HOROSKOP ZA VIKEND: evo šta nam donosi Mesec u znaku Škorpije (do 28. avgusta 2017. godine)

Možda ćete baš ovog vikenda pronaći svoje “srećno mesto” i ostvariti važne ambicije, a evo šta nam horoskop predviđa do ponedeljka!
Pripremio: Aleksandar Tomić
Kakav će biti kraj ove nedelje, koja je na samom početku snažno obeležena pomračenjem Sunca? U petak, 25. avgusta Saturn prekida retrogradni hod i ponovno kreće napred. Dolazi vreme da u praksi primenimo ono što smo naučili radom na sebi, na koji nas je podstaklo Saturnovo retrogradno kretanje, kaže astrolog Gregory Scott.
Sada ćemo biti sigurniji u ono što činimo i sposobniji da krenemo u akciju kako bismo u svoj život uneli više trajnih stvari i sigurnosti. Ovo je vreme kada treba ići napred, a ne propitivati i na površinu izvlačiti još pitanja i dvoumljenja – toga je bilo dovoljno u proteklim mesecima i može biti zamorno ako se događa neprekidno.
U subotu Mesec prelazi u Škorpiju, a Venera u Lava. Venera u tom vatrenom znaku nije introspektivna i naglašeno emocionalna kao što je bila u Raku, nego ekstrovertirana i usmerena na zabavu.

U kombinaciji sa Saturnovim ponovnim direktnim kretanjem, sada je doista pravo vreme za uživanje i zabavljanje. Mesec u Škorpiji produbiće želju za intenzivnim emocionalnim doživljajima. “To je zaista sjajno za one koji su u potrazi za romantikom i uzbuđenjima”, kaže G. Scott.
Da li ste vi pronašli izvor svoje sreće?
Želite li da doživite nešto zaista duboko, pravi je dan nedelja, savetuje britanski astrolog. Mesec u Škorpiji u trigonu je s Neptunom u Ribama, u sekstilu je s Plutonom u Jarcu pa će u određenom delu dana biti i u sekstilu sa Saturnom u Strelcu. Nedelja je dan da budni sanjate i dopustite svojim osećanjima da vas vode.

To je pravi dan da sanjarite o tome kakav biste želeli da bude vaš život jer “samo je nebo granica, možete od svog života da učinite šta god želite”, uverava G. Scott. “Svi imamo svoje izbore i zavisno od onoga što sanjamo, to manifestujemo”, ističe. Zato je nedelja dan koji nam omogućava da sanjamo i budemo sposobni da manifestujemo.
“Ako dopustite svojim osećanjima, željama i snovima da dođu na površinu, vodiće vas prema vašem vlastitom “srećnom mestu”, kaže astrolog. Ono se možda može činiti dalekim, može se činiti da mnogo toga morate učiniti kako biste do njega došli, ali ako sledite svoje snove i vizije i na temelju njih krenete u akciju sad kada Saturn ponovo ide napred, a Venera je u Lavu, to je nešto što vam može promeniti život.

Izvor: Sensa klub

Zithromax for sale