HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta treba da uradite za uspeh i sreću (od 7. do 10. jula 2017. godine)

Ovaj vikend menja planove i smer puta ka samoostvarenju, a evo šta treba da uradite za srećniju i uspešniju budućnost!

Pripremio: Aleksandar Tomić

Ova nedelja je mnogo lakša nego prethodna, a o potencijalu njena poslednja tri dana govori astrolog Gregory Scott. U petak Mesec ulazi u znak Jarca, donoseći naglasak na posao i ozbiljnost. Merkur u Lavu u sekstilu je s Venerom u Blizancima dajući dozu lakoće, ali i kontradikcije između delovanja tih planeta koja podstiču zabavu i uživanje i ozbiljnog Meseca u Jarcu koji poziva na marljiv rad.
Ali to zapravo stvara ravnotežu između posla i zabave, sprečavajući preterivanje, kaže britanski astrolog. Mesec u Jarcu osigurava da stvari ostanu uzemljene i sigurne – možete se zabaviti i uživati bez rizika od preterivanja koje bi moglo imati štetne posledice.

Mesec je u subotu i dalje u Jarcu pa je u konjunkciji s Plutonom u Jarcu i opoziciji sa Suncem u Raku. To donosi snažne osećaje o određenim praktičnim realnostima, koje će taj dan biti u vašem fokusu i moraćete odlučiti želite li da učinite neke promene, kaže G. Scott.

Energija subote snažno je povezana s energijom nedelje, dana punog Meseca. Taj pun Mesec vrlo je neobičan, ističe astrolog, jer na njemu “sedi” Pluton, što naglašava transformaciju i promenu. Istovremeno je Mars u Raku, donoseći osećaj frustracije, pa Saturn u Strelcu, što znači da je put napred nejasan. Zato treba da pazite i da zaista izaberete ono što omogućava promenu nabolje, a ne pod svaku cenu da menjate nešto što zapravo dobro funkcioniše.

Ipak, to je vrlo pozitivan pun Mesec, koji podstiče da učinite promene u svom životu, a na vama je da odlučite želite li nešto da menjate i da to učinite na pravi način – promišljeno, a ne impulsivno – kako bi promena bila pozitivna i usmerila vaš život u pravom smeru. Tako ćete izbeći da ovaj vikend u svom životu napravite nered, koji ćete onda trebati čistiti sledeće nedelje, zaključuje G. Scott.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale