HOROSKOP ZA VIKEND: zvezde nam donose najlepšu ljubavnu priču (od 22. do 25. juna 2017. godine)

Romantični snovi se ostvaruju, a neveovatna ljubavna iznenađenja zvezde šalju za vikend usamljenim srcima!
Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Ključna reč ove nedelje je – ljubav. Izvrsne prilike za romantičnost i strast obeležiće i produženi vikend koji je pred nama, najavljuje astrolog Gregory Scott. U četvrtak 22. juna Mesec u Blizancima u trigonu je s Jupiterom u Vagi. Mesec u Blizancima vrlo je komunikativan, a Jupiter u Vagi donosi sreću iz povezivanja s drugim ljudima. Stoga ćete u četvrtak imati veliku želju za komunikacijom, što otvara vrata prilikama jer komunikacijom aktivirate sreću koju donosi Jupiter. Mesec je u kvadratu s Neptunom u Ribama, a u inkonjunkciji s Plutonom u Jarcu.
I četvrtak je stoga, zaključuje britanski astrolog, idealan za ljubav – idealan za komunikaciju, zbližavanje, sanjanje i ostvarenje tih snova. Pluton u Jarcu omogućuje transformaciju i promenu, materijaliziranje snova u realnom svetu. “Četvrtak je idealan dan za započinjanje nove veze”, ističe G. Scott i dodaje da sjajne prilike za to nude i ostali dani. Čak i onim trenutačnim samcima koji su se – kao i on – opekli u prošlim vezama savetuje da u četvrtak “budu dostupni” i otvoreni prema onome što će im dan doneti. Jer “nikad nije izgledalo ovako dobro” za zasnivanje nove veze, naglašava britanski astrolog.

U petak Mesec ulazi u znak Raka pa će taj osećajan znak biće osobito naglašen jer je u njemu odnedavno i Sunce. Bićemo usredotočeni na svoje osjećaje, a manje zainteresirani za ideje i razmjenu ideja s drugima, kaže G. Scott. Budući da Mesec u Raku žudi za povezivanjem na intimnom nivou, petak je dan za jačanje intimnih veza.

Čarolija reči “Volim te”
Mesec je u petak u sekstilu s Uranom u Ovnu: imate li san, učinićete što je potrebno da ga ostvarite jer ste fokusirani na to kakav je vaš život trenutačno, a kakav želite da bude – zahvaljujući tome što je Mesec u Raku, to ćete jednostavno osetiti. Veza s Uranom u Ovnu daće vam motivaciju, želju i nagon za delovanje kako biste ostvarili ono što želite. “Stoga je petak dan da nekome kažete: ‘Volim te, počnimo živeti zajedno’ ili ‘Volim te, venčajmo se'”, kaže G. Scott, “jer vam je vrlo, vrlo jasno što želite.”

Subotu obeležava mlad Mesec u Raku, što će dodatno naglasiti osećajnost i romantičnost. Mesec je taj dan u sekstilu s Venerom u Biku, što donosi veliku dozu senzualnosti i telesne privlačnosti. “Ako ste sami, otvorite oči i uši”, savetuje G. Scott.

I, na posletku, u nedelju Mesec prelazi u znak Lava. Mars u Raku u trigonu je s Neptunom u Ribama. U nedelju ćete biti uzbuđeni zbog romantičnih prilika koje su vam dostupne; dotad ćete možda već i imati neka divna nova ljubavna iskustva. U svakom slučaju, i dalje ste odlučni ostvariti svoje snove.

Onima kojima možda manjka samopouzdanja i trebaju da ojačaju uverenje da zaslužuju ljubav i sreću, G. Scott preporučuje afirmacije kojima će se otvoriti ljubavi i romantičnim prilikama koje ovi dani nude. Iskoristite ih, ističe, “mislim da ćete biti vrlo ugodno iznenađeni. Ljubav je u vazduhu, ovo je divno vreme.”

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale