HOROSKOP ZA VIKEND: jedna odluka u nedelju okreće život naopačke (do 9. oktobra 2017.)

Horoskop za vikend predviđa velike odluke, dileme i promene, a evo šta vas očekuje do 9. oktobra!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Ove nedelje u fokusu su veze, i to njihovo kritičko promišljanje – prosuđivanje šta mi dobijamo od pojedinog odnosa i šta određena osoba čini za nas. Pravi dan da zauzmemo stav u tom kritičkom procenjivanju je petak, savetuje britanski astrolog Gregory Scott. Tog dana je dan Mesec – koji je većinu dana u Ovnu i kasno uveče ulazi u znak Bika – u opoziciji s Jupiterom u Vagi i u trigonu sa Saturnom u Strelcu.
Ako je moguće, u petak izbegnite obvezivanje vezano uz kakvu važnu stvar. Nastojte da dan protekne u lakim notama, priuštite sebi neki užitak – npr. odlazak na frizuru, masažu, aromaterapiju, reiki tretman… – bilo što od čega ćete se dobro osećati na telesnoj nivou.
U subotu je Mesec i dalje u Biku, u inkonjunkciji s Merkurom i Suncem u Vagi te u trigonu s Plutonom u Jarcu. Pluton, planeta transformacije, u Jarcu omogućava promene na fizičkom planu i stvarnom svetu. Taj dan obeležava povratak kritike prema svojim odnosima sa početka nedelje, sada upotpunjena kritičkim razmatranjem prostora i okolnosti u vašem životu i analiziranjem kako su vaše veze uzrokovale okolnosti u vašem životu.
Pitanje koje vas trenutno zaokuplja jeste: “Da li je sve ovo dovoljno dobro za mene?” No morate razmisliti o tome koliko vi pridonosite svojim vezama kako ih ne biste ugrozili preteranim zahtevima, ističe Gregory Scott.
Nedelju obeležava konjunkcija Sunca i Merkura u Vagi. To je srećan par u smislu komunikacije i fer situacija. Venera i Mars – muški i ženski princip – u konjunkciji su u Devici. Ako vas je naglašena kritičnost nedelje navela da preispitujete neku svoju vezu, nastojte odluku ostaviti za nedelju: planeta u Vagi obećava da će ona biti fer, dok oni u Devici omogućuju racionalno baratanje informacijama i nepristranost u odlučivanju.

Ako ste u vezi koja ne funkcioniše i u kojoj ne dobijate ono što zaslužujete – ljubav, brigu, nežnost – a dajete to partneru, važno je da to shvatite. “Jedna je stvar biti preterano kritičan, a druga biti dovoljno kritičan da uvidite da zaslužujete nešto bolje”, kaže G. Scott. Zbog svoje uravnoteženosti, nedelja je dobar dan za donošenje odluka vezanih uz veze – i to različite vrste veza: ne samo ljubavne nego i porodične, profesionalne, prijateljske – jer će one biti razumne, zaključuje astrolog.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale