekate. Situacija se stabilizuje tek od 15. septembra, kada ćete imati jasniju predstavu o tome šta valja činiti. Saturn u polju novca, posle više meseci kreće normalnim hodom i signalizira početak oporavka nakon višegodišnje finansijske krize.

Ljubav

Ulaskom Venere u deseto polje nameću se situacije koje su po definiciji problematične jer emocije i posao ne idu zajedno. Vodite računa da takvim odnosom ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da budete gubitnik na oba polja. Boravak Venere i Marsa u istom znaku nagovaštava burna dešavanja i iskušenja na ljubavnom planu. Tokom ovog perioda očekujte neočekivano. Neki će uživati u nezaboravnoj letnjoj romansi, drugi će započeti ozbiljnu ljubavnu vezu. Oni koji su u braku suočiće se sa izazovima vezanim za toleranciju i uzajmno razumevanje. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude. Ali, pošto je situacija prilično turbulentna, ne očekujte da se sve odvija onako kako ste zamislili.

Zdravlje

Moguće upale žučne kese, išijas, problemi sa zglobovima, ali i infekcije grla. Pojačajte unos vitamina, svežeg voća i povrća i više se odmarajte.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao

Imate utisak da se ljudi iz vašeg poslovnog ali i privatnog okruženja previše mešaju u vaš život i odluke. Opterećeni ste tuđim potrebama i zahtevima, pa ne stižete da se malo posvetite svojim radnim obavezama i problemima. Problemi u komunikaciji i nerazumevanje okoline i dalje je naglašeno. Sreću vam već dugo narušava retrogradni Saturn u vašem znaku, ali već 25. avgusta, situacija će početi da se menja na bolje, kada ova “teška” planeta pređe u direktan hod. Ali, ne očekujte da se teškoće nestanu preko noći. U drugoj povlovini perioda, moguće su veće promene na poslovnom planu. Sve je to vezano i sa simbolikom Jupitera, vladara vašeg znaka koji je u Vagi i do 26. avgusta gradi nepovoljan aspekt prema Veneri. Iskoristite sve svoje znanje, mudrost i strpljenje da biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

Ljubav

Zbog retrogradnog kretanja vladara vašeg sedmog polja, Merkura, moguće je da neki stari, nerešeni emotivni problemi ponovo izbiju u prvi plan. Situaciju bi dodatno mogla da se zakomplikuje zbog lošeg aspekta Venere, univerzalnog signifikatora emotivnih odnosa, koja do 26. avgusta gradi kvadrat prema Jupiteru, vašem vladaru. To praktično znači da je vaš odnos sa partnerom prilično “naelektrisan” i da ima malo izgleda za harmoniju. Nakon navedenog datuma, stvari se bitno menjaju jer Venera, ulaskom u Lava gradi sekstiln odnos sa Jupiterom i čini da se odnosi harmonizuju i uvedu u uobičajen ritam. Ako ste slobodni, predstoji vam nova ljubavna veza. Privlače vas novi emotivni kontakti, ali ne budite lakoverni i ne verujte previše slatkorečivim ljudima.

Zdravlje

Probleme sa kašljem, grlom, podstiče virus koji bi mogao duže da vas muči. Obratite veću pažnju na prevenciju, ojačajte imunitet.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao

Saturn, vaš vladar u svom dvanestom polju, naglašava vašu nesigurnost u vezi da novim akcijama. U nedoumici ste da li da uopšte preduzimate nove korake i kada da to učinite. Ali, pošto se navedena planeta od 25. avgusta okreće i direktan hod, stvari će same krenuti sa mrtve tačke, tako će se nove okolnosti doneti i rešenja gorućih problema i rasplet po pitanju angažovanja u svim nesređenim situacijama. Jupiter u polju karijere ukazuje na bitna dešavanja vezana za osobe iz inostranstva ili velikih sistema, kao i na neke nove prilike za bolje pozicioniranje na poslu. Naravno, situacija se neće odmah stabilizovati, već korak po korak. Pozitivna dešavanja će na početku perioda malo usporiti retrogradni Merkur, ali samo privremeno. Što se finansijske situacije tiče, neophodan je oprez, zato dobro isplanirajte svaku investiciju i smanjite troškove. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav

Venera je još malo u vašem sedmom polju i daje vam još jednu, možda poslednju, šansu za uspostavljenje trajnog i kvalitetnog odnosa. Nakon 26. avgusta ući će u znak Lava i vaše osmo polje, pa više neće imati preterano jak uticaj na vaše emocije. Do tada pokušajte da revidirate sve ono što vam smeta u vezi i da uspostavite nov način komunikacije kako ne biste opet zapali u krizu. Mlade i slobodne pripadnike znaka čekaju razna, ali bitna dešavanja po pitanju emocija, veza i uopšte odnosa. Pojedini pripadnici znaka čiji natalni horoskopi na to ukazuju, promeniće status ili započeti veze koje bi kasnije mogle da postanu vrlo komplikovane. Budite oprezni.

Zdravlje

Već duže vreme vaš vladar boravi u vašem dvanestom polju i naglašava hronične zdravstvene tegobe. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao

Mars, vladar vašeg polja karijere, nalazi se u sedmom polju što je nepovoljno sa aspekta posla. Neko pomno prati vaš rad i čeka da napravite grešku. Budite oprezni, izbegavajte konflikte sa kolegama. Da biste lakše prebrodili ovaj period ponašajte se uzdržano u komunikaciji sa kolegama i potrudite se da svojim ponašanjem ne iritirate druge, čak i kad ste u pravu. Velika fluktuacija planeta u narednom periodu u vašem sedmom polju znak su poslovne nestabilnosti. Strategija koju spovodite trebalo bi da se uprkos retrogradnom Merkuru, bazira na jasno definisanim, nepromenjivim stavovima. Potrudite se da unapredite svoju poziciju u poslovnom okruženju. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan plan za sprovođenje zajedničkih interesa. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve.

Ljubav

Mars u sedmom polju znak je potpune nestabilnosti u emotivnim odnosima i neslaganja oko nekih važnih pitanja. Taman kad aspekt stigne do usijanja konjunkcijom sa Severnim čvorom, Venera će ući u znak Lava, vaše sedmo polje i polako smiriti situaciju i okrenuti je u vašu korist. Period nestabilnosti potrajaće dok i Venera i Mars borave u istom znaku, od 26. avgusta do 5. septembra. Nakon toga, doći će do stabilizacije odnosa, pa će vaš ljubavni život opet biti harmoničan i ispunjen srećom i radošću. U međuvremenu, Merkur se krajem avgusta vraća u Lava i donosi nedoumice oko nekog bitnog pitanja, zato ne žurite sa odlukom. Ako ste slobodni, uživaćete u novim kontaktima i letnjim avanturama. U svakom slučaju, polje ljubavi obećava mnogo pozitivnih dešavanja i puno strasti na putovanju.

Zdravlje

Mogući su problemi sa ishranom kao i tendencija ka dobijanju na težini. Stelijum u osmom polju ukazuje da vam je neophodna detoksikacija.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao

Retrogradni Saturn u vašem desetom polju pravi zaokret 25. avgusta, prelazi u direktan hod i omogućava da se neke stvari koje su stale pre pola godine polako ponovo pokrenu. Sa druge strane, položaj vašeg vladara Jupiter u Vagi upozorava da će nesklad i dalje obeležavati vaš poslovni život. To praktično znači da ćete morati da uložite mnogo truda i napora u prevazilaženju tekućih problema. Važno je da se dobro informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa, jer retrogradni Merkur u vašem sedmom polju, pokazuje da vas poslovni partneri ne doživljavaju onako kako biste vi to želeli. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Ulaskom Venere u znak Lava, Saturn dobija njenu podršku trigonom, dok u isto vreme Jupiter gradi pozitivan aspekt sekstila, pa sve komplikacije na poslovnom planu počinju da se rešavaju na željeni način. Kraj perioda dočekaćete zadovoljni i srećni. Novac pristiže sredinom septembra.

Ljubav

Retrogradni Merkur u polju partnerstva znak je velikih promena, koje su već uzele maha i trajaće do 5. septembra. Ako ste u vezi ili braku, počinje period nesigurnosti ali i neočekivanih dešavanja. Neka veza iz prošlosti se obnavlja u krajnje čudnim okolnostima ili se prosto ta osoba prepliće sa vašim kretanjem, obavezama, poslom ili životom generalno. Sve se dešava neočekivano, ali isto tako i prestaje. Bilo kako bilo, ne očekujte previše, jer da je veza valjala, verovatno bi prerasla u nešto više i ranije. Ako ste slobodni prihvatite sve što vam se nudi, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte partnerove potrebe i osećanja, ne štedite ljubav i pažnju. Spremite se za ljubav kakvu do sada niste iskusili.

Zdravlje

Povedite računa o donjem delu kičme, ali i o bubrezima i urološkim organima. Ženski pripadnici znaka trebalo bi da obrate pažnju na reproduktivne organe.
Izvor: Mihailo Čukić

Zithromax for sale