Horoskop za vikend punog Meseca: evo šta može da oslabi pozitivnu energiju od 9. do 11. juna 2017. godine

Vikend pred nama može biti uistinu čaroban i pružiti nam priliku da “vidimo” svoju budućnost i da napravimo prve korake u ostvarenju onoga o čemu sanjamo.

Pripremio za vas: Aleksandar Tomić
Pri kraju ove zaista pozitivne nedelje, u kojem se mnoge stvari menjaju upravo tako da imamo koristi od toga, u petak, 9. juna, prestaje retrogradni hod Jupitera pa planeta sreće, uspeha, širenja i rasta ponovo kreće napred. Taj dan obeležava i pun Mesec, koji nas obasipa pozitivnom energijom Strelca, čiji je vladar upravo Jupiter.

Međutim optimizam tog punog Meseca remete Saturn i Lilit, koji su tačno na Mesecu pa situaciju čine složenijom, kaže astrolog Gregori Skot. Što se tiče delovanja Jupitera, koje više nije oslabljeno, sve se ubrzava, a mogućnosti koje će se odsad pojavljivati je vrlo verovatno da će da dolaze preko drugih ljudi.
Mesec u subotu prelazi u znak Jarca. U opoziciji je s Marsom u Raku, a u trigonu s Venerom u Biku te inkonjunkciji s Merkurom u Blizancima. “Subota je sjajan dan da kanalizujete svoja osećanja i želje u konkretnu akciju, to je vrlo ‘uzemljen’ dan”, kaže G. Skot ističući kako je od svih dana u nedelji upravo u subotu najlakše da sprovedete prave životne promene. “Dakle, subota je dan za praktično i da ostvarite stvari o kojima sanjate.”

U nedelju je Mesec – i dalje i Jarcu – u kvadratu s Jupiterom u Vagi, u sekstilu s Neptunom u Ribama te konjunkciji s Plutonom u Jarcu. Nedelja je umnogome slična suboti pa zaokružuje sliku vikenda kao stvorenog da sanjarite i vizuelizujete svoj život onakav kakav želite da bude, ali i da krenete u konkretne akcije da to ostvarite.

“Dopustite sebi da vidite buduću verziju sebe, a zatim učinite prve korake koji će vas tamo dovesti”, savetuje britanski astrolog. Ovaj vikend možete ne samo da zavirite u sopstvenu budućnost nego i imati kontrolu nad tim da se ona oblikuje prema vašim željama.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale