HOROSKOP ZA VIKEND: ljubav uz podršku zvezda (od 28. do 30. jula 2017)

Sreća sada dolazi putem povezivanja s drugima. Petak je ostvarenje snova u vezama koje imaju potencijal da vam promene život!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Petak je dan koji obećava: u konjunkciji su Mesec i Jupiter u Vagi. Mesec u Vagi jača društvenost, gradi mostove između ljudi, a uz delovanje Jupitera, koji donosi sreću i uspeh, ovaj vam dan veze i odnosi s drugim ljudima doista znače sve i vaš su izvor sreće, kaže astrolog Gregory Scott.

Mesec je i u kvadratu s Plutonom u Jarcu, koji donosi fizičku transformaciju, a u inkonjunkciji je sa sanjarskim Neptunom u Ribama. Stoga biste u petak mogli sanjariti o svojoj idealnoj vezi, a uz pomoć Plutona u zemljanom znaku i transformisati stvari na praktičan način kako biste napravili promene u svom ljubavnom životu.

Zahvaljujući konjunkciji Meseca i Jupitera u Vagi, ako krenete u potragu za ljubavnom vezom kakvu želite, ako pokušate uspostaviti kontakt, zvezde vam daju veliku podršku jer sreća sada dolazi putem povezivanja s drugima.

“Petak je ostvarenje snova u vezama koje zaista imaju potencijal da vam promene život”, ističe britanski astrolog. Delovanje je jednako povoljno kako za započinjanje veza i nove veze, koje će postati ozbiljne, tako i na one koje traju već neko vreme, a sada će biti izvor sreće i zadovoljstva.

“Ovo je predivno vreme za ljude koji su već u vezama i one koji odluče da budu u vezi”, kaže G. Scott.
Sanjajte velike snove
Ako ste možda potpuno nezainteresovani za romantične veze, dodaje, i vama ovo može biti sjajan dan jer donosi mnogo energije što podstiče na dobru zabavu, stoga svakako izađite i uživajte u druženjima. “Ovo je sjajan dan za sve, svejedno jeste li ili niste zaljubljeni, tražite li ili ne tražite ljubav.”

Subota je dan za planiranje

U subotu je Mesec i dalje u Vagi a u trigonu s Venerom u Blizancima, koja takođe uživa u komunikaciji, druženjima i razmeni informacija. Tu je opozicija s Uranom u Ovnu, “pobunjenikom i ekscentrikom” koji u tom znaku “gura svoje bez obzira na sve”, “neko potpuno jedinstven, potpuno ispred svoga vremena”, neko ko se ne uklapa u norme i ističe kao poseban. Možda ćete imati neke unikatne ideje, koje će se čak činiti čudnima, no nemojte se bojati da ih primenite, savetuje G. Scott.

Subota pruža sjajnu priliku da dobro radite s nekim i otkrijete plan za napredovanje. Razgovarajte o svojim planovima za budućnost, možda želite pokrenuti sopstveni posao, preseliti se u inostranstvo… “Koje su vaše nade i snovi za budućnost? Razgovarajte s prijateljem, vaš će plan postati stvaran”, kaže astrolog.

Pokažite se u punom sjaju

Mesec u nedelju prelazi u znak Škorpije i uranja u njegove dubine. “Škorpija je vodeni znak i izuzetno je emocionalno inteligentan. Zainteresovan je za otkrivanje tajni i voli da zna istinu”, kaže G. Scott i dodaje kako Škorpije osete kad nešto ne štima jer je “emocionalna autentičnost ugrađena u njih”. Ulaskom Meseca u taj znak postajete usredsređeni na emocionalnu stranu stvari.

Venera je i dalje u Blizancima, raspoložena za druženje i čavrljanje, u sekstilu je s Uranom u Ovnu pa ćete i dalje imati mnogo samopouzdanja da u punom sjaju pokazujete svoje jedinstvene, možda i ekscentrične osobnosti. Mesec je u kvadratu s Marsom i Suncem u Lavu. “Vaša osećanja biće vam veoma važna”, kaže G. Scott. Možda ćete osetiti veliku potrebu da vas čuju ili da možete da izrazite svoja osećanja – a kada to učinite, to bi moglo da deluje transformacijski na vas.

Naglašena je potreba do iskažete ko ste i u šta verujete, što može da promeni način na koji vas drugi ljudi gledaju i pruža priliku da budete autentičniji a da takve postanu i vaše veze jer ćete u svoj život privlačiti autentične ljude koji odgovaraju vašoj ličnosti i životnim interesima. Transformacijski uticaj na vaše odnose iskazuje se i u tome što ćete (raz)otkrivanjem svog istinskog ja možda neke ljude otuđiti od sebe. Time će se promeniti krug osoba s kojima se družite, a privući ćete one koje su kompatibilne s vama. Upravo je nedelja odličan dan da upoznate ljude koji su na istoj talasnoj dužini kao vi.

Izvor: Sensa klub/Patricia Lucija Tomasović

Zithromax for sale