HOROSKOP ZA VIKEND: kakva sudbina nas očekuje od 30. juna do 3. jula

Dani samoisceljenja, ljubavnih brodoloma i velikih planova, a evo šta nam još astrolozi predviđaju za ovaj vikend!

Šta nas čeka na kraju ove kompikovane nedelje, kakvu je okarakterisao astrolog Gregory Scott. U petak je poslednji dan jula, Mesec ulazi u Vagu, pa je u kvadratu s Marsom u Raku. Nestaje “džangrizavost” zametna proteklih dana i postajemo zadovoljniji sobom, i sebi i drugima kao da dajemo dopuštenje da se opustimo i zabavimo. U subotu, prvi dan jula, Chiron počinje retrogradni hod i ostaje retrogradan sve do 5. novembra ove godine.
Chiron od nas zahteva da svoja bolna iskustva pretvorimo u snagu, kaže G. Scott. Kad je Chiron retrogradan, potencijal samoisceljenja je naglašen i u stanju smo mnogo jasnije da sagledamo ono što je potrebno za isceljenje, pa nam je mnogo lakše postići isceljenje. Zato u ovom trenutku možemo napraviti svojevrsnu inventuru prve polovine godine, ustanoviti na čemu je potrebno raditi i samoisceljenjem ostvariti napredak u drugoj polovini godine.

U nedelju, 2. jula Mesec ulazi u znak Škorpije, a Mars u Raku u opoziciji je s Plutonom u Jarcu. Merkur u Raku u inkonjunkciji je sa Saturnom u Strelcu. Ta kombinacija vraća osećaj frustriranosti, a naš način izražavanja frustracija mogao bi za posledicu imati spaljene mostove u nekim odnosima. Zato u nedelju posebno pazite šta govorite i pripazite da ne eksplodirate želite li sačuvati neki odnos.

Ali to je takođe i prilika da ako ste nesrećni ili nezadovoljni nekom vezom želite da je završite, ali dosad niste našli dovoljno snage i hrabrosti za to – sada napokon to učinite, i to s lakoćom. “Neke odnose zaista treba završiti”, kaže Gregory Scott misleći na toksične odnose, one u kojima nas se uzima zdravo za gotovo, iskorišćava, podcenjuje… Iskoristite priliku da prekinete ono što ne valja i oslobodite prostor za nešto novo i puno bolje – priroda ne voli vakum pa nećete dugo čekati da se to pojavi, uverava nas britanski astrolog.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale